banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 08:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 225 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Mar 2009, 17:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Svi su polozili ispit. Niko nije dobio ispod sedmice.

REZULTATI ISPITA IZ PREDMETA: FIZIOTERAPIJA KOD POREMEĆAJA KOŠTANO-MIŠIĆNOG SISTEMA održanog 01.02.2009.

http://www.apeiron-uni.eu/oglasnaploca/ ... istema.doc

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2009, 17:24 
Veteran
Veteran

:)

http://www.apeiron-uni.eu/oglasnaploca/ ... urgije.doc

Njega hirurskih bolesnika sa osnovama hirurgije

Drage koleginice i kolege,

Nakon pregledavanja Vasih testova u prilici sam da Vas obavestim da ste svi uspesno polozili pismeni deo ispita.

Konkretne ocene testa izgledaju ovako:

Molim Vas, uzmite u obzir da ovo nisu i konacne ocene koje ce Vam biti upisane u indeks, buduci da interaktivna nastava na nasem fakultetu ukljucuje i prisustvo nastavi, te angazovanje za vreme nastave, iz cega naposletku proizilazi konacna ocena.
Najvaznija informacija koju Vam na ovaj nacin pruzam jeste da niko nije pao na ispitu.

Dakle, preostalo je jos samo da ispunite obaveze vezane uz prakticnu nastavu / vezbe, pre nego sto Vam konacne ocene budu upisane u indeks.

Srdacni pozdravi do sledeceg susreta
Prof Ilic

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2009, 17:26 
Veteran
Veteran

Svi polozili. Niko nije dobio ispod osmice.

http://www.apeiron-uni.eu/oglasnaploca/ ... 007.02.doc

REZULTATI ISPITA IZ PREDMETA: FIZIOTERAPIJA KOD POREMEĆAJA KOŠTANOMIŠIĆNOG SISTEMA

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 10:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
vec sam se pitao sto mi te nema :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 20:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Mar 2009, 20:48
korisnik je napisao:
Evo npr. kako izgledaju rezultati ispita na nekom privatnom fakultetu.

Engleski jezik je polozilo 20 studenata, uslovno ih je polozilo 25 a samo pet studenada nije polozilo engleski jezik. Znaci, prolaznost je bukvalno 90%.

http://www.koledzprijedor.org/downloads/eng10.doc

Teoriju sistema je polozilo 45 studenata. Cisto sumnjam da ih je vise od 50 polagalo taj ispit.

http://www.koledzprijedor.org/downloads ... ez0109.pdf

I gde je tu problem? Da li znaš, da je i na medicinskom fakultetu 90 % prolaznost?
Možda ljudi na privatnim fakultetima znaju da su platili faks i malo više sede za knjigom.O tome nisi razmišljao?

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 20:56 
Voajer
Voajer

korisnik je napisao:
Time trek je napisao:
Jel se ti pravis glup il si stvarno glup. Kakve veze ima upis sa prolaznoscu... Ovo sto ovdje pise je da je broj upisanih oko 8%. Inace prolaznost na fakultetima je mjera rangiranja fakulteta, tako da fakulteti sa vecom prolaznoscu se smatraju kvalitetnijim(doduse ne uzima se kao previse bitan faktor)

hahahaha

Pa naravno da ima :) Kvalitetne fakultete ne moze svako upisati nego ih mogu upisati samo najkvalitetniji, nasposobniji.... Nije to tvoj Apeiron koji placa ljudima da im dovedu nove studente jer studente ne posmatraju kao studenente nego kao korisnike :)
Kao sto rekoh, manja je prolazanost u osnovnoj skoli nego na Apeironu i ostalim privatnim fakultetima. Ti privatni fakulteti su najvece zlo koje se nakon rata desilo RS jer je to degradacija skolstva, diploma...

Baš zanimljivo mišljenje, ali za ljude koji su u socializmu dobro živeli sve šta je privatno je zlo. Baš čudno mišljenje.
Pogledala sam stranice Apeirona-šta da kažem nego da je sve super organizovano, toga na državnim fakultetim nema, onda je samo pitanje-šta ljudi na državnim fakultetima rade? Fakultet je zbog toga, da se tamo studira, da se ljudi što više nauče a ne zato, da što više ljudi padne ispit.
I u ZDA se fakultet plaća, i? Takav je kapitalizam.Možda se i zaposlenici malo više trude oko studenata ako je faks privatan.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 20:57 
Voajer
Voajer

korisnik je napisao:
Svi polozili. Niko nije dobio ispod osmice.

http://www.apeiron-uni.eu/oglasnaploca/ ... 007.02.doc

REZULTATI ISPITA IZ PREDMETA: FIZIOTERAPIJA KOD POREMEĆAJA KOŠTANOMIŠIĆNOG SISTEMA

Evo da ti kažem-misliš da su u Sloveniji na istoriji slabije ocjene? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 21:00 
Voajer
Voajer

korisnik je napisao:
Timotic je napisao:
Lijepo je to... Nekad su roditelji bili srecni ako takva djeca, uz mnogo rada i truda, zavrse osnovnu skolu, pa eventualno neki zanat.

Danas, modem i 7500 KM i eto ga, dipl.ecc.

Da, bas je to fino. Nadam se da ce Apeiron jos vise prosiriti trziste na nacin da korisnici Apeirona (studenti) sami sebe ispituju i sami upisuju ocjene u indeks. Btw. ne mora biti 7500 km skolarina, jer ako se uplati odjednom u cjelosti, skolarina je za 20% manja tj. onda iznosi 6000 km.

Znaš kolika je školarina na studiju medicine u Zg ( studij na engleskom jeziku). 6000 eura za jednu godinu-da vidiš koliko amrikanaca dolazi tamo da studira, jer je to jeftino.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 21:02 
Voajer
Voajer

WinstonWolfe je napisao:
korisnik je napisao:
Ako Apeironu nadjete 8 novih studenata,dobicete besplatno skolovanje

drugim rijecima, dovedi 8 ljudi, dobices diplomu. i pored svega negativnog sto se prica o tim fakultetima, cinjenica je da ih sve vise ljudi upisuje. mogu da razumijem ljude koji rade neki posao 20 i kusur godina, pa im treba diploma, ili djecu guzonja koju ce tatko zaposliti bez problema, ali mi nisu jasni ljudi koji u dignu kredit, nemaju stelu pa upisu taj fax. a njih nije malo. u svakom slucaju, zalosni su i drzavni i privatni. obrazovanje jos nije na dnu, ali nije ni daleko.

Hmmm, i kod nas u Sloveniji postoje privatni fakulteti i fakulteti koje kao izvanredni student plačaš ali niko nema takvo mišljene kao vi na ovom forumu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 11:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
Acja je napisao:
Pogledala sam stranice Apeirona-šta da kažem nego da je sve super organizovano, toga na državnim fakultetim nema, onda je samo pitanje-šta ljudi na državnim fakultetima rade? Fakultet je zbog toga, da se tamo studira, da se ljudi što više nauče a ne zato, da što više ljudi padne ispit.

Evo još jednog diplomca iz fabrike obuće :lol:

Da vidiš kod mene u incelu, na mom "Posejdon" fakultetu (ja ga sklepo za jedan dan), sve super organizovano, ja ti kući na vrata dođem po pare za školarinu da ti ne moraš gubiti vrijeme, takođe na ispit ne moraš dolaziti - pošaljem ja klince iz ulice tebi kući po index pa upišem desetku, znam ja da su moji studenti pametni, kad smo mi ta predavanja odradili preko neta, (a pola mojih studenata nema računar kod kuće, a oni što ga imaju udaraju onitijeh karata na njemu, a ne znaju ni izić na net)
A moj stručni kadar profesorski uhhhhhh, da ti je to viđat, svaki ima kravatu, i još svaki odavno unišo u politiku, pa sad sa 55 godina doktorirali u tanzaniji na njihovom uglednom humanitarnom kneževskom vakultetu "crni humbarbatov" :lol:

Ma sve super, a pošto vidim da neki pišu da intervju za posao više cijene poslodavci nego cjelokupno obrazovanje, i ja se tako ugled´o, pa i ja uveo novu praksu: obavim intervju prije upisa na Posejdon pa kad vidim da je student pravi mujnadžer ja mu odma napišem diplomu, jer ipak - vrijeme je novac neće meni oni gubiti vrijeme učeći neku tamo teoriju ja im tako diplomu u ruke i još im pos´o nađem (jer je i to uračunato u cijenu školarine) i aj baja zdrao i vidimo se na naslovnici Financial timesa. :cat:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 11:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2008, 12:17
Eto, vidite sta radite! :evil:

Hocu JA da otvorim privatni fakultet, a vide kakvu mi reklamu pravite!
I nije istina da je i losa reklama bolja od nikakve! :evil3:

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 11:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
scorsese je napisao:
Acja je napisao:

Da vidiš kod mene u incelu, na mom "Posejdon" fakultetu (ja ga sklepo za jedan dan), sve super organizovano, ja ti kući na vrata dođem po pare za školarinu da ti ne moraš gubiti vrijeme, takođe na ispit ne moraš dolaziti - pošaljem ja klince iz ulice tebi kući po index pa upišem desetku, znam ja da su moji studenti pametni, kad smo mi ta predavanja odradili preko neta, (a pola mojih studenata nema računar kod kuće, a oni što ga imaju udaraju onitijeh karata na njemu, a ne znaju ni izić na net)
A moj stručni kadar profesorski uhhhhhh, da ti je to viđat, svaki ima kravatu, i još svaki odavno unišo u politiku, pa sad sa 55 godina doktorirali u tanzaniji na njihovom uglednom humanitarnom kneževskom vakultetu "crni humbarbatov" :lol:

Ma sve super, a pošto vidim da neki pišu da intervju za posao više cijene poslodavci nego cjelokupno obrazovanje, i ja se tako ugled´o, pa i ja uveo novu praksu: obavim intervju prije upisa na Posejdon pa kad vidim da je student pravi mujnadžer ja mu odma napišem diplomu, jer ipak - vrijeme je novac neće meni oni gubiti vrijeme učeći neku tamo teoriju ja im tako diplomu u ruke i još im pos´o nađem (jer je i to uračunato u cijenu školarine) i aj baja zdrao i vidimo se na naslovnici Financial timesa. :cat:

a koji dio od "kod nas u Sloveniji" nisi shvatio ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 12:11 
Voajer
Voajer

BSE je napisao:
scorsese je napisao:
Acja je napisao:

a koji dio od "kod nas u Sloveniji" nisi shvatio ?

Ma bezveznjaci ste.Možda bi vam dobro došlo, da idete malo u svet i vidite kako je školovanje u inostranstvu. Svuda se plača školarina i šta je u tome problem??? Školovanje je bolje ako dolaze pare ne samo od države, studenti se više trude oko faksa ako znaju da su trebali raditi zato, da su si platili školovanje, manje je korupcije, jer si privatni fakultet ne može priuštiti senzacija po novinama, a to što je vama vaša država u pički materni -zato ste vi tamo mladi, pa nešto promenite, nemojte samo kukat.Od kukanja nema razvitka.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 12:12 
Voajer
Voajer

scorsese je napisao:
Acja je napisao:

Ako te interesuje, studirala sam geografiju i sociologiju na državnom fakultetu, ali za razliku od vas u privatnim fakultetim ne vidim nikakvo zlo. Ako želite da se vaša država razvija, onda vam treba što više obrazovanih ljudi.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 12:18 
Voajer
Voajer

I ako vas zanima, bila sam na razmeni studenata na jednom privatnom fakultetu u Beogradu, Fakultet za primenjenu ekologiju-Futura.
Mogu reči samo da je bilo pozitivno iskustvo, malo jim je bila lošija organizacija nego na mom faksu, al vidim, da se trude, i da če se stvari brzo popravit. Nisu jim ni malo laki ispiti, ja sam se kao strani student morala baš potrudit, da sam napravila jedan ispit.
Al jeste, ljubazni su i rade, surađuju sa strancima, prave sa njima projekte i znaju, da žive od toga koliko rade, a ne koliko ne rade i kukaju.
Na faksu predaju sami stručnjaki sa puno znanja, i eto-nemam ništa protiv privatnih fakulteta, a pogotovo ako jih je priznala država ustvari ministarstvo.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
A kakve ti upste imas veze sa privatnim fakultetima ovdje?
Jesi li studirala jedan, jel znas nekoga ko studira, jel imas neku rodbinu ovdje ili to samo lupas onako uporedjujuci stanje privatnih fakul. ovdje i u Sloveniji?

Ne mozes to porediti!

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
e moja Acja... ili nikad nisi bila u Banjaluci pa lupas gluposti ili studiras na privatnom pa da malo pohvalis doticni, mislim da je ovo drugo u pitanju.
Citiraj:
Ma bezveznjaci ste.Možda bi vam dobro došlo, da idete malo u svet i vidite kako je školovanje u inostranstvu. Svuda se plača školarina i šta je u tome problem??? Školovanje je bolje ako dolaze pare ne samo od države, studenti se više trude oko faksa ako znaju da su trebali raditi zato, da su si platili školovanje, manje je korupcije, jer si privatni fakultet ne može priuštiti senzacija po novinama, a to što je vama vaša država u pički materni -zato ste vi tamo mladi, pa nešto promenite, nemojte samo kukat.Od kukanja nema razvitka.

Ko je rekao da je problem u placanju skolarine? Sta lupas ? Mozda u Sloveniji se trude, iako si vjerovatno iz Banjaluke, ali kod nas se placa da se polozi ne da se studira, cinjenica, korupcije nema ?? :lol: korupcije je mnogo, privatni zahvaljujuci tim placanjima i mogu priustiti senzacije po novinama, i ne drzava nam nije u p... materini mada je tu negde blizu.

Jedini dobar od privatnih fakulteta jeste PIM, ostalo okaci macku o rep...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 18:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
Frenki je napisao:

Dobar u propagandi, samoisticanju i podmetanju konkurenciji,
prolaznost kao i na drugim privatnim = 150% (upiše ga 200 ljudi a odštampa se 300 diploma)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 11:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
Acja je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
korisnik je napisao:
Ako Apeironu nadjete 8 novih studenata,dobicete besplatno skolovanje

drugim rijecima, dovedi 8 ljudi, dobices diplomu. i pored svega negativnog sto se prica o tim fakultetima, cinjenica je da ih sve vise ljudi upisuje. mogu da razumijem ljude koji rade neki posao 20 i kusur godina, pa im treba diploma, ili djecu guzonja koju ce tatko zaposliti bez problema, ali mi nisu jasni ljudi koji u dignu kredit, nemaju stelu pa upisu taj fax. a njih nije malo. u svakom slucaju, zalosni su i drzavni i privatni. obrazovanje jos nije na dnu, ali nije ni daleko.

Hmmm, i kod nas u Sloveniji postoje privatni fakulteti i fakulteti koje kao izvanredni student plačaš ali niko nema takvo mišljene kao vi na ovom forumu.

smjesno je uopste porediti privatne fakultete u Sloveniji, i ove u BL, tako da ti je prica suplja

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Frenki je napisao:
...

mogu da potvrdim
baš su dobro plaćali za gotove seminarske i real-time rješavanje zadataka na ispitu iz matematike
jedino mi je žao što nisam mogao jesti ćevapa u isto vrijeme
da ne zamastim papir
:lol: :roll: :lol: :roll: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 225 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]