banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2008, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
jel se Fakultet studira? Ili se studira određena (naučna) oblast na fakultetu? De mi malo razjasnite, ubi me semantičko-strukturalna magla. Fakultet je institucija ili prostorije u kojima se pohađa nastava, a ne predmet koji se studira.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 18:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2008, 16:03
XIX century je napisao:
jel se Fakultet studira? Ili se studira određena (naučna) oblast na fakultetu? De mi malo razjasnite, ubi me semantičko-strukturalna magla. Fakultet je institucija ili prostorije u kojima se pohađa nastava, a ne predmet koji se studira.

Ако се ово односи на мој пост, чини ми се да нигдје нисам написала да студирам факултет него да сам на приватном факултету (као институцији) или тачније на приватном универзитету. А, у праву си, студира се одређена (научна) област на факултету (чисто да се уклопим у твоју иронију)!

"Заувијек остати дијете!!!"

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
поносна српкиња je napisao:
Ако се ово односи на мој пост, чини ми се да нигдје нисам написала да студирам факултет

поносна српкиња je napisao:
Да, студирам један од приватних факултета.

:confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 08:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2008, 16:03
У праву си, лапсус.

Грешка исправљена, да те не би доводила понову у забуну. :fadein:

"Заувијек остати дијете!!!"

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 21:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Jul 2008, 21:26
da li neko zna adresu ili bilo sta o privatnom fakultetu u Banja Luci na kome ima farmacija??????Molim vas da mi neko ako zna javi!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 21:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
XIX century je napisao:

Magla svuda, magla oko nas...
Napisah ja negdje medju prethodnim postovima, da privatni fakultet ne zavrsi onaj ko ne upise!

veni, vidi, zavrsih!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 08:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
dragana89 je napisao:
da li neko zna adresu ili bilo sta o privatnom fakultetu u Banja Luci na kome ima farmacija??????Molim vas da mi neko ako zna javi!!!!!!!!!!!!

Na Univerzitetu za PIM imas farmaciju.... www.fakultetpim.com

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Flashman je napisao:
dragana89 je napisao:

Na Univerzitetu za PIM imas farmaciju.... http://www.fakultetpim.com

ajme ako nam onu budu muckali lijekove :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 11:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
azdajica-ny je napisao:
Flashman je napisao:
dragana89 je napisao:

Na Univerzitetu za PIM imas farmaciju.... http://www.fakultetpim.com

ajme ako nam onu budu muckali lijekove :lol:

sve je to isto sranje i drzavni i privatni. Evo ja idem na drzavni, tu se ljudi ubise nekom teorijom koja je nema veze sa danasnjom tehnologijom, a prakse ni u prici. Tako da ce ti privatni za par godina biti isto kao i drzavni. I treba tako, pa ce se onda ovi na drzavnim zapitati sta i kako. Lako im je bilo dok nije bilo konkurencije...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 18:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
ja sam isao na drzavni pa sam se prebacio na privatni i mogu vam reci da razlike nikakve nema samo sto na privatnom imam na trecoj 10 predmeta...za popizdit :evil3:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
cink je napisao:
ja sam isao na drzavni pa sam se prebacio na privatni i mogu vam reci da razlike nikakve nema samo sto na privatnom imam na trecoj 10 predmeta...za popizdit :evil3:

druze, ja imam 11 predmeta na svakoj! Pa ne kukam!
sto si se prebacio?
teskoo aaa? :angry4:
sad ces da mi bacis pricu kako tvoji potencijali jednostavno nisu mogli biti u potpunosti ostvareni na drzavnome, pa si se zato prebacio na privatni... ccc

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 22:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ja na prvoj imam 10, a posto u neke ocjene ulaze po dvije oblasti, znaci i dva profesora pa ti to izadje na dva ispita...onda ispadne da imam 12.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2008, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

joj i vi i vasi fensi falukteti,ako nadjem dobrog sponzora da mi placa upisacu i ja taj vas kupovni da mi nije dosadno dok pijem popodnevnu kafu(e sad ce drvlje i kamenje po meni,a znam stotine ¨studenata¨koji spremaju ispite na tim skolicama ispijajuci kafe po gradu i naravno najniza ocjena 8 :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
:popcorn:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2008, 00:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
slucaj 1.
licno znam curu koja je bila 4 godine na prvoj godini prava ( a treba li napomenuti da je pala u 6 raz osnovne) i sad je kao redovno zavrsila jedan privatni fakultet koji se nalazi na mejdanu

slucaj 2.
nedavno je u jednoj banci bio konkurs za prijem radnika, na razgovor se odazvalo bar 80 zainteresovanih ali onda je pred njih izasao jedan gospodin i rekao da svi sa diplomama privatnih fakulteta mogu ici... ostalo je mozda 15 ljudi

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2008, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
E ove priče mi više stvarno idu na živce! Evo, ja sam na privatnom fakultetu ( da, buuuuuuhaahahahaha :roll:) i po svoj prilici ću obnavljati godinu, jer sam bezobrazna ljenčuga koja nije učila na vrijeme, što će reći, dragi moji forumaši, da vam dođe na isto svo to vaše razglabanje... Dakle, nisam dobila diplomu čim sam se upisala. Ko hoće učiti, učiće i na privatnom i na državnom. Ko neće učiti, neće učiti ni na jednom. Ipak, ne mogu uzeti sve fakultete za primjer, ima tu svakakvih "divljaka", ali vrijeme će to već "očistiti". Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 02:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ali jai daljem stojim iza svojih rijeci da je daleko lakse zavrsiti te privatne skolice od drzavnih i ako ima neko dobre duse da mi bude sponzor upisacu i ja jos jedan fax,pa nije fer da i ja nemam tu diplomu :)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 11:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
sta znam, ja bih rado upisala graf. dizajn na komunikoloskom poslije ovog, naravno ako mi vrijeme bude dozvoljavalo.. ima li ko od studenata da mi da info o predmetima, profesorima, kvalitetu nastave? vidim postoji studij na daljinu, pa bi mi to odgovaralo vise

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 18:50 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2008, 18:34
Ja sam na privatnom fakultetu- apeiron! Smeće teško, baš sam se zajebao!Upisao sam informatiku i sada sam završio prvu godinu a sa računarima nisam imao ni dodira.Zato ljudi ni ne pomišljajte da se upisujete na privatne fakultete ako hoćete nešto da postignete u životu!

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
marqueemoon je napisao:
sta znam, ja bih rado upisala graf. dizajn na komunikoloskom poslije ovog, naravno ako mi vrijeme bude dozvoljavalo.. ima li ko od studenata da mi da info o predmetima, profesorima, kvalitetu nastave? vidim postoji studij na daljinu, pa bi mi to odgovaralo vise

Prica mi drugarica, imam nekog druga ( sad ce neki reci 'cula kazala', al ajd), i kaze da momak ne zna bukvalno progovoriti sa ljudima, a na komunikoloskom (odsjek komunikologija, ili tako nesto) mu prosjek preko 9. Vjerovatno se tamo previse istrosi, pa onda u drugim situacijama bude 'maca pojela jezik'

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]