Citiraj:
winston, objasni please, nisam najbolje shvatila pricu da se zakoni ne bubaju..nego..sta...?
ko ne zna on buba, ko zna, cita komentar zakona, bilo kojeg, i izadje na ispit. naravno, polozi.
Citiraj:
i kako to da nas na vec na fakultetu ne uce ili bar ne pokusavaju uvuci u korupciju kad je cinjenica da za neke ispite na drzavnom faxu mozes ili se muciti do besvijesti ili naci jakoo dobru vezu i pare i samo poslati index profesoru za ocjenu po zelji?
da dijete upises u vrtic treba veca stela nego za ispit. tako da uvlacenje u sistem traje jos od rodjenja, kad za bolju njegu rodilje i bebe moras doktoru i sestrama uvaliti malo kesha.
ako si naucio, polozices. ti sto pricaju za profesore, kao nece da puste, on samo hoce pare, su izvlakusa tih sto ne uce.
ja nisam nijednom rekao da je sve bajno. rekao sam i emeritusu, a i tebi cu, ja sam mislio da je on rekao da su pravnici najvise krivi za ovakvo stanje u drustvu. i zato sam se i ukljucio u raspravu. inace, sto se univerziteta uopste tice, raspad sistema totalni, i bice jos gore. over&out.
jos jednom cu ponoviti, bubati zakone moze samo budala. komentar zakona je dovoljan. jos nisam cuo od nekog studenta sa prava da je ikad u ruci drzao komentar zakona, a kamoli citao.