bingolina je napisao:
Ja prosto ne mogu vjerovati kakvo ljudi misljenje imaju o Gimnazijalcima. Iskreno, meni nikad niko nije u lice rekao nesto slicno, da sam prepotentna ili da gledam nekog sa visine, ali mi se cini iz komentara da vecina ne-gimnazijalica u startu misli tako. Jednostavno smatram da nije u redu generalizovati, jer takvu osobu (naduvenu) cete zasigurno sresti i u bilo kojoj drugoj skoli, bez obzira na kakvom je glasu.
ti znas da je onaj profesor Zec u gimnaziji bio i ostao bog i batina,glasio za najgoreg itd,bojali ga se ljudi i to.
VIdis,ja sam kod njega isao na insturukcije,i tako sam dobro naucio da mi covjek kaze kod mene bi imao 5,ako ne prodjes onda ja neznam sta da ti kazem,ja tako vesel jer sam dobio pohvale od profe iz Gimnazije odem kod Urosa Tomica,on mi sprci zadatak ja dobijem 1
Odem kod Zeca opet uvjezbam jos boljei te cudne zadatke sto mi je dao,odem opet,ohaaajj zadatak nikad ga vidio nisam,dobijem 1 i padnem,evo dans sam na ETF,svi znamo da ETF ima matematiku isto kao i PMF,ali ja sa matematikom nemam problema,a padao sam u srednjoj.
Samo sto mene sad jebu druge stvari,ja nisam strebercina kao oni tamo,ja nemogu puno ucit,meni se vise pije i izlazi,druzi sa rajom,tesko se ja druzim s knjigom.
A sto se tice gimanazije ja msm da bi bolje tamo prosao nego u elektro,tamo sjedi i nauci i dobices dobru ocjenu al ovamo to nije tako,jeste da su tamo cure heheh
Ehhh jadni Sef