CrazyChild je napisao:
Ee pa hvala ti na informacijama
Pa kako sad ta knjiga ja sam cula da je braco kovacevic autor knjige a i tako pise u informatoru,da li znas otprilike kakva pitanja iz srpskog.Kako mislis clanak da sastavimo jel nesto kao vijest ili to?
A dva testa se radi,jedan posebno tj iz opste kulture,a drugi se radi sa svim studijskim programima gdje je sociologija srpski i test opste informisanosti(opsta informisanost i opsta kultura valjda razlicito kakva su pitanja u ovome a kakva u test opste kulture aaaaaaa
Sta mislis ima li puno zainteresovanih za ovaj fax?jesi li pitao na faxu imaji li kakve skripte ili bilo sta od prosle godine ...jaooo nek nam je bog u pomoci
Ma nebitno je sad ko je autor, bitno je da naučiš ono najbitnije u vezi sociologije
E to nisam znao za opštu kulturu i opštu informiranost, ali to ne bi trebao biti problem, problem je srpski. Nisam dobio tačne podatke kako i šta se piše, ali ovaj momak koji je prije dvije godine upisao je većinu zaboravio, tj. šta je bilo na prijemnom
Prije dvije godine je bilo 20+20, a 45 ih je položilo prijemni ispit, tako da su i ovih pet koji su najslabije uradili od ovih koji su položili, primili na fax. Dobra stvar je ta što nema puno odlikaša, pa tako da ocjene iz srednje nisu prevelik problem. Slično je bilo i prošle godine, ali sad prima 20+10+5
Ja ću uglavnom malo prelistati ovu enciklopediju što imam, ovo važnije pregledati
i ono što stvarno trebamo znati još malo ponoviti, naučiti najvažnije iz sociologije i gramatiku ponavljati. Pa kud puklo da puklo
Razlog zašto radimo sociologiju je taj što prijemni ispit radimo sa potencijalnim studentima drugih fakulteta, pa da nas ne bi razdvajali i da bi sebi malo manje posla obezbjedili, i mi ćemo morati raditi sociologiju.
Uglavnom fakultet je predobar za lijene učenike, ne treba se puno učiti. U prve dvije godine ima 11 predmeta, 6 u prvom semestru i 5 u drugom