banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 05:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2008, 21:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2008, 17:13
Ti djecaci, kojih mi je stvarno zao zbog batina koje su dobili, danas su kamenovali kordon policije kod americke ambasade iako ih policajci uopste nisu napadali ni tjerali. Samo su im preprijecili put. Bio sam tamo prisutan. Bilo je strasno. I sta nam sad sve to znaci? Opet Srbi na Srbe...nema tu nikakvog opravdanja. :oops:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
filozof sa vrbasa je napisao:
I još jedan u nizu površnih ljudi koji ne vide dalje od svog nosa!

Onako začahuren da je samo njemu dobro , a ostalima kako bude! Fuj!

kako ce meni biti dobro uz tebe dok ti razbijas ambasade, lupas i pljackas prodavnice palis auta...

ne kazu bez veze cuvaj me od prijatelja od neprijatelja cu se sam...

volio bi da postoji neka opcija na forumu da mi automatski sklanja tvoje postove da ih ni ne vidim...

kad si takva faca i srbin zasto nisi na kosovu ili barem u BG-u na protestima, nego pustas korjenje za kompjuterom i filozofiras gluposti, takvi su najgori...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 21:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
filozofe mnogo dalje ja vidim od tebe i kamo srece da svi tako gledamo i da se okrenemo svojim problemima, a kosovo je davno svrsena prica to svi znaju samo moraju narednih desetak dana da naseravaju malo i da jos vise skrecu temu sa nasih domacih aktuelnih problema...al posto mi stojimo umjestu vec niz godina ni tih 10 dana nam nece puno znaciti...ali me mnogo ljute vandali koji su pripadnici opozicionih stranaka i lupaju po Banja Luci i lome tek zasadjene sadnice...e to je vandalizam, a ti branis takve ...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pa policija ne bi dobila batine da se nisu postavili ispred konzulata! Eno kako su se lijepo sklonili u Beogradu
!

Hajde cink ne budi cinik! Vas lažnih licemjera mi je pun! Po vama svako ko misli drugačije od vas je član one druge strnake u kojoj niste vi!

Stvarno pogled na svijet ti je unikatan!

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 21:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pa policija ne bi dobila batine da se nisu postavili ispred konzulata! Eno kako su se lijepo sklonili u Beogradu
!

Hajde cink ne budi cinik! Vas lažnih licemjera mi je pun! Po vama svako ko misli drugačije od vas je član one druge strnake u kojoj niste vi!

nemam komentar

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
@cink:
Можеш ли ти да разумијеш став другачији од свог, да Косово за нас "остале" није изгубљено? Ја не видим пред собом ниједну довољно добру чињеницу по којој треба да се одрекемо Косова? Те флоскуле "да је Косово одавно изгубљено" су фразе које нам западне бироктрате из дана у дан рецитују у нади да ће 1000 пута изговорена лаж бити коначно прихваћена као истина. Косово је изгубљено онда када Срби престану да се боре. И то је оно што је забрињавајуће, што већ у старту имамо оне који омаловажавају и дискредитују ту борбу, а требали би да ју подржавају. Наравно да данашњи нереди и протести сутра или прекосутра неће донијети ништа ново, али исказан је став, воља, енергија, противљење, капацитет да се у сљедећим годинама и деценијама свим демократским средствима, а понекад и оним недемократским бори за ослобођење Косова. Ово што имамо данас је резултат политике у задњих 60 година, ја не видим разлога зашто неком другом политиком у сљедећих 20 година не бисмо имали неку сасвим другу ситуацију која ће бити повољна по нас? Ето, упореди Српску која је до прије 5 година била послушник страних амбасадора, а данас је колико-толико респектабилан фактор у БиХ, којем више не може тако лако да се управља са стране. Битно је наставити борбу, и држати колико је могуће статус кво, до неких нових свјетских и регионалних околности. Просто не могу да разумијем те апатичне ставове ...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 23:27 
Pripravnik
Pripravnik

za kosovo se borili 1999 pa NATO pakt slupo celu Srbiju i usao na kosovo...tako da od te borbe za kosovo nema nista jer je izgubljenjo 1999 godine...ako se ti toga uposte secas ili si bio u pelenama, dole samo moze se apelovati da toj saci Srba koji zive na kosovu zagarantuju se sva prava i da ih niko ne terorise jedino se za to treba boriti, a kosovo je otislo pre 8 godina...mozemo samo ovako laprdati i lupati izloge i po ovim srpskim gradovima koji su nam ostali jer vecih neprijatelja od nas samih na ovim prostorima nema...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
!

hoces da kazes da je ubijeni i spaljeni domar u Americkoj ambasadi borba za kosovo, ili pljacka prodavnica sportske opreme i odjece isto borba za kosovo ? Tako sto je ukrao 10 dukseva benetonovih se bori za kosovo i ti to jos podrzavas i udaras se u prsa da si srbin?

ajoj koliko si zapecen, zbog takivh kao ti pozelim da opet imamo neki goli otok da malo gulis :evil3:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 23:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
Mi smo debilan narod. Pravimo prosvjede zbog kosova, a pljackaju nas pred nasim ocima. Voze najskuplje aute, prave apartmane i zgrade vlade, muzu nas gdje stignu, stvarno ne razumijem :roll: I ljudi usput ti veliki pametni srbi demoliraju svoj rodjeni grad??!! Stvarno mi je muka od tog "srbovanja", niste svjesni koliko je to debilno. Ja sam srbin, ali ako ovo predstravlja srpstvo onda jbg,,,,, ajd u zdravlje :salute: :boxing: :hippy2: :naka:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
nadrealac je napisao:
Molio bih doticne budale da prestanu lupati MOJ grad!
Protestujte kako hocete, ali grad, kojeg ocito i ne smatrate svojim jer onaj ko ga voli taj ga i cuva... ostavite NA MIRU!

Bagro jedna bezobrazna!

:angry4: :angry4:

zar su i u malmeu izbili neredi?

temu treba zakljucati ili premjestiti u politiku. nema veze sa obrazovanjem.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
@cink:
ОК, ставио си нам до знања да се не слажеш са нашим ставом. Нема сврхе да улазимо у даљу полемику, нарочито ону везану за 1999. годину. То није разлог да дискредитујеш туђе мишљење, жељу и вољу да ствари у будућности буду другачије.

@Mr. Dreamy:
Постављам опет питање, зашто се код нас промовисање било каквог става супротног од оног који промовише међународна заједница тумачи као синоним за насиље и оружани сукоб? Слично је и сада, то што нас неколико овдје оправдава и подржава протест у Београду не значи да ми оправдавамо и подржавамо насиље било какве врсте. Слично, то што ми не желимо да признамо унилатерално проглашење и што промовишемо борбу за његово ослобођење не значи да смо за оружани сукоб ...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

medi , ja ću ti odgovoriti na ovo pitanje!

Mr.Dreamy , cink i ostalim ulizicama u guzice zapadnog svijeta ne odogvara ovakvo stanje, jer će njih malo više maltretirati na graničnom prelazu! Što mene stvarno boli ona stvar? :lol:

Ti naši domaći izadjnici su nam otovreno dali do znanja da im je bogastvo bitinije od identiteta i ja to poštujem, mislim nek ih đavo odnese takvi nam ne trbaju i drago mi je što su u manjini!
A ja sam jedanput rekao da nema tog bogastva i te EU za koje bih ja srpstvo prodao!

Dok god bude ovakvih ja znam šta ću biti!

Onaj odziv je bio fenomenalan! A za zadrte Kosovo se ne brani samo na kosovu i u Beogradu, bagro bjelosvjtska!

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 01:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
Pa policija ne bi dobila batine da se nisu postavili ispred konzulata

to je znaci problem...de ti fino sutra nazovi cadju i reci mu nek javi ljudima da sutra imaju slobodan dan, da bagra i idioti mogu bez brige da pljackaju i lupaju po gradu...nek javi i peri lozacu u ambasadi da se negdje skloni da ne posatane "kosovski mucenik"...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vi ljudi kao da ste sa Marsa spali! Pa gdje u svijetu još ima da se murija i protestanti lijepo druže! Možda samo u vašim glavama u stvarnosti je ipak malo drugačije!
Treba se malo prisjetit Pariza kakav je bio za vrijeme demonstracija! Prava ratna zona!

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 01:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
pa ocigledno da smo nasjeli na patku pod geslom "mirnog protesta za podrsku kosova"

to sto poredis pariz i alzirsku stoku koja se nije udostojila da nauci jezik ti nikako ne ide u prilog...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 01:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Feb 2008, 23:47
medi , ja ću ti odgovoriti na ovo pitanje!

Mr.Dreamy , cink i ostalim ulizicama u guzice zapadnog svijeta ne odogvara ovakvo stanje, jer će njih malo više maltretirati na graničnom prelazu! Što mene stvarno boli ona stvar? :lol:

Ti naši domaći izadjnici su nam otovreno dali do znanja da im je bogastvo bitinije od identiteta i ja to poštujem, mislim nek ih đavo odnese takvi nam ne trbaju i drago mi je što su u manjini!
A ja sam jedanput rekao da nema tog bogastva i te EU za koje bih ja srpstvo prodao!

Dok god bude ovakvih ja znam šta ću biti!

Onaj odziv je bio fenomenalan! A za zadrte Kosovo se ne brani samo na kosovu i u Beogradu, bagro bjelosvjtska!

Ljudi ne govore o bogatstvu nego o dostojanstvenom životu. Ja, hvala Bogu, i sad imam takav život, ali svaki dan gledam kako ljudi kopaju po kontejnerima. ako sam izdajnik zbog toga, na lomaču me..

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 01:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mirni protesti su obično organizovani!

Ovaj danas niko nije organizovao nego su ljudi institktivno reagovali!

Ljudi bacili su nam na fin način rukavicu u lice, koju su prethodno napunili govnima i to je to!

Nema više one stare ko tebe kamenom ti njega hljebom!

Nego stijenu digni pa ga poklopi da više ne ustane!

Žao mi je , ali ja stvarno mrzim zapadni svijet! I ne mogu sebi pomoći!
Ali evo ako mi šta ide u prilog jeste da volim Kineze, Kubance, Tibetance, Kazahstance, kongonace, turkemnistance, jevreje, i ostali miroljubivi narod!

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 07:53 
WinstonWolfe je napisao:
nadrealac je napisao:
Molio bih doticne budale da prestanu lupati MOJ grad!
Protestujte kako hocete, ali grad, kojeg ocito i ne smatrate svojim jer onaj ko ga voli taj ga i cuva... ostavite NA MIRU!

Bagro jedna bezobrazna!

:angry4: :angry4:

zar su i u malmeu izbili neredi?

temu treba zakljucati ili premjestiti u politiku. nema veze sa obrazovanjem.

Ne brini ti za Malmö winstone...

Vidim ja cija je Banjaluka... pola vas je ovdje na forumu dospeditovano u nju poslije 90-tih...

Uvjiek bila i bice MOJ grad...

a za temu se slazem...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 10:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
I još jedan u nizu površnih ljudi koji ne vide dalje od svog nosa!

Onako začahuren da je samo njemu dobro , a ostalima kako bude! Fuj!

ovim si u stvari sebe opisao
koliko ti imas godina uopste ?
tvoja razmisljanja su negdje na nivou 13 ili 14-godisnjaka i nemaju veze sa logikom i zdravim razumom
ispoljavanje gena pecinskog covjeka nikako ne pomaze u cijeloj situaciji, osim da strancima pokazes da uopste ne grijese sto misle da ovdje zive samo divljaci
najbolje bi bilo da promjenis nick u nesto drugo jer filozof nikako nisi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
http://www.glassrpske.com/481/6373.html

Citiraj:
За разлику од бањолучких, протести неколико хиљада студената Универзитета у Источном Сараjеву прошли су без иjедног инцидента.

Многоброjне заставе и пароле "Неће моћи, неће проћи", "Слиjедимо дух наших предака", "Европо стиди се", "Косово jе Србиjа"... обиљежиле су оваj достоjанствени митинг коме су се, сем студената и професора факултета у Лукавици, Палама, Требињу, Биjељини, Фочи придружили и многоброjни грађани Источног Сараjева. Студентима се обратио и ректор Универзитета у Источном Сараjеву, Митар Новаковић коjи jе рекао да су врата широм отворена за све студенте и професоре Универзитета у Приштини коjи има сjедиште у Косовскоj Митровици.

http://www.ssuis.org/
Citiraj:
Савез студената Универзитета у Источном Сарајеву организовао је данас у 12.00 часова у Источном Сарајеву мирне протесте поводом једностраног проглашења независности Косова.
Ректор Митар Новаковић рекао је да академска заједница Универзитета Источно Сарајево на овај начин пружа пуну подршку колегама на Приштинском универзитету са сједиштем у Косовској Митровици.
"Скуп представља подршку колегама у Косовској Митровици и свим грађанима Космета, а наш Универзитет пружиће им сву неопходну помоћ како би истрајали у својим легитимним захтјевима", поручио је Новаковић.
Предсједник Савеза студената Марко Видаковић поздравио је неколико хиљада студената који су дошли из Требиња, са Пала, из Бијељине и Фоче да подрже колеге на Косову и Метохији.
Протести су настављени мирном шетњом улицама Источног Сарајева.

SLIKE I VIDEO SA PROTESTA

SLIKE: http://picasaweb.google.com/ssuis.org/P ... cijiSSUISA
VIDEO: http://www.youtube.com/user/SSUIS1

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]