Mi smo tu da pomognemo
Ukratko o profesorima na prvoj godini....
u prvom semestru imali smo
Rimsko pravo - Nikola Mojović
Predmet je extra, a a sve priče o tome kako ga je nemoguće položiti ili je to preteško su LAŽ!

Mojke je korektan, i dobar profesor. Jeste da mi je dao manju ocjenu nego što sam zaslužio al ajd...

Samo treba položiti kolokvije i učiti na vrijeme i nema nikakvih problema. Tako da te priče o tome ne straše... Vidjećeš sama
Političke i pravne teorije - Nikola Poplašen i asistent mu - Aleksandar Savanović
Poplašena se pojavi svake prestupne a i tada bude šprdnja od pred. Savanović je dobar predavač i stvarno je inteligentan, mada se previše zajebava i proziva cure. Predmet nije problem položiti...
Sociologija - Braco Kovačević i ass. Dalibor Savić
Bez komentara...knjiga glupa do bola, sve nepovezano ali ako ćeš iz ičega imati 10, imaćeš iz socio. Mada sam se ja namučio ko sveti Petar...Radio sam tri kolokvija, dobio 3 desetke, radio integralni, imao 95% bodova i još sam morao raditi seminarski kako bih imao dovoljno za 10
Opšta istorija - Zdrava xxxxxxx (ne znam prezime, nit me zanima

)
Stari vijek lagan, ali Novi je previše komlikovan. da se položiti, ali Zdrava ima poremećen sistem ocjenivanja tako da nikada ne znaš hoće li biti 6, 7 ili 9
U drugom semestru imamo:
Teorije države i prava - Snežana Savić i ass. (msm. da je Goran) Milinković (alijas Kelzen)
Predmet nije loš, nisam još počeo učiti, ali ljudi kažu da nije pretežak. Uglavnom sve ima smisla i povezano je. Savićka je dobar predavač i čujem da ej fer, samo prestroga na usmenom. Kelzen je najobičniji kreten i ne dao mu Bog da ga sretnem pijanog i iza nekog ćoška. Čovjek nas sviju podjebava, neće da odgovara na najobičnija pitanja, kao da je on više biće...
Nacionalna istorija - Zdrava xxxxxx
Mnogo lakše i jednostavnije nego opšta...jedini problem prave mnogobrojni srpsku Ustavi ali da se i to....
Engleski - Branka Maksimović
Engleski ko u srednjoj....
Ona i as. posebno daju kolokvije, svaka za sebe, POJMA NEMAM O OVOM PREDMETU!!
Ali ko iole zna engleski trebao bi da položi....
Ekonomija - Goran Popović
Jednostavno...i ovdje 10 može pasti...materija nije teška, ako si Jeco još ekonomska, ne bi ti trebao biti problem....
Jesam li šta zaboravio??