Ne razumijem filozofe sto tebi toliko smeta nas rektor, prof.dr Stanko Stanic?

Ajd medju dekanima ima i ovakvih i onakvih, ima i dobrih i odgovornih ljudi a ima i onih koji to nisu, ali
profesor Stanic je ipak jedan rijetko posten i iskren covjek prije svega a zatim i profesor. To pitaj bilo kojeg njegovog studenta u zadnjih 20 godina pa ces se uvjeriti. Nema tog covjeka kojem on nije izasao u susret i pomogao ako je mogao. I ne znam sto ga nazivas "rezimskim"? Jel hoces da ti dodje
Micic ili Zeljko Mirjanic? Posto su njih dvojica najozbiljniji kandidati za rektora poslije profesora Stanica. I oni su rezzimski kandidati a ne prof. Stanic. Pa ces vidjeti sta je rezimski rektor!
Ices u slobodno vrijeme kreciti BLC i okopavati sadnice a ne laprdati po forumu
PS: Mislim da je prof.Stanic i previse dobar i susretljiv za mjesto rektora. Tamo su neophodni radikalni potezi.
moj izbor za tu funkciju bi bio Kondic, ja mislim da bi on pola onih matorih budala tamo penzionisao i otjerao sa univerziteta u roku 6 mjeseci po sistemu "Ratko Kravarusic"

On je ko Dodik, nema Cile-Mile

A nas narod voli cvrstu ruku.
A i opremio bi konacno onaj kampus da lici na nesto, pogledajte EFBL.
Kazu da ga se svi ostali dekani "boje" na sjednicama Vijeca i da on "presjeca" stvari onda kad se Stanic ustrucava, jer se boji da ne uvrijedi nekoga. Jbg, ne moze uvijek svima biti pravo.
A sto se SOBL-a tice, o njima je stvarno krajnje degutantno raspravljati. Zaista ne znam kakva je ova Gruborova ekipa, jer ih ne poznajem, ali treba im pruziti sansu. Od SOBL-a zaista nikakve vajde nema.
Ajd u zdravlje!