V@nja je napisao:
O gluposti i liniji manjeg otpora govoris ti koja nisi bila u stanju da spremis prijemni ispit za filozofski fakultet, dok su ljudi sa kojima diskutujes ili zavrsili ili pri kraju fakulteta (bez uvrede bilo kome sa ff) tezih od filozofskog.
Nevjerovatno
Na stranu svo to tvoje filozofiranje i dizanje sebe na pijedestal bez ikakve osnove, to i nekako, ali si bezobrazna za medalju.
Pala si na prijemnom ispitu i umjesto da se raspitas na fakultetu o greskama koje si napravila i o drugom upisnom roku (kojeg ce, ako mjesta na fakultetu nisu popunjena, sigurno biti) ti ovde i dalje drzis predavanja i krivis sve druge za svoje neuspjeh osim onoga ko je zaista kriv - tebe.
Hhaha, bas me fino nasmija.

Cisto sumnjam da si ti ikada bio na prijemnom.
osamstotinazena je napisao:
Chrazy Child, stvarno si
prećerala...
Žao mi je što nisi prošla, ali čitam Vanjine postove ovdje, stvarno ti je davao dobronamjerne i očinske savjete. Znaš šta je bukvica? (Nije mala bukva

!) Nego, fino ti je rekao, a ti se potrudi da to shvatiš u prijateljskom tonu. Nadam se da ćeš uspjeti u svom daljem obrazovanju, a ja i dalje vjerujem da se snovi ostvaruju.. slijedi svoje i ne brigaj puno! Ali, moraš da se potrudiš. Džaba sav talenat, ako nema rada na sebi. Pozz i svako dobro!
Sto ti mislis da je nekoga briga za tvoje misljenje? HAHAHAH, ajde oladi malo mala!!!