Citiraj:
A i na medicini ne bih dozvolio da ima manje od 8 rokova, faks im je dosta težak a i koliko sam čuo od prijatelja koji tu studiraju profesori im se mnogo iživljavaju.
Konacno da i ja Vaderu kazem : SVAKA CAST!!!! hehehhe
Zanimljivo je da neki ispiti na 3, a na 4,5,6 vecina, imaju rok svaki mjesec, ili po dogovoru sa profesorom.
To su ispiti i grane medicine gdje su profesori i ispitivaci ljudi koji su klinicari, dakle ljudi koji predaju klinicke predmete, pravu struku i totalno su neopterecei kao ovi sa 1,2,3 godine sa bazicnih medicinskih predmeta.
Sve i jedan profesor strucnih predmeta, ili gostujuci je normalan, pristupacan i divan za saradnju. Ako te vrati na ispitu vrati te kao covjeka , kolegu , iskreno ti kaze doradite to i to ... a ne kao neko nize bice koje nema veze za zivotom ....
E o tome se radi ...Najgora ce se sloziti sa mnom sigurno..jer i ona kao i ja ima dosta gostujuce nastave!
A medicna, ETF,i mashinstvo su po meni najtezi fakulteti ....
Pravo , Ekonomija, Arhitektura,PMF,Sumarstvo,Poljoprivreda itd itd... su dosta dobro organizovani, imaju duple rokove u jednom roku sto je odlicno,inace smatram da nijedan fax nije lak, ali oni imaju manje obimne predmete ali ih imaju vishe po godini.
Sto se tice laboratrija..moj fakultet ima dosta dobre prostorije za vjezbe..ono sto fali ce se realizovati dosta brzo...i u odnosu na opstu medicini u farmaciju...mogu skromno reci da stoamtologija ima bolje uslove...i na pragu je osamostaljivanje fakulteta....jer u krajnjem slucaju mi se mozemo svojim radom i sami isfinansirati