plavo sunce je napisao:
Student sam cetrvte god.Ostao mi j jedan ispit iz trece i 2 iz cetvrte.U studen.kazu da trebam platiti pola skolarine.
](./images/icons/smile/eusa_wall.gif)
Da li je to moguce? Hoce li biti mozda jos nekih rokova, do kad moram regulisati status? Zao mi je dati tolike pare.Poludila sam kad mi je rekla za pola skolarine.Pa to je pljacka.
Ja sam bio u slicnoj situaciji, ali sam skrnjao jedan ispit i ostao na dva, platio 300km (150 po komadu), tebi ne preostaje nista drugo nego pola skolarine, ili neka molba rektoru (mozda upali).
Mada, i dalje ostaje pitanje, sto ne rijesi bar ovaj iz trece, ako nista, bilo je rokova milion?

neizreverbiliziran je napisao:
Pa pređi na državni, manje ćeš dati para.
Ajde ti jos jednom razmisli o tome.
Nadju se tu negdje oni koji nisu na budzetu i oni na privatnom.
Apeiron = 2500km
Drzavni = 400km + knjige (vecina profesora na drz. obara samo zato sto nije kupljena njegova knjiga, nerijetko ne daju izaci na ispit iako si platio 0.30km za prijavu

) + 0.10km za ovjeru semestra xD + ovo + ono + diplomski + jos milion stvari...
Na Apeironu platis skolarinu u nekoliko rata i sve je tu, biblioteka u kojoj se mogu iznajmiti potrebne knjige, da ne govorim o profesorima koji ti sami daju milion .pdf knjiga spremne za stampanje (po potrebi).
Moja sestra je zavrsila ekonomiju za 6 godina, tu smo negdje sa placanjem skolstva, pa ti vidi