Acja je napisao:
Pogledala sam stranice Apeirona-šta da kažem nego da je sve super organizovano, toga na državnim fakultetim nema, onda je samo pitanje-šta ljudi na državnim fakultetima rade? Fakultet je zbog toga, da se tamo studira, da se ljudi što više nauče a ne zato, da što više ljudi padne ispit.
Evo još jednog diplomca iz fabrike obuće
Da vidiš kod mene u incelu, na mom "Posejdon" fakultetu (ja ga sklepo za jedan dan),
sve super organizovano, ja ti kući na vrata dođem po pare za školarinu da ti ne moraš gubiti vrijeme, takođe na ispit ne moraš dolaziti - pošaljem ja klince iz ulice tebi kući po index pa upišem desetku, znam ja da su moji studenti pametni, kad smo mi ta predavanja odradili preko neta, (a pola mojih studenata nema računar kod kuće, a oni što ga imaju udaraju onitijeh karata na njemu, a ne znaju ni izić na net)
A moj stručni kadar profesorski uhhhhhh, da ti je to viđat, svaki ima kravatu, i još svaki odavno unišo u politiku, pa sad sa 55 godina doktorirali u tanzaniji na njihovom uglednom humanitarnom kneževskom vakultetu "crni humbarbatov"
Ma sve super, a pošto vidim da neki pišu da intervju za posao više cijene poslodavci nego cjelokupno obrazovanje, i ja se tako ugled´o, pa i ja uveo novu praksu: obavim intervju prije upisa na Posejdon pa kad vidim da je student pravi mujnadžer ja mu odma napišem diplomu, jer ipak -
vrijeme je novac neće meni oni gubiti vrijeme učeći neku tamo teoriju ja im tako diplomu u ruke i još im pos´o nađem (jer je i to uračunato u cijenu školarine) i aj baja zdrao i vidimo se na naslovnici Financial timesa.