banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 10:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2007, 07:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
vb87 je napisao:
Matador, da li je potrebno generalizovati? O Mirjanicu i njegovom "radu" pisano je vise puta, medjutim, o Alenovom caci nisam procitao/cuo nista negativno.Tako da o Mirjanicevim sinovima ne bih.Alen drzi demonstrature (valjda se to tako zove) na medicini, pa prema tome zakljucujem da nije tatin mali.

RS-Odbrana, mani se te price o moralu.Ako neko zasluzuje da uzme ono sto mu pripada, treba to i da uzme.Naravno, ako je posteno zaradjeno.

ja bas o caci i govorim :) nacin na koji je postao ministar mi pokazuje da je on samo karijerista i da mu je stalo do licnog interesa i uspjeha svoje porodice zato i vjerujem da je to prenjeo na sina ...

sorry ali medicina je jedan od najprljavijih fakulteta u BL i vecina ruznih stvari i korupcije veze za medicinu

btw. i mirjanici su bili demonstratori sad asistenti na faksu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2007, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
neka je velika stipendija jer se stvori obaveza. takodje isti ako se ne vrate da rade u RS morace da vrate novac, a to poslije 3-4 godine promanja nece biti mala cifra a i imace i motiv da nastave da odrzavaju taj nivo rada koji trenuno imaju kao i prosjek, ima jos ovdje tatinih sinova (i kceri) ali velika vecina zaista sve ispunjava. jedina stvar sto se moglo pogledati to finansijsko stanje studenata i da ono udje u kriterijume. prije nije ni bilo ove fodacije, tako da ipak za pocetak RESPECT :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2007, 08:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Slusam i ja svasta o med. fakultetu, ali to ne znaci da ama bas svi igraju u tom kolcu. :wink: A sad da li je sin naslijedio pozitivne/negativne osobine od cace, ja ne mogu nagadjati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2007, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ево да мало генерализујем. Није се смјело дозволити да се стипендирају студенти са приватних факултета. До сада су сами куповали дипломе, сад им је то Влада одрадила. Нови програм Владе РС: Субвенционирање набавке диплома, јер су тржишне цијене превисоке за "обичног" грађанина...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2007, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
matador je napisao:
ovako odoka

31. Alen Ajanovic sin ministra vlade RS Bakira Ajanovica...

vidim jos par imena dobrostojecih banjalucana :)

pa sta ako je sin ministra,decko dobro uci(znam za taj podatak) i zasluzio je....nasi ljudi stvarno znaju biti ljubomorni

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2007, 09:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
studen_tica je napisao:
Mislim, ne kazem da tu nema onih koji su zasluzili da se nadju na tom spisku, nego da je zalosno sto definitivno ima onih koji nisu

sta god da se uradi uvijek ce biti nezadovoljnih!!!da tece med i mlijeko uvijek ce se naci neko kome nista ne valja

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]