banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 04:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1485 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 75  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jun 2010, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
Jedina logika koja funckionise u privatnom sektoru je ta da ti musterija na kraju bude zadovoljna. Sve drugo ti nista dobro donijeti nece (bar ne na legalan nacin).
Osnovni problem kod privatnih fakulteta je taj sto oni prate tu gore navedenu logiku na pogresan (i nazalost jedini) nacin. Jer bi student trebalo da bude zadovoljan kolicinom znanja koju ima poslije dobijanja diplome, a ne brzinom kojom ga je zavrsio i "trudom" koji je ulozio.
Po tvojoj logici fakultet treba da bude prodavnica. Bravo, plus za tebe

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
milas je napisao:
Pa sve u privatnom vlasništvu tako funkcioniše. Privatne ordinacije, privatne prodavnice, privatne građevinske firme. Zar vi mislite da je vlasniku privatne apoteke ili klinike stalo do našeg zdravlja? Da je privatnom butiku stalo da nam proda visokokvalitetan proizvod za male pare, a gradjevinskoj firmi stan? Da privatni restoran mari što cemo nas za šest mejseci puknut neki botulizam ili slično i da nikad pojma nećemo imati gdje nas je to i šta zadesilo? Znanje se ne može ni kupiti niti prodati, samo može diploma. Jeste, sa državnih fakulteta izlaze idi*ti koji su diplome dobili džabe, uz malo malo više maltretiranja, a sa privatnih idi*ti koji su platili diplome i dobli ih uz malo manje maltretiranja.

Ajde svega ti... Usluzne djelatnosti poredis sa sistemom obrazovanja. Ima nas raznih. Ja jednostavno mrzim ovu temu. Sve sto sam imao reci rekao sam na prethodnim stranama.

Inace botulizam je intoksikacija neurotoksinom bakterije Clostridium botulinum i kao takva nastaje brzo nakon konzumacije hrane, inkubacija traje 2-72 sata a ne 6 mjeseci.
Da ne bude da nas ne uce nista na drzavnim fakultetima. ;)
Stvarno mrzim ovu temu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 10:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
milas je napisao:
Pa sve u privatnom vlasništvu tako funkcioniše. Privatne ordinacije, privatne prodavnice, privatne građevinske firme. Zar vi mislite da je vlasniku privatne apoteke ili klinike stalo do našeg zdravlja? Da je privatnom butiku stalo da nam proda visokokvalitetan proizvod za male pare, a gradjevinskoj firmi stan? Da privatni restoran mari što cemo nas za šest mejseci puknut neki botulizam ili slično i da nikad pojma nećemo imati gdje nas je to i šta zadesilo?

Ta analogija je potpuno pogresna. Ali hajde da na trenutak zanemarimo cinjenicu da je poredjenje "butika" i fakulteta besmisleno.
Ako butik prodaje robu sa greskom kao ispravnu, onda inspekcija treba da ga zatvori.
Ako restoran truje ljude, onda treba da bude zatvoren, a vlasnik kaznjen.
Ako privatna apoteka prodaje ljudima kineske lijekove namijenjene za tretiranje krupne stoke, onda je treba zatvoriti, a vlasnika uhapsiti.
Ako privatna klinika zeni u usta upumpa industrijski silikon, onda je takodje treba zatvoriti, a sve odgovorne pohapsiti.
Ako gradjevinska firma napravi zgradu koja se srusi....zakljuci sam.
Dakle nije poenta u vlasnistvu, nego u postovanju zakona i zadovoljenju standarda...bez obzira na vlasnistvo. Znaci ako neko prodaje diplome na fakultetu koji ima drzavnu licencu, onda treba da odgovara za to, bez obzira na to da li je fakultet drzavni ili u privatnom vlasnistvu.
A ti ocito imas potpuno pogresnu percepciju onoga sto podrazumijeva privatno vlasnistvo. Znaci to sto si ti vlasnik nekog subjekta, ti ne daje za pravo da radis sta hoces.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 11:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Feb 2007, 23:02
Walker je napisao:
milas je napisao:
Pa sve u privatnom vlasništvu tako funkcioniše. Privatne ordinacije, privatne prodavnice, privatne građevinske firme. Zar vi mislite da je vlasniku privatne apoteke ili klinike stalo do našeg zdravlja? Da je privatnom butiku stalo da nam proda visokokvalitetan proizvod za male pare, a gradjevinskoj firmi stan? Da privatni restoran mari što cemo nas za šest mejseci puknut neki botulizam ili slično i da nikad pojma nećemo imati gdje nas je to i šta zadesilo? Znanje se ne može ni kupiti niti prodati, samo može diploma. Jeste, sa državnih fakulteta izlaze idi*ti koji su diplome dobili džabe, uz malo malo više maltretiranja, a sa privatnih idi*ti koji su platili diplome i dobli ih uz malo manje maltretiranja.

Ajde svega ti... Usluzne djelatnosti poredis sa sistemom obrazovanja. Ima nas raznih. Ja jednostavno mrzim ovu temu. Sve sto sam imao reci rekao sam na prethodnim stranama.

Inace botulizam je intoksikacija neurotoksinom bakterije Clostridium botulinum i kao takva nastaje brzo nakon konzumacije hrane, inkubacija traje 2-72 sata a ne 6 mjeseci.
Da ne bude da nas ne uce nista na drzavnim fakultetima. ;)
Stvarno mrzim ovu temu.

Poređenje obrazovanja s medicinom i pojedinim ostalim uslugama koje mogu da ugroze moj zivot jeste primjereno. Pored toga, skretanje na moje toboze nepoznavanje botulizma je skretanje s teme. Ali, kad smo vec kod toga, ja nisam ni rekla koliko traje inkubacija, nego kad nas nesto stigne, "pukne", kad od tog nastradamo. Vas u školi nauče šta je botulizam, ali nasim ljekarima trreba najmanje 6 mjeseci da bilo sta dijagnosticiraju u Banjaluci, a i tad pogresno... No, da se vratim na temu. U kapitalizmu nema morala - u medicini, obrazovanju ili bilo cemu drugom. Postoji samo interes.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 11:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Feb 2007, 23:02
buzz je napisao:
milas je napisao:
Pa sve u privatnom vlasništvu tako funkcioniše. Privatne ordinacije, privatne prodavnice, privatne građevinske firme. Zar vi mislite da je vlasniku privatne apoteke ili klinike stalo do našeg zdravlja? Da je privatnom butiku stalo da nam proda visokokvalitetan proizvod za male pare, a gradjevinskoj firmi stan? Da privatni restoran mari što cemo nas za šest mejseci puknut neki botulizam ili slično i da nikad pojma nećemo imati gdje nas je to i šta zadesilo?

Ta analogija je potpuno pogresna. Ali hajde da na trenutak zanemarimo cinjenicu da je poredjenje "butika" i fakulteta besmisleno.
Ako butik prodaje robu sa greskom kao ispravnu, onda inspekcija treba da ga zatvori.
Ako restoran truje ljude, onda treba da bude zatvoren, a vlasnik kaznjen.
Ako privatna apoteka prodaje ljudima kineske lijekove namijenjene za tretiranje krupne stoke, onda je treba zatvoriti, a vlasnika uhapsiti.
Ako privatna klinika zeni u usta upumpa industrijski silikon, onda je takodje treba zatvoriti, a sve odgovorne pohapsiti.
Ako gradjevinska firma napravi zgradu koja se srusi....zakljuci sam.
Dakle nije poenta u vlasnistvu, nego u postovanju zakona i zadovoljenju standarda...bez obzira na vlasnistvo. Znaci ako neko prodaje diplome na fakultetu koji ima drzavnu licencu, onda treba da odgovara za to, bez obzira na to da li je fakultet drzavni ili u privatnom vlasnistvu.
A ti ocito imas potpuno pogresnu percepciju onoga sto podrazumijeva privatno vlasnistvo. Znaci to sto si ti vlasnik nekog subjekta, ti ne daje za pravo da radis sta hoces.

Vec sam odgovorila na ovo i poenta nije bila u poredjenu butika i obrazovanja nego u tome kako privatni vlasnik razmislja - porfit iznad svega. U kapitalizmu nema morala - u medicini, obrazovanju ili bilo cemu drugom. Postoji samo licni interes i postivanje ili nepostivanje zakona. Ali, mi se, koliko god to zvucalo jadno i pateticno, u sustini slazemo. Naravno da treba da odgovaraju ako "prodaju" diplome. Ali, na zalost, kod nas niko u apotekama, privatnim klinikama, prodavnicama, u opstini, u vladi itd ne odgovara ni zasto. Ne odgovaraju ni na privatnim niti na drzavnim fakultetima kada prodaju ispite i diplome. Pa sami znate koliko se i kako ispiti prodaju na medicini, pravu... Pa trebalo bi poslati u zatvor 2/3 službenika, profesora, načelnika, doktora itd. za korupciju. A najbolji lijek je ne ići u privatne apoteke, klinike i fakultete. Kod nas samo u drzavnim vladaju vrhunski kvalitet, usluga i visoka moralna načela.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 18:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Nov 2002, 10:28
dok god ministar dobija proviziju od priv.fakulteta oni ce postojati ali brzo ce doci vrijeme kada ce se gasiti i kada ce se njihove iluzije rasprsiti !
u stvari ja se pitam jedno zasto mi to uopste zovemo fakultetima? mi sa tim vredjamo visoko skolstvo !!!

pregled zvanja na privatnim samozvanim fakultetima i njihov pravi realni naziv :

dipl. inzenjer tekstilnih tehnologija - KROJAČ
dipl. inženjer hemijsko zdravstvene zaštite - HIGIJENIČAR
master of Bankarskih tehnologija u spoljnoj trgovini - VK TRGOVAC
diplomirani informaticar - BANDERAŠ
M.Sc. informacionog menadzmenta u zdravstvu - OPERATER NA TELEFONU u KC PAPRIKOVAC
dipl.politolog specijalista spoljne politike - SEKRETARICA DOMINISTRA PRIVREDE
dipl pravnik specijalista za obligaciono pravo i sudske tehnologije - KURIRKA OSNOVNOG SUDA
B.Sc turizma - TAXI-sta
......
..........
......

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Smijao sam se jednom prilikom kad sam čuo kako se neki lik buni za testiranje na jednom privatnom fakultetu.
Kako su prije imali pitanje i 3 ponuđena odgovora, a sada im uveli i 4. odgovor.
Sada je puno puno teže odgovoriti na pitanje tipa gdje je održan berlinski kongres.
. . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
pelikan je napisao:
dok god ministar dobija proviziju od priv.fakulteta oni ce postojati ali brzo ce doci vrijeme kada ce se gasiti i kada ce se njihove iluzije rasprsiti !
u stvari ja se pitam jedno zasto mi to uopste zovemo fakultetima? mi sa tim vredjamo visoko skolstvo !!!

pregled zvanja na privatnim samozvanim fakultetima i njihov pravi realni naziv :

dipl. inzenjer tekstilnih tehnologija - KROJAČ
dipl. inženjer hemijsko zdravstvene zaštite - HIGIJENIČAR
master of Bankarskih tehnologija u spoljnoj trgovini - VK TRGOVAC
diplomirani informaticar - BANDERAŠ
M.Sc. informacionog menadzmenta u zdravstvu - OPERATER NA TELEFONU u KC PAPRIKOVAC
dipl.politolog specijalista spoljne politike - SEKRETARICA DOMINISTRA PRIVREDE
dipl pravnik specijalista za obligaciono pravo i sudske tehnologije - KURIRKA OSNOVNOG SUDA
B.Sc turizma - TAXI-sta
......
..........
......

:lol:
Pogotovo za ovo higijenicar... :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 09:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
http://www.privatnifakulteti.com/stanca ... _danu.html

Štancanje diploma

Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom balkanu, umrla je mučeničkom smrću četa djaka u jednom danu...

Napisala je Desanka Maksimović u Krvavoj bajci.

A danas se može napisati:

Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom balkanu, diplomirala je četa djaka u jednom danu...

Naime početkom Avgusta 2009 na FAKULTETU ZA POSLOVNE STUDIJE u Banjaluci diplomiralo je vjerovali ili ne 66 studenata u roku par sati.

Da, dobro ste pročitali 66 (šesdesetšest) studenata su postali akademski građani i stekli zvanje DIPLOMIRANI!!!

Inače komisija sastavaljena od 3 člana samo je mjenjala mjesto predsjednika komisije kako kom studentu, pravi rotari klub.

Diplome su inače datumirane sa 31.07.2009 ali pošto se nisu skupili svi, sve je pomjereno za 7 dana i tada su podjeljene diplome nakon odbrane radova, za koji je svaki student imao po par minuta:)

I tako, naša država je dobila novih 66 diplomaca i to sve u jednom danu i oni će biti naša zvijezda vodilja narednih 30-40 godina kao pravi intelektualci:)

Nije toliki problem za državu neuspjela privatizacija, koliko je porast privatnih fakulteta koji prodaju diplome za novac bez ikakvih predavanja, ispita i sl. Ti ljudi ce 40 godina raditi kao nekvalifikovani i možete li zamisliti koji je to gubitak za državu i društvo u cjelini.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ovo je dobro, neko je cak napravio posebnu internet stranicu za "promociju" privatnih fakulteta. Svaka chast. :P
Pa naravno, svrha privatnih fakulteta je jedna, da se dobije diploma a ne znanje. :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 11:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Maj 2010, 21:18
Privatni fakulteti su maciji kasalj u poredjenju s drzavnim, ali to nikome ne daje za pravo pa pljuje po njima ili studentima koji ih pohadjaju. Namjerno nakrojene rupe u zakonu o visokoskolskom obrazovanju iskoristili su pojedinci na povisokim drzavnim funkcijama i osnovali privatne fakultete, neki to rade malo bolje, neki malo gore... I sam sam cuo za slucaj kad su momka sa PIM-a zvali iz studentske sluzbe da mu jave da je polozio ispit koji nije ni prijavio , ali ne znaci da je takvo stanje svuda, ponegdje se i obnovi godina... Svoj bijes iskazite negdje drugo, predlazem ovogodisnje izborne listice... Toliko od mene za ovu temu, uzasna je...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 21:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2009, 12:39
Sve to lijepo,samo sto st.sluzba ne zove studente da ih obaviejsti o rezultatima ispita,nego student sam mora pozvati fax da se informise o tome...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 00:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 19:20
Cinjenica je da svi odreda, svi na vlasti i svi koji smo ih birali, zmirimo na nemoral institucija koje trebaju da omoguce opstanak ljudi na ovim prostorima. Zato, najbolje bi bilo da se ugusimo u sopstvenom neznanju... da nas, dok mislimo da smo pametni, lagano i postepeno porobe pametniji. Vec smo robovi, ali to ne znamo, ma ni necemo da znamo. A kad nam se nudi saznanje otvoreno, na tacni, zazmirimo. Lijepo je u ovoj barustini, sta ce nam nebo.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Neznam sta se desava, na svakom cosku u gradu reklama za NUBL, neki izgelda novi fakultet, koji obecava :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 13:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
naletih na jedan tekst u jednom federalnom mediju u kojem je spomenuto obrazovanje jednog od visokih kandidata na prestojecim izborima, ne bi bilo nista cudno da izvjesni gospodin nije bas magistrirao u banjaluci 2006 godine a fakultet je osnovan iste godine u martu mjesecu a dozvolu za rad dobio tek polovinom 2007 godine... evo detalja:

"snalažljivost njegova, očituje se u tome da je 2006.godine Bahtić uspio magistrirati na fakultetu koji još nije ni otvoren. Dakle, te 2006. godine, kada je Bahtić magistrirao na Panevropskom univerzitetu Apeiron u Banjoj Luci, ovaj je fakultet tek osnovan (17. marta 2006.op.a), a rješenje o ispunjenosti uslova rada dobio je 1. avgusta 2007. godine. Dozvolu za rad dobio je 28. decembra 2007. godine, a u registar visokoškolskih ustanova upisan je 10. juna 2008. godine.

Pretpostavili smo da bi čitaoce zanimalo kako je Bahtić došao do diplome magistra, gdje je odslušao i polagao ispite na postdiplomskim studijama… Mislili smo i da bi svoje iskustvo htio podijeliti s čitaocima koje bi eventualno zanimalo da polažu magisterij na ovom fakultetu. No, prije nego smo ga zamolili da odgovori na sijaset pitanja koja smo imali, čestitali smo Bahtiću titulu doktora koju je prije nekih mjesec zaslužio na ovom banjalučkom fakultetu. Zahvalio nam je doktor na čestitkama, ali nijedne nije htio o tome kako je stekao diplomu magistra. “Na sjednici sam izbornog štaba, ima puno posla i ne mogu razgovarati o tome“, objasnio je Bahtić, doktor nauka. “Da nazovemo za sat ili sat dva i tada porazgovaramo o tome“, predložili smo. “Ne želim razgovarati o tome!”, definitivno će Bahtić.

Da je htio razgovarati, pitali bismo i u kojim je relevantnim naučnim časopisima objavljivao svoja naučna djela što je jedan od uvjeta sticanja titule doktora. No, uzalud nam trud."

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 21:39 
Početnik
Početnik

Apeiron to posebna prica,ali cinjenica je da upis u registar VS ustanova poceo je negdje 2008godine,prije toga bilo je dovoljno dobiti dozvolu za rad-rjesenje ministarstva.Od 2005-6 pa sve do 2008 oblast provatnog visokog obrazovanja bila potpuni divlji zapad,sto ne znaci da i tada nije bilo fakulteta koji rade po zakonu,savjesno i sl.Ipak cicnenica je da je takav bio zakon i VS ustanovu mogao je otvoriti svako.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 08:53 
Početnik
Početnik

vitalia je napisao:
Sve to lijepo,samo sto st.sluzba ne zove studente da ih obaviejsti o rezultatima ispita,nego student sam mora pozvati fax da se informise o tome...

dobri moj covjece, bio sam u autu s likom kad ga je studentska sluzba zvala...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 11:44 
Početnik
Početnik

Covjece,studentska sluzba moze te nazvati zbog sto razloga-npr da te obavijesti da otkazano vjezbe,da te pita za prijavu itd.Ali da se zove 500 studenata i kaze njima rezultat ispita????Ma daj...Ako si bio sa likom sa PIM-a koga su nazvali da je polozio ispit na koji nije izlazio,molim te,bogati,reci ko je sa PIM-a ga zvao!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 08:17 
Početnik
Početnik

vitalia je napisao:
Covjece,studentska sluzba moze te nazvati zbog sto razloga-npr da te obavijesti da otkazano vjezbe,da te pita za prijavu itd.Ali da se zove 500 studenata i kaze njima rezultat ispita????Ma daj...Ako si bio sa likom sa PIM-a koga su nazvali da je polozio ispit na koji nije izlazio,molim te,bogati,reci ko je sa PIM-a ga zvao!

hahaha, e legenda si majke mi... znam cemu studentska sluzi, dovoljno su me na ETF-u istrenirali da bi mi se smucila. da li zaista mislis da sam pitao lika nakon sto je zavrsio razgovor sa studenskom sluzbom za ime i prezime njegovog sagovornika? mora da se salis... molim te, reci da se salis... sudeci po onome sto mi je taj bivsi komsija ispricao, vecina ljudi je prijavila ispit i izasla na njega, medjutim on je imao obaveza (znam da ces pitati, pa cu se odmah ograditi od moje spoznaje tih obaveza...) te nije ni prijavio ispit, a kamoli izasao na njega...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 10:38 
Početnik
Početnik

"Vecina prijavila..."ma da,vecina jeste,neki nisu i izasli...Jel vi stvarno mislite da inspekcija ne dolazi na privatne fakultete???Student koji nije prijavio ispit ne moze pristupiti polaganju,gdje god bi polagao-na privatnoj ili javnoj VSU.provsjetni inspektor ima pravo da detaljno istrazi dosije svakog studenta,pregleda prijave i zapisnike...Tako da ono sto pricas je "urban legend" a ne istina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1485 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 75  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]