banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 18:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2009, 08:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2009, 17:31
I ja imam iskustvo iz prve ruke. Al, nisam imao na umu politcki obojene clanke nego pisma jedinih profesora uperenih protiv drugih profesora na Akademiji (ispunjena ogromnom mrznjom i losim namjerama). Ta pisma su plod ozbiljno iskrivljenih umova, i to je ono sto je meni najstravicnije - da ljudi koji pisu takva pisma jedni drugima cine akademski kolektiv i da se bave 'pedagoskim' radom sa studentima na akademiji. Ali, dobro, ko mene pita, ja sam samo obicni student. Sad vec i bivsi...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 11:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Da slažem se, uvlačiti studente u lične konflikte je dno profesionalnog života jednog pedagoga, a bojim se da je na mnogim fakultetima to postala svakodnevnica. Čitava jedna nova tema bi se mogla otvoriti samo zbog toga. A da ne idemo previše u OT - pa čak i pored svega toga tim ljudima se ne može osporiti da su stručni i kvalitetni predavači - svaki u svojoj materiji, čime Akademiji dajem prednost, pored nekog subjektivnog osjećaja ljubavi prema opštem ugođaju studiranja dole (a zakon je :wink: )

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]