banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1485 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 75  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2010, 18:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
pa gdje je ta bila da zmiri meni nekidan na racunovodstvu od 150 koji su izasli 15 ih polozilo.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 18:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
dolomit je napisao:
pa gdje je ta bila da zmiri meni nekidan na racunovodstvu od 150 koji su izasli 15 ih polozilo.

Jesi li polozio? :wink:

Ima li neki podatak koliko studenata na privatnim fakultetima obnovi godinu?Mene interesuje.Koliko procentualno?A koliki se prosecno studira na privatnim fakultetima?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
anoniman je napisao:
dolomit je napisao:

Ima li neki podatak koliko studenata na privatnim fakultetima obnovi godinu?Mene interesuje.Koliko procentualno?A koliki se prosecno studira na privatnim fakultetima?

Jel' mislis da je to neki relevantan pokazatelj tezine fakulteta?? Najlakse je doci i oboriti 90% studenata na ispitu i od obicnog predmeta napraviti nauku. Al' treba znati pojednostaviti stvari i natjerati da se studenti sami zainteresuju za ono sto uce.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 18:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
automotive je napisao:
anoniman je napisao:
dolomit je napisao:

Jel' mislis da je to neki relevantan pokazatelj tezine fakulteta?? Najlakse je doci i oboriti 90% studenata na ispitu i od obicnog predmeta napraviti nauku. Al' treba znati pojednostaviti stvari i natjerati da se studenti sami zainteresuju za ono sto uce.

A ako neki fakultet ima malen procenat ponavljaca i malo onih koji su odustali da li to znaci da su profesori zainteresovali studente ili da imaju nize kriterijume jer zele vecu zaradu?

Mene samo interesuje podatak o broju ponavljaca na privatnim fakultetima...da li neko zna?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 06:51 
ne zna niko.. jer ih nema.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 08:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
majlili je napisao:
ne zna niko.. jer ih nema.. :lol:

ima ih, dvojica kolega obnavljaju prvu godinu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 09:30 
ma ok, vjerovarno i na tim fakultetima ima onih koji ama bas nista ne uce niti izlaze na ispite..
znam momka koji studira blc i koji ne uci nikad nista vec se uzda u prepisivanje i puskice.. i uspijeva mu poprilicno..
s tim sto nekidan cita neku skriptu i pitanja i odgovore sa ispita, i sve u svemu, odgovori se sastoje od 3/4 rijeci... i to je kao neko ispitno pitanje... strasno...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 10:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
od ove dvojice za jednog znam da obnavlja godinu zato sto nije mogao izaci na neke rokove zbog posla, a jedan predmet nije uspio nikako da polozi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 21:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
luxury cars je napisao:
Riješio sam svoju dilemu između privatnog i državnog fakulteta. Definitivno sam odlučio upisati pravo na državnom. Pošto ionako planiram učiti i truditi se onda neću da razmišljam da li će mi se trud isplatiti i da li će mi priznati diplomu jednoga dana. A i samim tim ću rasteretiti roditelje i uštediti dosta para. Ovih dana sam pričao sa mnogim ljudima, što sa studentima , što sa profesorima i pričao sam sa jednom profesoricom koja predaje na privatnom fakultetu (upoznao je preko tetke koja je profesor u jednoj srednjoj školi u BL) i ta profesorica kaže da mora "da zažmuri" dok studenti prepisuju. To je samo jedan primjer, da ne nabrajamo ponovo i vrtimo se u krug.... Uglavnom drago mi je da samo ja i moji roditelji konačno shvatili kakva je situacija na privatnim fakultetima i da je mnogo bolje studirati na državnom. Teže se kasnije bolje isplati.

E to su i meni rekli poznanici profesori na privatnim fakultetima, da im je jednostavno naredjeno da moraju pustati skoro sve studente da prodju na ispitu.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Čuveni Vlajić sa ETF-a dok je predavao na ETF-u, prolaznost minimalna. Znam momka koji je 10 puta padao na ispitu. Prebaci se u Doboj na Višu elektro ili kako se već zove... Gle čuda, kod istog tog Vlajića položi ispit...

Vjerovatno u vozu do tamo naučio...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 12:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2008, 17:50
E ja moram malo biti realna i reći da stvarno ljudi malo previše serete oko tih državnih fakulteta....zna se da su pravo i elektrotehnički fax najteži ( i medicina) i da to ne može da se poredi sa drugim fakultetima na državnom faxu, a ovo ostalo se puno ne razlikuje od privatnih fakulteta.
A što se tiče ovog dječaka što upisuje fax, definitivno upisati državni, iz iskustva govorim, jer nikad ne znaš do kad će vladati carstvo privatnih fakulteta. Ja sam se zeznula, ali evo ispravaljm grešku i mnogo sam srećna zbog toga.
A na kraju krajeva, i ta diploma manje više nije toliko birna ako ti s njom ne znaš šta bi, tj. ako ti služi samo kao ukras u sobi.
Danas je važano znanje,koje zavisi samo od tvoje želje i volje da učiš , a diploma manje više.

I da, svi smo mi pred fax govorili, ja ću da učim i samo učim, nigdje neću izlaziti, samo se faxu posvetiti, ali to ti u praksi izgleda malo drugačije, što je dobro:-DDD

u savkom slučaju puno sreće, šta god upisao, a nadam se da nećeš puniti džepove privatnim ološima..ćaooo

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
pirueta je napisao:
E ja moram malo biti realna i reći da stvarno ljudi malo previše serete oko tih državnih fakulteta....zna se da su pravo i elektrotehnički fax najteži ( i medicina) i da to ne može da se poredi sa drugim fakultetima na državnom faxu, a ovo ostalo se puno ne razlikuje od privatnih fakulteta.

Pravo je teze i od Gradjevine, Arhitekture, Masinstva, Matematike, Fizike... :roll:
Ajd ti izvedi koji piruetu i odbiciklaj odavde... VOZI! :angry4:
8)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 13:53
BSE je napisao:
od ove dvojice za jednog znam da obnavlja godinu zato sto nije mogao izaci na neke rokove zbog posla, a jedan predmet nije uspio nikako da polozi

Pa BSE, zar ti nisi zavrsio masinstvo, ako sam dobro skontao?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Last December je napisao:
BSE je napisao:

Pa BSE, zar ti nisi na masinstvu, ako sam dobro skontao?

odlicno kontas, cekamo te na privatnom :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 14:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
pirueta je napisao:
I da, svi smo mi pred fax govorili, ja ću da učim i samo učim, nigdje neću izlaziti, samo se faxu posvetiti, ali to ti u praksi izgleda malo drugačije, što je dobro:-DDD

Ја то нисам говорио!
Пиши у своје име. :evil3:

Ја сам знао шта ме чека на факултету ("државни") и припремао сам се за мање учења и више излазака Slika, што је, на крају, испало како сам и очекивао - јако добро :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
ko neće izlazit? :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
TaškoBL je napisao:
pirueta je napisao:

Pravo je teze i od Gradjevine, Arhitekture, Masinstva, Matematike, Fizike... :roll:
8)

dijelim misljenje.
Napravi jos koju piruetu, cisto da utvrdis

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 00:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 13:53
manitu uci da svira je napisao:
Last December je napisao:
BSE je napisao:

Pa BSE, zar ti nisi na masinstvu, ako sam dobro skontao?

odlicno kontas, cekamo te na privatnom :lol:

Cekaj me, ja doci necu! :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 19:31 
Početnik
Početnik

[Enterprise] je napisao:
TaškoBL je napisao:
pirueta je napisao:

8)

dijelim misljenje.
Napravi jos koju piruetu, cisto da utvrdis

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 19:34 
Početnik
Početnik

momci ili šta već bili divni ste.
Baš ste nekako isfrustrirani, šteta!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1485 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 75  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]