banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jul 2025, 08:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2010, 18:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Mar 2010, 18:04
Od prošle generacije imam skriptu, ali hvala ti u svakom slucaju, sve sto mozes da mi pomognes je da mi javis kada izadje nesto za nas nove brucose,... Hvala ti, opet!!!! :) :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 14:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 09:39
Nema na čemu...ako šta izadje javim ti odmah... :) :)

PS: Jest cura pristojna...hehehe...

PSS: Ako ti išta zatreba, slobodno pitaj...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 18:50 
Početnik
Početnik

Hhehehe, a dugo mi neko nije rekao da sam pristojna!!! Nekad kad sam bila mala, mami i tati su me falili, a u posljednjih nekoliko godina niko 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 19:41 
e vas dvoje.. muvajte se negdje drugo, a ne na ovoj ozbiljnoj temi.. hehehe.. salim se.. jelena em sto ces dobiti besplatnog vodica kroz studiranje, nego ces i momka da upecas.. uuuu..
on topic, pisite malo o faxu, tako volim citati sta se desava sad.. hhehehe

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 16:33 
Početnik
Početnik

Hehhehe, ne traznim momka dok ne zavrsim fax... Nemam vremena za to, ali svkako pristojno je pomoći i ja bih pomogla kad bih mogla, ali ima ovdje starijih pametnijih :) :) :) :) :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 16:36 
salim se jelena.. morala sam vas malo prozvati.. heheh

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 17:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

E moja Jeco...ne ide to tako...bez momaka se ne može...nego kada sam ti već od pomoći, šta si mislila po pitanju stanovanja?? Budući da sam i ja iz drugog grada, mogu ti i tu pomoći...NA RASPOLAGANJU SAM TI... 8) 8)

Majlili, jbg.šta te zanima, ja ne znam baš kako je bilo prije. Ako ima nešto samo reci...

joj jesam dobar :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 18:57 
hahahha.. pa ovo je strasno.. ima i krevet da dobijes jelena, i to ugrijan.. heheh

pa nista konkretno, nego kad vec pisete o ispitima, profesorima, praksi, volim cuti kako je sada..
kod nas su bile klinike kod simovica, praksa kao takva nije postojala, nikad nas niko ni u sud nije odveo, a kamoli pokazao neki posupak kroz konkretan slucaj... nadam se da ce se to ispraviti ako vec nije...
sa prve godine pored brace koji nam je na predavanjima rekao, navodno u sali, ko hoce moze da nauci ovih 5 knjizica a ko nece moze i da plati.. ali doslovce tako..
bio je i ondaj dugokosi sa ekkonomske politike.. heheh.. stari zavodnik, babic mislim..
za poplasena sam vec rekla kakav je bio jer je u to vrijeme bio predsjednik..
najbolja od svih mi je bila savicka, jedna po meni fina i odmjerena zena..

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 12:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2010, 22:13
Ha ha ha, vidi ovdje ima svasta. Ja sam mislio da se prica samo o nauci, al ima tu dosta takorec zacetaka privatno pravnih odnosa :D Nije to lose, naprotiv zna biti dosta produktivno 8)
Neg Jelena, mnogo lakse ces zavrsit fax ak nadjes nekog frajera :wink: neg da se baziras samo na knjige... Vjeruj mi, ja to iz iskustva, i nije ni malo lose, mislim ta kombinacija knjige i .... 8) 8)
He, a kad nadjes starijeg kolegu, recimo ti prva a on druga god. :) da ne kazem starog vuka :evil: , moze i strucno pomoc. Mi smo pravnici pragmaticni 8)

Neg, Majlili, Savicka je bas prava dama, al zna i nasmijat. Kad ona nama nesto objasnjava pa kaze "Nateee "( umjesto znate)....

DOMITIUS ULPIAN

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 12:43 
hahah.. i prije se sluzila tim terminom.. a i prije je bila dama, oduvijek je..

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Jel polagao iko obligacije preko vjezbi,kako to ide itd,ako neko zna?
Savicka je bas fina zena(ne zato sto mi je rod),bilo mi je milina kod nje polagati :)
Dr. Who pravi si vuk,jel vidio priliku :-D :-D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 18:04 
Početnik
Početnik

Uh, uh, uh, sto me prozivate.... :D Ne sumnjajte u mene, sve sto mi bude trebalo naci cu,... 8) A za stanovanje, o tom po tom,. ukoliko mi bude bila potrebna pomoc, javicu se... I da, ja sam zauzeta djevojka, skoro i udata :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: ali rezerva uvijek dobro dodje :blob4: :blob4: :blob4: :blob4: :blob4: :blob4: :blob4: :blob4:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 13:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

He he, posto vidim da smo podosta odlutali od teme, a tema je pravni fakultet, i valjda sve u vezi prava.
Pa bi htio pitati prisutne kolege, koja vas grana prava najvise zanima i zasto, koja je najperspektivnija itd... 8) 8)

P.S. Alkibijad jel mislis obligacije preko testova? Ja cu izlaziti na testove, i valjda nece biti zadataka, al ass. je rekla da mozda i budu. Cuo sam da ima studenata koji poloze preko testova, a ako padnes testove moras na usmeni. Mada kruzi price da je testove teeesko polozit... Idi na vjezbe asistentica bas objasni i izlazi u susret...

DOMITIUS ULPIAN

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 15:44 
kad sam ja studirala nije bilo smjerova, pa nisi ni mogao da se izjasnis da li te neka grana vise interesuje, sto bi bilo bas dobro da se malo specijalizujes u nekoj oblasti.. ovako kad zavrsis ljudi gledaju u tebe kao u nekog pravnika koji zna sve o pravu i razumije se u sve grane... nidje veze.. i na poslu se usmjeris vremenom na jedan smijer pa onda postanes u tom dijelu dobar, dok ove druge grane polako zapostavis.... mene je interesovalo medjunarodno, nasljedno, obligacije..

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 17:49 
Početnik
Početnik

Meni se najvise svidja krivicno pravo, bas mi je extra, istrazivala sam sve smjerove i to mi je onako zapalo za oko, ali ja imam vremena da se odlucim... 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
majlili je napisao:
hahahha.. pa ovo je strasno.. ima i krevet da dobijes jelena, i to ugrijan.. heheh

pa nista konkretno, nego kad vec pisete o ispitima, profesorima, praksi, volim cuti kako je sada..
kod nas su bile klinike kod simovica, praksa kao takva nije postojala, nikad nas niko ni u sud nije odveo, a kamoli pokazao neki posupak kroz konkretan slucaj... nadam se da ce se to ispraviti ako vec nije...
sa prve godine pored brace koji nam je na predavanjima rekao, navodno u sali, ko hoce moze da nauci ovih 5 knjizica a ko nece moze i da plati.. ali doslovce tako..
bio je i ondaj dugokosi sa ekkonomske politike.. heheh.. stari zavodnik, babic mislim..
za poplasena sam vec rekla kakav je bio jer je u to vrijeme bio predsjednik..
Joj Babica me ne podsjecaj :lol:
Polagala poslednja, pohvalio me da sam kao jagoda na slag i izvadio flasu viskija da nazdravimo, sreca pa su u kabinetu bila jos 3 kolega, pa je iz kurtoazije i njih ponudio..oni prihvatili i ostali da piju, a ja put pod noge :lol:
najbolja od svih mi je bila savicka, jedna po meni fina i odmjerena zena..

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 17:59 
odlucila sam da upisem postdiplomske... jos nisam konkretno odlucila sta, ali sam preko vikenda opasno postala zagrijana za to... od iduce sedmice tragam, a vi ako imate kakve info ili prijedloge javite..

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 18:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Majlili to ti je dobra odluka. Ja sam cak postavio temu na forumu o postdiplomskim, ali niko nista ne zna :( I ja kontam zavrsiti postdiplomske, al tek sam treca godina, tak da imam jos da zuljam stolicu. Hm, pa zavisi gdje ti se pruza prilika da radis sa postidiplomskim, mada su meni najatraktivniji gradjansko i medjunarodno. Nisam iskljucio ni krivicno, ali upravu, pravnu istoriju i drzavnopravne sam sigurno batalio. Mada, po novom one traju godinu dana, i trebale bi biti dosta jeftinije od starih magistarskih studija. He, ak nesto novo saznas, javi.... 8)

DOMITIUS ULPIAN

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 20:47 
pa nisam se do sada raspitivala, jer prije ih nije bilo na pravu samo na ekonomiji.. pa sam se tad interesovala za te postdiplomske, i cak htjela upisati na ekonomiji kao neki moji drugari s prava, ali sam odustala.. sad sam se opet zagrijala, a preko vikenda i def. odlucila da cu ih upisati.... pa cu pokusati u narednom periodu prikupiti informacije..
za moj trenutni posao to mi nije potrebno, tj. nije uslov za napredak, ali ih ja zelim zavrsiti zbog sebe... u najezdi ovih svakakvih privatnih fakulteta zao mi je ostati samo na ovome..
pisite ako sta znate, ja imam puno posla ali cu pokusati prikupiti sto vise podataka..
sta traje godinu dana? koliko kosta? i sta sve ima na pravu?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 13:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma ja samo hoću da pomognem koleginici :angel7: :angel7:
ccccccccc...šta vam pada na pamet...hehe...
odustaće cura od prava kad vidi ko na njega ide... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]