banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Okt 2010, 11:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
Heh, meni je smijesno i za nepovjerovati da ljudi iz gradske uprave mogu biti toliki idioti da ovo odobre. :roll:
Od ove godine, najmanje ce dobiti stipendija uspjesni studenti, jer prvo dobijaju socijalno ugrozeni, i sa deficitarnih zanimanja, pa tek onda od para koje ostanu u budzetu uspjesni. E sad kad se tu jos ubace ovi sa privatnih, mi koji smo drljali dupe za neki dobar prosjek na nekom tezem faksu ima ladno da ispu'imo. :-? :angry3:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 12:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 22:28
Jel istina da su uveli bodovanje i za Petar Kočić? Ono, kao što je i za ministarsku?
Jer ako je tako, onda 16 bodova nikada neće ništa dobiti :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Carneiro je napisao:
Jel istina da su uveli bodovanje i za Petar Kočić? Ono, kao što je i za ministarsku?
Jer ako je tako, onda 16 bodova nikada neće ništa dobiti :roll:

Jesu, uveli su. Ali drugacije ce biti bodovanje od onog ministarskog. Vidjecemo kad izadje konkurs.
Za sad mozes ovdje pogledati kako bi trebalo biti. http://sgbl.banjaluka.rs.ba/rsg/klijent/akt.php?id_akt=18677

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
A moze li se u zahtjevu navesti 2 uslova za stipendiju, i na osnovu soc. ugrozenosti i na osnovu prosjeka odnosno da li postoje vece sanse ako neko ispunjava oba ova uslova?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 16:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2007, 21:09
Dr_Kay je napisao:
TaškoBL je napisao:
Konkurs jos nije izasao za studente. Izace pocetkom novembra i trajati mjesec dana.

Aha, hvala.

TaškoBL je napisao:
Konkurisi za obe, pa ako ti ih odobre, odrekni se jedne.

To cu i uraditi... Rezultati za republicku ce se znati dosta kasnije , do tada cu vec primiti par stipendija od grada, al' mi je glupo sto ih onda moram vratiti ako dobijem republicku.

a kako se odricemo stipendije? odnosno, ako je na moj racun vec uplacen odredjeni iznos opstinske i izadju rezultati iz ministarstva (i ja se odlucim za ovu stipendiju), sta da radim s parama koje su na mom racunu? :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

littledevil je napisao:
Dr_Kay je napisao:
TaškoBL je napisao:
Konkurs jos nije izasao za studente. Izace pocetkom novembra i trajati mjesec dana.

Aha, hvala.

TaškoBL je napisao:
Konkurisi za obe, pa ako ti ih odobre, odrekni se jedne.

To cu i uraditi... Rezultati za republicku ce se znati dosta kasnije , do tada cu vec primiti par stipendija od grada, al' mi je glupo sto ih onda moram vratiti ako dobijem republicku.

a kako se odricemo stipendije? odnosno, ako je na moj racun vec uplacen odredjeni iznos opstinske i izadju rezultati iz ministarstva (i ja se odlucim za ovu stipendiju), sta da radim s parama koje su na mom racunu? :D

E to mene isto interesuje. Potpise se izjava kod njih da se odrices stipendije, i oni prekinu isplacivanje, a sad kako se vracaju pare ne znam. Ja bih najradije da se ne vracaju. :lol:

Elvis Presley je napisao:
A moze li se u zahtjevu navesti 2 uslova za stipendiju, i na osnovu soc. ugrozenosti i na osnovu prosjeka odnosno da li postoje vece sanse ako neko ispunjava oba ova uslova?

Ne znam za to, najbolje da pitas njih. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Elvise, prijavljujes se za jednu od ponuđenih stavki...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 21:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2010, 22:13
Dr_Kay je napisao:
To cu i uraditi... Rezultati za republicku ce se znati dosta kasnije , do tada cu vec primiti par stipendija od grada, al' mi je glupo sto ih onda moram vratiti ako dobijem republicku

Hm, sta ti tu ima biti glupo, mozda ima jos neko ko ispunjava uslove za stipendiju, ali je ne moze dobiti, jer neko koristi dvije.

Pitanja stoje samo jos da ispravim za prosjek, sad je u pitanju 9,2
Cek', je li ovo znaci da studenti koji budu primali stipendiju iz ministarstva na osnovu prosjeka (ne na osnovu deficitarnog zanimanja), opet primaju 250 km??
I da, ako je neko imao iskustva sa tim prosjecima, da li ce prosjek 9,1 biti dovoljan da se izganja ta stipendija ministarstva?

Pitanja stoje samo jos da ispravim za prosjek, sad je u pitanju 9,2 :D

Jok, to nije dovoljno traze 10.00 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dr_Kay je napisao:
Od ove godine, najmanje ce dobiti stipendija uspjesni studenti, jer prvo dobijaju socijalno ugrozeni, i sa deficitarnih zanimanja, pa tek onda od para koje ostanu u budzetu uspjesni. E sad kad se tu jos ubace ovi sa privatnih, mi koji smo drljali dupe za neki dobar prosjek na nekom tezem faksu ima ladno da ispu'imo.
Heh, meni je smijesno i za nepovjerovati da ljudi iz gradske uprave mogu biti toliki idioti da ovo odobre. :roll:
Od ove godine, najmanje ce dobiti stipendija uspjesni studenti, jer prvo dobijaju socijalno ugrozeni, i sa deficitarnih zanimanja, pa tek onda od para koje ostanu u budzetu uspjesni. E sad kad se tu jos ubace ovi sa privatnih, mi koji smo drljali dupe za neki dobar prosjek na nekom tezem faksu ima ladno da ispu'imo. :-? :angry3:

Slazem se u potpunosti, ali posto se kod nas rad najmanje cjeni, onda za njega daju i najmanje para. Nemam nista protiv da se dodjeljuje i socijalno ugrozenim, ali njima iz fonda socijalne pomoci, a posto kod nas nikom nije u interesu da se USPJESNI studenti pomognu, jer bi nekom logikom oni najvise trebali da doprinesu unapredjenju raznih oblasti nauke, kulture, drzave i drustva u cjelini, moze se zakljuciti da vlast ne haje puno za napredak drustva i drzave u cjelini... :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

DOMITIUS ULPIAN

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Valtazar je napisao:
Dr_Kay je napisao:
To cu i uraditi... Rezultati za republicku ce se znati dosta kasnije , do tada cu vec primiti par stipendija od grada, al' mi je glupo sto ih onda moram vratiti ako dobijem republicku

Hm, sta ti tu ima biti glupo, mozda ima jos neko ko ispunjava uslove za stipendiju, ali je ne moze dobiti, jer neko koristi dvije.

U pravu si, nije u redu da neko koristi dvije. Al' mi mrsko vracati pare. :lol: :oops: Mada ako kojim slucajem dobijem ministarsku, radu cu im vratiti. S obzirom na ova nova pravila i uslove, pitanje je sta ce biti. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne vraćaju se pare od stipendije "Petar Kočić" ukoliko si već dobila par rata, a država ti odobrila svoju. Moraš samo otići u opštinu, odjaviti se i odnjeti tu potvrdu u ministarstvo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 22:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2010, 22:13
Dr_Kay je napisao:
U pravu si, nije u redu da neko koristi dvije. Al' mi mrsko vracati pare. :lol: :oops: Mada ako kojim slucajem dobijem ministarsku, radu cu im vratiti. S obzirom na ova nova pravila i uslove, pitanje je sta ce biti. :)

Ha ha ha ha, razumjem te u potpunosti, ni meni se ne bi bilo lako odvojiti od para :D :D :D :D :D :D

DOMITIUS ULPIAN

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Cek', je li ovo znaci da studenti koji budu primali stipendiju iz ministarstva na osnovu prosjeka (ne na osnovu deficitarnog zanimanja), opet primaju 250 km??
I da, ako je neko imao iskustva sa tim prosjecima, da li ce prosjek 9,1 biti dovoljan da se izganja ta stipendija ministarstva?

nije 250 vec 200 KM :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

izasao konkurs za opstinsku stipendiju! :D

http://www.banjaluka.rs.ba/front/article/3203/

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Da li je neko dobio rjesenje?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 17:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nista jos nema... Sad ne znam, mislim da ce objaviti prvo rang listu, pa da ce tek onda slati rjesenja... :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidim pozurili su da zavrse to...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Dr_Kay je napisao:
Nista jos nema... Sad ne znam, mislim da ce objaviti prvo rang listu, pa da ce tek onda slati rjesenja... :-?

Konacna rang lista tek u martu, neka preliminarna krajem februara.
Ovo je za stipendiju ministarstva.

Do tad.... nista :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 21:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Нису никад оволико одуговлачили за општинску стипендију. Не контам шта је у питању :o
За министарску знам да буду резултати у фебруару/марту, а исплата крене у априлу...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako me sjecanje dobro sluzi prosle godine su isplate bile prije 15.12!? ne kontam u cemu je problem....

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Opstinska stipendija. Elem. Navodno, prvo rjesavaju one koji su konkurisali po soc. kriterijumu. I nadaju se da ce zavrsiti ove godine. Nakon toga, rjesavaju zahtjeve po defic. kriterijumu i onda uspjesne studente. Trebali bi zavrsiti do 15og januara. Ali kako je od tih 15 dana u januaru, pola neradno, onda ja mislim da ce jedva oni to do kraja januara. Sto b' reklo, isplate u februaru.

p.s. OVO VAKO REKO COVA U OPSTINI.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]