žaoka je napisao:
...trebo bi neko ovde da sastavi javnu zalbu protiv sistema u kome je nesto ovako moguce...kriterijumi za stipendiranje morali bi biti podlozni mogucnosti izmene pre nego sto ih neko (zlo)upotrebi...stipendija predsednika osim materijalne koristi je i jedan vid javnog priznanja pa bi se njen ugled trebao cuvati i tako da javnosti bude dostupna svaka faza do konacne objave dobitnika...netransparentnost stvara sumnju pa se na kraju i oni koji zasluzeno dobiju stipendiju osecaju nelagodno kad dodju na udar nezadovoljnih (bilo opravdano ili neopravdano)...
Apsolutno se slazem, odlicno si sve to rekao!
Stipendija je stvarno dobro zamisljene, bas sam se obradovao kada sam cuo da ce se nesto tako desiti. Prvo nisam vjerovao pa....
Stipendisati stvarno najbolje i
zadrzati te mlade ljude a neke vratiti iz inostranstva.(pretpostavljam da tako nesto treba pisati u ugovoru) To mi je stvarno ok, i opravdanje zasto su mogli konkurisati ljudi sa privatnih fakulteta iz inostranstva ili lokalnih koji bas imaju novca.
Prvenstveno mislim na ljude koji imaju novca i svaka im cast jer su se obavezali da ce za tu njima ne bas bitnu finansijsku pomoc ostati, vratiti u ovoj lijepoj republici, drzavi

(sta smo vec...

)
To je stvarno divan moralni cin od njih samo pokazuju koliko vole svoju zemlju
Tako da bih ja iz ovoga zakljucio da su ih neki krivo napali ili prozvali dok ti ljudi samo zele da pomognu ovoj drzavi i da svoje znanje prenese na ove prostore

Trebace vremena i poslije cemo se izvinjavati tim ljudima

.......
Serem ja, nego nakon sve ove zajebancije meni je samo jedno u glavi!
Upravo su postigli suprotno tj. da odavde treba da idemo cim budemo imali priliku! Neko to tamo cijeni, dok je ovo sve samo jedno veliko ponizavanje.