V@nja je napisao:
Ako si se vec kod prijemnog pocela ubijati u pojam da neces upsjeti i omalovazavati svoje znanje .. sta ce biti na visim godinama?
Ako vec u startu kreces sa tako negativnim stavom tipa 'ne znam nista, necu uspjeti isl' bice ti mnogo teze. Par kolega koji samnom studiraju su vec na prvoj godini uzimali poprilicne kolicine sedativa, samo da bi mogli zaspati. Tresli su se od straha zbog ispita, cini mi se da je cak jedna kolegica zavrsila u bolnici. Pre neki dan, takodje, djevojka na faksu (cini mi se da je godina ili dve ispred mene) se tresla ispred kabineta jedne profesorice. Cekala ju je da pocne usmeni odgovor iz tog predmeta. Bukvalno je vristala, govorila kako je 2 puta zbog tog predmeta zavrsila u hitnoj.
Bas ovako jadna nisam da bi uzimala koje kakve tablete, vristala i gluposti radila....Istina, mana mi je sto se brinem previse uzaludno, ali ...sta cu, takva sam.... nazalost...

... samo mogu zahvaliti Bogu sta mi je svaki postavljeni cilj u zivotu bio ispunjen.Nadam se da ce i ovaj!
Izvinite sto sam vas zamarala razno-raznim pitanjima, nadam se da ih necu vise imati da ne mucim ni vas, a ni sebe!
I hvala vam sta ste mi na vise-manje sva odovorili!!
Narocito se zahvaljujem
V@nji i Invanderu!!

Zasluzili ste ne samo jednu kavu, koju sam vam obecala vec i dooobar sladoled (kako biste bolje podnjeli ove vrucine

ha-ha-ha).I castit cu vas, obecajem, samo da se upisem na faks!!