Sass Drake je napisao:
Informacije u vezi čega?
Jeste li mislili na mene?Zanima me šta se to dešava u prvoj godini.
Matematika - Zoran Mitrović i Dušan Bajović, ovaj drugi se čak malo i poboljšao (svejedno je daleko od pristojnog) ali Zoran je grozan.Ne znam da li ima ikoga na njegovim predavanjima da ga može upratiti a kamoli shvatiti.Brzina kojom predaje je nevjerovatna, čovjek na kraju predavanja izgleda kao da je trčao oko fakulteta cijelo vrijeme.
OET - Mitar Simić i Slavica Gajin.Isti problem, prebrzo predaju a usto se ni ne trude da studentima prenesu znanje (ako ga uopšte imaju).Mitar nekoliko minuta izvodio nešto da bi na kraju rekao da je to sve uzalud radio i da to neće zahtijevati od nas (pa je onda rekao da mi ne zalazimo duboko u stvari a sve što radimo se izvodi).Konsultacija gotovo da nema.
Kada se u obzir uzme da je 1. kolokvijum za 3 sedmice i to da smo potpuno nespremni, očito je da nešto nije u redu.Da nisam samostalno (prije fakulteta) izučavao integrale bio bih potpuno nesposoban da pratim nastavu (zašto li se onda obrađuju ako smatraju da to znamo...).Na ovakav način niko ništa neće naučiti.Stvar je toliko loša da ovo sve izgleda kao okrutna sprdnja sa studentima.Da li su ostali predavači ovakvi?Za sada ništa loše ne mogu reći za predavače na programiranju i ORT-u.