Citiraj:
zakačio si se za pmf ko pijan plota.. radio je i na ekonomiji, jel sad pametniji .. ugl to je radio ko student, šta će čovjek unovčavo nekako svoju vrednoću i pamet, kad nije imao tatu da mu daje.. danas je elektro inženjer u veoma ozbiljnoj firmi i pisanjem ispita se više ne bavi
i btw, nije 10 km, već 100-300 KM, ovisnosti od nivoa,.. zar bi neko stavljao svoj kredibilitet na kocku i rizikovao da ga uhvate za 10 km.. ti stvarno nisi u dure
da, i za kraj, jedan mali dobrotvorni prilog tvojoj sujeti: vjerujem da znaš matematiku najbolje u regionu i šire, i da nisi imao šta jesti dok studiraš, kao što je bilo ovom dečku, da ne bi otišao da na ovaj način zaradiš lovu.
mojoj sujeti je sasvim dovoljan prilog to gdje sam trenutno i sta radim, ne trebaju dobrotvorni prilozi

u mojoj generaciji je bilo ljudi koji su bitno bolje od mene znali matematiku, s cim nikad nisam imao problema. imao bi problema da su svoje znanje "prodavali" na takav nacin. dakle, djevojcice draga, to sa sujetom nema nikakve veze...
ta prica "nije imao sta da jede, pa je moro tako da zaradjuje pare" je nevjerovatno suplja. oni koji stvarno nemaju sta da jedu su takvi zato sto su posteni, i takvima na pamet nece pasti da prave takve gluposti. dakle, nemojmo lagati...
unovcavo nekako svoju vrjednocu i pamet...snalazio se...pa eto, i gazde privatnih fakulteta se nekako SNALAZE pa ih otvaraju samo da bi uzeli pare, ti studenti tamo se NEKAKO SNALAZE pa zavrsavaju fakultete za godinu dana, poslije se NEKAKO snalaze pa otimaju posao onima sa normalnim diplomama...dodik se nekako snalazi, pa proda citavu drzavu...
ma, svi se nekako snalaze, ko bi im mogo zamjeriti?
Citiraj:
da, mozda to tebi zvuci nebulozno, ali posteni ljudi jos uvijek postoje