banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 14:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2010, 01:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
blaf77 je napisao:
Onaj "Sljivicev" dio racunskog centra na masinstvu, zvanicnog naziva "Catia centar" smo (prije nego sto ga je Sljivic zakljucao) prozvali Facebook centar. Ko sta radi - bolonjci vise na FB tamo. 10000 puta u toku casa udju pitati mogu li na internet, iako na vratima pise raspored nastave i kad je zauzet/slobodan racunski.

:lol: Bolonjci. K'o neka bolest.

Nego, sajt masinskog fakulteta je u izradi. Hoce da naprave on-line prijavljivanje ispita i ostale zavrzlame...
Ja se nadam :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 01:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
prasica je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
prasica je napisao:
blaf77 je napisao:
Onaj "Sljivicev" dio racunskog centra na masinstvu, zvanicnog naziva "Catia centar" smo (prije nego sto ga je Sljivic zakljucao) prozvali Facebook centar. Ko sta radi - bolonjci vise na FB tamo. 10000 puta u toku casa udju pitati mogu li na internet, iako na vratima pise raspored nastave i kad je zauzet/slobodan racunski.

Nego, sajt masinskog fakulteta je u izradi. Hoce da naprave on-line prijavljivanje ispita i ostale zavrzlame...
Ja se nadam :)

Ne bolest, vise kao napast. Mladi, neozbiljni, hoce sve odmah i na brzinu. Odnose se prema faxu u stilu - sto bi rekli nadrealisti: "kako razbiti frajera, a da te frajer ni ne zakaci". Da je nekako i ono malo obaveza sto imaju eskivirati, ne dolaziti na predavanja, ne hvatati zabiljeske jer ce ionako sve dobiti rijeseno na CDu od profesora pa zasto zaboga da pisu nesto... a u stanju u toku casa 2 casa bez pauze saditi i brati voce i povrce na Farmwillu a da se ni trunku neugodno ne osjecaju pred profesorom i ostalim kolegama jer je to najnormalnija stvar... Odoh u off.

Nadam se da ce nesto uspjeti napraviti (kvalitetan sajt), da ga nece opet praviti neciji sin ili bratanac "koji se razumije u kompjutere". Ali, ko uspije one dvije tete u studentskoj nauciti da proslijede gdje treba tu online prijavu ja mu skidam kapu.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Ti, baš sve, trpaš u isti koš?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Pa, dobro, nadje se i poneko fino i kulturno dijete koje stvarno hoce uciti, ali govorio sam o vecini.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]