banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 16:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sa privatnog dodiploskog na državni postdiplomski?
Da, treba ja sam student državnog fakulteta 28%  28%  [ 11 ]
Da, treba ja sam student privatnog fakulteta 13%  13%  [ 5 ]
Ne treba ja sam student državnog fakulteta 45%  45%  [ 18 ]
Ne treba ja sam student privatnog fakulteta 5%  5%  [ 2 ]
Ne znam 10%  10%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 40
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2009, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
korisnik je napisao:
Vise nije nikakva tajna da se na privatne fakultet upisuju samo ljencine i starije osobe koje nisu bile sposobne da u svoje vrijeme zavrse fakultet pa su im privatni fakulteti idealna sansa da dodju do fakultetske diplome.
Teze je zavrsiti osnovnu skolu nego privatni fakultet. I to svako zna.

khm, da li je teže završiti osnovnu školu nego privatni fakultet?

Citiraj:
U osnovnim školama u RS (Republici Srpskoj) iz godine u godinu je sve više odlikaša, a raste i broj dodeljenih Vukovih diploma. Tako je u školskoj 2007/2008. od 103.802 osnovca, čak 44.312 učenika imalo odličan uspeh, a u prošloj školskoj godini Vukovu diplomu dobio je 871 osnovac. Iz Sindikata prosvete RS upozoravaju kako sa rastom broja odlikaša opada realno znanje učenika. Predsednik ovog sindikata Stevan Milić kaže kako „štancovanje” odlikaša pokazuje u kakvom je stanju naš obrazovni sistem. Sa njim se slažu i profesori u srednjim školama, kojima ocene koje osnovci donesu već odavno nisu pokazatelj znanja ili sposobnosti đaka.

http://www.blic.rs/repsrpska.php?id=110310
:evil3:

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
pa toga je uvijek bilo,narocito po seoskim skolama ,sva djeca odlikasi,ali u moje vrijeme(a ja sam osnovac bila bas poodavno)nije bilo toliko odlikasa,ali je bilo sramota dobiti loshu ocjenu,a da ne pricam o snizenom vladanju i ukorima...a sad je to tako normalno... :(
pa su bila kojekakva takmicenja(titovim stazama revolucije,jel' se sjeca neko 8) ,sekcije...sto sad bas i ne vidim da je popularno...
a ja i dalje mislim da su priv fakulteti opsta propast i bacanje para...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]