ajkula je napisao:
Filozofe, kada bi upola radio koliko vremena provodis na ineternetu imao bi love za 3 fakulteta

Tačno!
I ne samo da bi imao love za 3 faksa, već bi i završio 3 faksa!
@ajkula
Pusti filozofa, vidiš da, kada ostane bez argumenata, piše svašta...
Uvijek je bilo posla i biće ga za one koji žele da rade.
To što neki misle da im je "ispod časti" da "rade za siću", a vade se 100 godina da su studenti - to je njihov problem...
ajkula je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Sa kolegicama je još gore, dosta se poudalo što iz ljubavi, što roditelji više ne mogu da izdržavaju njihov fakultet i njih. One koje ja znam, ni jednoj muž više ne dopušta da se vrati na fakultet.
.
I to bi trebalo da bilo koga nasikira, sto se tuka udala za badzu koji joj je zabranio dalje studiranje?
Slažem se.
Uostalom, uvijek su u BL dolazile pojedinke kojima cilj nije bio da završe faks, vać da se udaju i pobjegnu sa sela...
Samo osnovno obrazovanje je obavezno u RS. Nažalost, jer smatram da bi trebali podići to i dodati i da je srednja škola obavezna.
Ne znam zašto neki ljudi stalno potežu pitanje zapada, konkretno EU?
Da li je iko razgovarao ikad sa studentima iz EU? (koliko vidim EiLeen je upućena u njihovu problematiku, jer studira tamo).
Ja jesam. A sretao sam i one koji su imali više od 30 godina!!!
Uglavnom, ne cvjetaju ruže ni onima u EU (a ni u SAD-u).
Imaš ljudi koji rade par godina, uštede nešto love i upišu faks.
Ili im firme plate dodatno usavršavanje (kao npr. master) i uslove ih da rade i poslije toga za njih.
Srećom, većina njih studira dok su mladi, imaju normalne uslove za rad i kakvu-takvu šansu za posao. Mada, i tamo ima nepotizma i negativne selekcije.
Najgluplje je to što većina ljudi generalizuje...
Da li iko zna koliki su troškovi studiranja u SAD-u?
Godišnje oko 35.000 dolara za "slabije" univerzitete...
Kako će to platiti npr. drot kome dijete studira i kojemu je tolika godišnja plata (malo veća)?
Kod nas su državni univerziteti jeftiniji, a i troškovi su manji.
Bar onima koji žive u BL, a ostali se snalaze kako znaju.
I još se neki "vade" na rat i pominju komunizam...
Kad je rat završio?
Koji je danas datum?
Da se vratim temi.
To je politika pevoznika i ako njemu to odgovara, tako će i biti.
Možete pisati i hiljadu postova, ali njima niko nije naredio
@djordjevet
Ako ti to ne odgovara, napiši projekat i traži od ministarstva lovu za postdiplomce...