banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jul 2010, 18:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2010, 16:18
--

Poslednji put menjao CrazyChild dana 10 Sep 2010, 12:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Aj dobro sad bi bilo u redu da malo pustimo djevojku.
Jbg nije ti ovo zadnji poraz u zivotu, bice toga jos. Jedino ako upises privatni. Onda nece. Nego drz se i puno srece u drugom roku! Al' nije zgoreg da se uci za taj prijemni.

A sad, excuse me, idem da proslavim ispit...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 19:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
DELETED

Poslednji put menjao Tupko dana 29 Sep 2010, 15:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Nisam nervozna nego znam kako sam dobro uradila prijemnni,i nije mi jasno u cemu je stvar.al zalba ce pokazat svoje

Odes i trazis svoje papire i vidis gdje su izgubljeni bodovi za koje si smatrala da bi ih trebala imati.
Kratko i jasno.
Razlika izmedju 'dobro' i 'sve' na prijemnom ispitu je velika, pogotovo onom na kojem je konkurencija velika.
Samo ti sledeci put dobro zagrij stolicu i tu i tamo poslusaj prijateljski savjet onih koji su kroz tu pricu vec prosli i znaju o cemu pricaju i rezultati sigurno nece izostati.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
nista drugo nisam ni ocekivao kada si vrijeme koje si imala na raspolaganju trosila na otvaranje glupih tema sa jos glupljim pitanjima.
Mani se corava posla i pokusaj iduci put da zaista uradis sve.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 17:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

..

Poslednji put menjao CrazyChild dana 10 Sep 2010, 14:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
bice joj bas lijepo na privatnom...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 17:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

q

Poslednji put menjao CrazyChild dana 06 Okt 2010, 14:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Ahahaha, nee nee, nije to napisala :lol:
A da kupiš komad zemlje pa obrađuješ?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 17:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao CrazyChild dana 10 Sep 2010, 14:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Prebaciti odmah sve postove s ove teme na temu "Mucenici", pdf. D&R.
:lol:
Il' u humor.
Ja ne znam sta znaci ici linijom manjeg otpora. Ima li to veze sa cijepanjem drva?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
CrazyChild je napisao:
MonaLisa je napisao:
Ahahaha, nee nee, nije to napisala :lol:
A da kupiš komad zemlje pa obrađuješ?

Neka pise ko god sta hoce..time samo dokazujete da je ljudska glupost neuinistiva...tako da ko god sta napise aj zdravo nemam namjeru se prepirati sa osobama koje idu linijom manjeg otpora ako znate uopste sta to znaci!

O gluposti i liniji manjeg otpora govoris ti koja nisi bila u stanju da spremis prijemni ispit za filozofski fakultet, dok su ljudi sa kojima diskutujes ili zavrsili ili pri kraju fakulteta (bez uvrede bilo kome sa ff) tezih od filozofskog. :confused3:
Nevjerovatno :confused2:
Na stranu svo to tvoje filozofiranje i dizanje sebe na pijedestal bez ikakve osnove, to i nekako, ali si bezobrazna za medalju.
Pala si na prijemnom ispitu i umjesto da se raspitas na fakultetu o greskama koje si napravila i o drugom upisnom roku (kojeg ce, ako mjesta na fakultetu nisu popunjena, sigurno biti) ti ovde i dalje drzis predavanja i krivis sve druge za svoje neuspjeh osim onoga ko je zaista kriv - tebe.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Chrazy Child, stvarno si prećerala...

Žao mi je što nisi prošla, ali čitam Vanjine postove ovdje, stvarno ti je davao dobronamjerne i očinske savjete. Znaš šta je bukvica? (Nije mala bukva :lol: !) Nego, fino ti je rekao, a ti se potrudi da to shvatiš u prijateljskom tonu. Nadam se da ćeš uspjeti u svom daljem obrazovanju, a ja i dalje vjerujem da se snovi ostvaruju.. slijedi svoje i ne brigaj puno! Ali, moraš da se potrudiš. Džaba sav talenat, ako nema rada na sebi. Pozz i svako dobro!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Jaoj kad se sjetim tog ljeta, kad na budžet upadoh, pa dobih nov mobilni i ful ljetovanje, pa 'ladovina do oktobra ...
A ti čekaj drugi rok, biće negdje valjda :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
trebamo novog moderatora na ovom forumu. Bez uvrede Smiley-i ali nema te kad si najpotrebniji :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
CrazyChild, pozdravlja te Manda:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xIJutnE3_es[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 19:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2008, 23:01
CrazyChild je napisao:
Zanima me da li objave taj konkurs ili to se mora otiici raspitati od faxa do faxa sta je ostalo sloobodno? 8)

Ja sam cuo da nema objavljivanja konkursa za drugi upisni rok, a i na faksu navodno ne mozes dobiti sve informacije oko upisa... Jednostavno, oni nece da se procuje, da bi preostala mjesta mogla da popune djeca guzonja, koja ce, naravno, dobiti sve potrebne informacije, a i vise od toga... :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
CrazyChild je napisao:
DaVinci je napisao:
bice joj bas lijepo na privatnom...

Aha ko tvojoj mami na onoj klinici sa onim doktorom...da ne idem u krajnost xD

Ovo je bilo stvarno nisko ali necu ulaziti u tu vrstu rasprave! Samo sam ti htio reci da znam puno takvih kao ti, koji hoce na fakultet a ne mogu ni prijemni spremiti! Znas li sta se deslio njima-svi od reda su na privatni fakultetima! Uprkos svemu, zelim ti sve najbolje i obavezno me obavjestavaj o buducim desavanjima u tvojoj akademskoj karijeri! Puno pozdrava...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
V@nja je napisao:
O gluposti i liniji manjeg otpora govoris ti koja nisi bila u stanju da spremis prijemni ispit za filozofski fakultet, dok su ljudi sa kojima diskutujes ili zavrsili ili pri kraju fakulteta (bez uvrede bilo kome sa ff) tezih od filozofskog. :confused3:
Nevjerovatno :confused2:
Na stranu svo to tvoje filozofiranje i dizanje sebe na pijedestal bez ikakve osnove, to i nekako, ali si bezobrazna za medalju.
Pala si na prijemnom ispitu i umjesto da se raspitas na fakultetu o greskama koje si napravila i o drugom upisnom roku (kojeg ce, ako mjesta na fakultetu nisu popunjena, sigurno biti) ti ovde i dalje drzis predavanja i krivis sve druge za svoje neuspjeh osim onoga ko je zaista kriv - tebe.

Hhaha, bas me fino nasmija. :lol: :lol: :lol: :lol: Cisto sumnjam da si ti ikada bio na prijemnom.
osamstotinazena je napisao:
Chrazy Child, stvarno si prećerala...

Žao mi je što nisi prošla, ali čitam Vanjine postove ovdje, stvarno ti je davao dobronamjerne i očinske savjete. Znaš šta je bukvica? (Nije mala bukva :lol: !) Nego, fino ti je rekao, a ti se potrudi da to shvatiš u prijateljskom tonu. Nadam se da ćeš uspjeti u svom daljem obrazovanju, a ja i dalje vjerujem da se snovi ostvaruju.. slijedi svoje i ne brigaj puno! Ali, moraš da se potrudiš. Džaba sav talenat, ako nema rada na sebi. Pozz i svako dobro!

:roll: :confused2: :confused2: :roll:
Sto ti mislis da je nekoga briga za tvoje misljenje? HAHAHAH, ajde oladi malo mala!!! :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ne znam ali u danasnje vrijeme je zaista velika navala na fakultete. U moje vrijeme je na vecini fakulteta bilo mjesta koliko hoces i to na budzet, a sad se skoro sva mjesta popune osim ovih glupih gdje treba matematiku znati dobro, i koje niko nece jer znaju da vode u propast posto malo kome idu zadaci. I to jos se pola njih placa a opet ima toliko kandidata.
Izgleda da je doslo do otrjeznjenja kod mladje generacije da nema nista bez skole cim je tolika navala na fakultete. Jer sad je srednja skola postala nista, kao prije par godina osnovna, a fakultet je postao kao srednja.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]