banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 18:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Apr 2006, 00:30
Ma danas sam tek obratio paznju na potpis... e sada je problem sto mi nikako ne izlazi iz glave :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 18:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
Invader je napisao:
Ma danas sam tek obratio paznju na potpis... e sada je problem sto mi nikako ne izlazi iz glave :D

Nije ti dugo ni trebalo da primjetis posto sam tek jucer postavila....sad sam vec promjenila. :)
Bas mi je drago sto jos nekom ne izlazi iz glave ova pjesma.....i ja je cijeli dan pjevam po kuci.....mama i brat mi psuju sve zivo :lol: ....mogu mislit koliko sam im dosadna....ha ha ha .....neka, neka.... :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 19:43 
Pripravnik
Pripravnik

Jeste' l se ponadali da vise necu pisati na ovaj forum??? :-?
Al' nije se mene tako lako rijesiti..... :laughing6: :laughing6: :laughing6: !!

Polozila sam prijemni, na samofinaciranju sam!!!!! \:D/
Jedina je zalosna vijest sto je poskupilo placenje, sad je 5000 hiljada KM. :cry: Ali sta cu? Meni je bitno da sam primljena pa koliko treba platiti.....zaboli me neka stvar!! :lol:
(evo i jedne recenice po V@njinom gustu, da se ne zali kako ne dostaje:)
Joj, ne mogu vjerovati da sam primljena!!!! :laughing8: :laughing8: :laughing8:
Skacem po kuci ko luda!!!Ne mogu vjerovat....trenutno nema sretnije osobe od mene!!! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 19:52 
Pripravnik
Pripravnik

Svaka cast!!! Eto vidis nije to tako strasno 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Cestitam

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 21:20 
Pripravnik
Pripravnik

Invader je napisao:
Svaka cast!!!

Hvala, hvala!!!:P

Invader je napisao:
Eto vidis nije to tako strasno 8)

Pa da, lako je sad rec kad je proslo.....uf nek je proslo....samu sebe hvalim sada! :D
Moj jedan prijatelj.....jadan...odlicim je prolazio kroz srednju skolu!
Pokusao se upisti u BG i NS, al' nije uspio....pokuso i BL takodje nije uspio se upisati! :-? A od proslog ljeta se spremo za prijemni...jadan sada...sav je u soku...ne bi mu bila nikako u kozi!!! :-?
Zbog toga samu sebe hvalim....spremala sam se samo 3 dana.... :lol: :lol: :lol:....i polozila!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 22:49 
Pripravnik
Pripravnik

V@nja je napisao:
Cestitam

Tek sad vidih ovu poruku....eh, kad sam 'smoto'....nije ni cudo....sva sam u oblacima od kako sam saznala da sam pimljena! :lol: :lol: :lol:

HVALA!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 22:58 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
A od proslog ljeta se spremo za prijemni...

Pa na Harvard bi se upisao da se spremao od prosle godine... :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:01 
Pripravnik
Pripravnik

Invader je napisao:
Pa na Harvard bi se upisao da se spremao od prosle godine... :oops:

I ja kazem....vise mi zao sad njegovih roditelja....koliko su para dali na te casove....mogli lijepo ustedjeti i upisati ga privatno na neki faks!!! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nesto tu onda nije kako treba .. ako se spremao od prosle godine, a jos i na casove isao .. i povrh svega toga pao. Hm .. Cudno :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
honey je napisao:
Polozila sam prijemni, na samofinaciranju sam!!!!! \:D/

cestitam mladom brucosu! :wink:

Citiraj:
Jedina je zalosna vijest sto je poskupilo placenje, sad je 5000 hiljada KM. :cry: Ali sta cu? Meni je bitno da sam primljena pa koliko treba platiti.....zaboli me neka stvar!! :lol:

5000 KM, za strane drzavljane jel?
Bez obzira na sve (tvoju plateznu moc, etc..)smatram da je to mnogo, 5000*6 godina (bez obnavljanja i bez apsolventskog staza+ troskovi zivota+troskovi studija-knjige, materijal,eksurzije)....
U svakom slucaju ja bi se borila za BiH drzavljanstvo....i cinjenicu da ocistis godinu i ides na budzet.
p.s. bolje te novce sacuvaj ,imas ordinaciju potpuno spremnljenu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:17 
Pripravnik
Pripravnik

V@nja je napisao:
Nesto tu onda nije kako treba .. ako se spremao od prosle godine, a jos i na casove isao .. i povrh svega toga pao. Hm .. Cudno :)

Skroz cudno... :-?
Za BG i NS je rekao da pitanja nisu bila ni slicna kao u skriptama, ajd to i nekako mogu shvatiti ali BL????....jos se nisam cula s njim, samo sam vidjela danas na listi da nije primljen...sutra cu ga nazvati ... i bas me interesuje sta ce mi reci! :-?
Jer kad smo bili zavrsili sa prijemnim, cula sam se s njim i rekao je da je prezadovoljan kako je uradio, kao uradio je sve i vjeruje da mu je sve tacno....a danas vidim da je imao samo 18 bodova na prijemnom. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
U svakom slucaju ja bi se borila za BiH drzavljanstvo....i cinjenicu da ocistis godinu i ides na budzet.

To sam i ja rekao. Ako nista, barem drzavljanstvo BiH nije tesko dobiti (pogledaj samo bezbroj terorista sirom svijeta :). Ako imas bilo kakve veze sa ovim prostorima, bilo kakve korijene, dobices drzavljanstvo bez ikakvih problema.

5000 maraka je stvarno preskupo. 30000 maraka samo za skolarinu. Sto koleginica simplicity kaze, mozes 'ladno otvoriti ordinaciju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik

simplicity je napisao:
cestitam mladom brucosu! :wink:

Hvala, hvala!!!

simplicity je napisao:
5000 KM, za strane drzavljane jel?
Bez obzira na sve (tvoju plateznu moc, etc..)smatram da je to mnogo, 5000*6 godina (bez obnavljanja i bez apsolventskog staza+ troskovi zivota+troskovi studija-knjige, materijal,eksurzije)....
p.s. bolje te novce sacuvaj ,imas ordinaciju potpuno spremnljenu...

Ma ovu godinu cu tako, pa cu pokusati do godine izganjati BiH dzavljanstvo! :)
Trudit cu se da sve koliko toliko u roku dajem, inace jadna mi majka!
Bas je nekako puno, 5000 KM godina, 300 KM placam stan + hrana ( a mogu mnogo pojesti...ha ha ha ), ko zna koliko ce kostati troskovi studija, knjige, materijali,....auuu...glava me zaboli!!!! :sad1:
Bolje mi je ove pare ostaviti za uzivanje, nego bacati na ovu siromasno-bezobraznu drzavu!!

Valja mi izganjati ovo drzavljanstvo, ali i svoje zadzati, jer ako ne mogu zadrzati svoje dzavljanstvo, vraga cu i pokusat dobiti ovo!!!
Jer s njim nemam gotovo nista ( ne bas nista, jer izgleda da cu s njim ustednjeti brdo love)!! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:43 
Pripravnik
Pripravnik

V@nja je napisao:
Ako imas bilo kakve veze sa ovim prostorima, bilo kakve korijene, dobices drzavljanstvo bez ikakvih problema.

Eeee kako nemam.... rodjena sam ovdje u BiH!!!!
Ma jebli sliku svoju oni iz mupa...prije godinu dana kada sam bila do njih i pitala za drzavljanstvo ove drzave, rekose mi da se moram odreci hrvatskog .... i sad prije par dana saznala bas od jednog cike iz BL da mi on moze pokusati nekako izganjeti BiH drzavljanstvo, a i zadrzala bi svoje....samo treba nekom u dzep dati 500 KM!!!
Sad cu to pokusati izganjati...bolje i nekom u dzep jednom dati 500 KM, nego 6 narednih godina davati 5000 KM....auu, opet me glava zaboli kad pisem ovu cifru....5000 ...jojjjjjj!!!! :sad7: :sad7: :sad7:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Honey je napisao:
....auu, opet me glava zaboli kad pisem ovu cifru....5000 ...jojjjjjj!!!! :sad7: :sad7: :sad7:

Honey je napisao:
Meni je bitno da sam primljena pa koliko treba platiti.....zaboli me neka stvar!!

honey, duso....skoncentrisi se malo :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 00:47 
Pripravnik
Pripravnik

stigmata je napisao:
honey, duso....skoncentrisi se malo :roll: :roll: :roll:

Ova druga izjava bila je jos pod utiskom toga sto sam primljena....sva u oblacima!!!
A sada sam pravo zabrinuta kad sam skontala da ako i budem redovo davala sve ispite svih 6 godina, meni je platiti po 5000 KM svaku godinu = 30 000 KM, a gdje je jos stan placati, hrana, knjige.... :sad1:
Mama mi kaze nista se ne brini, ali opet 30 000 nije mala para, kako su V@nja i Simplicity rekli mogu ordinaciju otvoriti!! :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 10:46 
Pripravnik
Pripravnik

Propade moje BiH dzavljanstvo prije no sto ga u pokusa dobit. :(
Citavo jutro gnjavila mamu, objasnila joj koliko ce sta placati, koliko ce para studij odnjeti, da bi trebali ipak pokusati dobiti ovo dzavljanstvo. No, zena mi lijepo rece da se samo potrudim da sve dadnem u roku, pa nece puno trebati placati.Sad nece ni da pokusa da dobijem drzavljanstvo ove drzave.Moji su prezadovoljni, kazu da im uopste nije skupo.Cak su mi rekli da prestanem slusati ove ljude sa interneta (misle na vas forumase). Inace ce mi zabaniti prilazak kompjuteru. :-?
Tako da se ja htijela to ili ne (nazalost) moram odreci 'nedobijenog' BiH drzavljanstva. :cry: :cry: :cry:

Malo pre sam se cula sa onim prijateljom sta nije primljen.
Pa me sada nesto interesuje! :-?
On je pokusao farmaciju upisati, 63. je na listi, a primaju 40 (sve ukupno, znaci na budzet i na samofinanciranje). Zvao je dekana i rekao je da ce prosiriti tu 'crtu'.Za koliko se inace prosiri ta lista?
Postoji li mogucnost da ga ipak prime?
Ja nesto ne vjerujem da ce sad dekan prosiriti listu za vise od 10 studenata, ali opet ne znam bas o tome nesto puno! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 10:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
E, nek sam vidio da ima neko da žali što nema BiH državljanstvo. Sad me više ništa ne može začuditi. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 11:03 
Pripravnik
Pripravnik

Not now, John! je napisao:
E, nek sam vidio da ima neko da žali što nema BiH državljanstvo. Sad me više ništa ne može začuditi. ;)

Ma ne bi ja zalila sto nemam ovo drzavljanstvo da ne moram toliko placati studij! :cry:
Al' evo,vise se ne smijem zaliti ostajem pri svom drzavljanstvu i gotovo!!! :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]