banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Nov 2009, 02:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
mirdza je napisao:
U "moje doba" (1996-2000.) se citala prosjecno jedna knjiga sedmicno - pogotovo u trecem i cetvrtom razredu. Doduse, Levajac je imao neke svoje ideje i nije se pridrzavao ni jednog nastavnog plana :)

Ti si išao s mojom sestrom u generaciju. Koje si bio odjeljenje? I njoj je Levi predavao... Hm.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 20:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2009, 15:22
Shabban je napisao:
Aj sad nemojte napadati curu, sad ako ide u Gimnaziju znaci mora biti bubatorka i citati sve lektire, kulturno se ponasati i slicne zajebavancije........ja vec rekoh Gimnazija bas kao i sveijedna druga skola nije vise kao sto je nekad bila, drugo je vrijeme i drugacija su djeca. Nju ocigledno ne zanima to sto si ti muT@ citao sve lektire i nemas joj sta drzati lekcije.......
Izgleda da jos uvijek vlada to misljenje da su Gimnazijalci pametniji u odnosu na ostale i da su bolja djeca ali to prosto nije istina........sve se izopacilo :) :) :)

Lajkujem ovo,mnogo!!!
Imas postovanje s moje strane!!!
KONACNO NEKO!!! :D

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 12:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
chop_natza je napisao:

Kao prvo,k'o ovdje govori o NEPROCITANOJ lektiri...naslov je glasio diskutujte,izrazite svoje stavove i misljenja a ne "LIK,DAJ PREPRICAJ MI LEKTIRU" :fist: !!! Ova tema je postavljena iz razloga kako biste VI stariji gimnazijalci NAMA mladjim "pomogli" da sto bolje odradimo to sto trebamo,ne da nam tu drzite koje kakve prodike,tak' da... ubuduce ak' ne'as sta pametno reci bolje ti je jezik za zube!!! I ti i svi! Pozdrav :angry4:

zapravo naslov glasi Pismeni rad iz Srpskog j. za Gimnaziju od 1. do 4. raz.!!! :lol:
i prvi post je pomozimo Gimnazijalcima :)
iole obrazovanoj osobi ovo lici bas na "lik, daj mi prepricaj lektiru"
da se zeli diskutovati o lektiri ili pitati nesto sto nije jasno, treba napraviti uvod i obrazloziti sta nije jasno ili o cemu da se diskutuje
ovako....pravac ove diskusije uopste nije bilo tesko pretpostaviti
uostalom, oko lektire se nema sta pomagati, osim prepricavanja sto je, zapravo, varanje :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]