Anakin je napisao:
Citiraj:
I gle ko mi kaže! Čova koji je sastavio 10 poruka na forumu obrazovanje.
Polako i ti ces tokom vremena shvatiti da malo treba i citati i da nije svaki napisan post pametno napisan i potreban
Citiraj:
Ja za razliku od vas poznajem bolje stanje na univerzitetu , i to uživo i ne dajem paušalne ocjene.
Da vidis dalje od svog faxa, ne bi tako govorio.
Ruzno je tudji rad,trud,volju i muku ponizavati a svoje uvecavati....
Uporedjujes potpuno razlicite fakultete i svoj istices kao jedini vredan, vredjas ovde ljude koji idu na ekonomiju kao da je to vecernja skola....filozofe moj, da si ti i malo upoznat sa stanjem fakulteta koje u tolikoj mjeri omalovazavas,ne bih ti tako govorio.
Tebi ako fax ne ide, ako ti se ne vjezba mat. i ne ide ti se na vjezbe i ako si zbog svega toga isfrustriran....ostavi se ti toga.
Možda bi i sghvatio ovaj post kao savjet da nije od tebe.
Baš naprotiv, kad već spominješ matematiku, prof Kravarušić je otjeran sa tvog fakulteta , a ne mog.
Mi ne možemo iskusiti taj luksuz, da ako ne ide nešto otjeraj profesora. Studnet je uvijek u pravu, pogotovo ako je sa ekonomije ili prava.
Omalovožavanje tvog fakulteta? Odakle si to izvukao?
Forumaši ovde pišu kako su vam , opremljene čitaonice, klimatizovane, ali neki đavo vam ne da.
Opet kažem ni taj luksuz mi nemamo, prosječna tempretura u mojoj čitaonici je 40 C .
A ja sam apsolvent i još 11 ispita do kraja i kao što sam rekao ako budem imao uslova za dalje ekonomiju ću upisati iz radoznalosti. A onda ćemo se još više družiti.