banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 00:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 21:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
Ja se još dvoumim da li da za mene neko zove ili ne. Mislio sam da ipak prvi put probam sam, a ako ne prođe onda neka stari zove jarane. Vidjeću još.

Inače anulirao testove, sad prva pomoć ;o)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 17:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Skontas sa instruktorom,ako ti kaze da je sve ok,da nema potrebe za vise casova,onda ganjaj nesto,ionako bezze levate na onom polaganju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Ja polozio... :thefinger: Iz drugog.. :)

Ako se neko 'oce ogrebati za pice, sad je pravi cas... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 15:24 
Pripravnik
Pripravnik

Čestitam buraz ;o)

Kako je bilo? Kuda su te vozali....šta si uopšte zajeb'o prvi put? Pričaj malo, ja imam polaganje sljedeće sedmice. Prvo. Mislim, pomirio sam se ja da ću past prvi put, to je normalno, ali eto, još ima malo nade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Samo opusteno i punim plucima.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
i ja imam polaganje sledece sedmice, sve odradio, i u ponedeljak prijavljujem polaganje.

scene sa instruktorima :)
pa pola me ucio neki momak, a pola neka zenska (ironijna, uvijek govorim da zenske ne znaju vozit, i sta me snadje :))
uglavnom instruktorka mi ima neki klipi, paliju, kako hocete, duzine nekih 30-40 cm :) , i naravno sa njom....ma ne ne udara polaznike, vec, ako se neko boji pritisnuti gasa, ona sa tom klipom te samo ubode u patiku,tj stisne ti nogu na gas :P , a zenska psuje sve zivo kroz prozor pjesacima i ovim u drugim automobilima, tu smo negdje po tome :oops:

al kad mi jednom rece, " a volim ja sto ti ujutro dolazis na voznju, da ga malo procepis, ovi sto navece voze, uguse vozilo "

sto se tice tog polaganja, ako znas voziti, i ako imas vezu, polazi iz prve, zasto bi im davao kasnije jos 60ak KM (ili koliko vec kosta svako polaganje), pusti to dal' si mogao proci iz prve da ti nije bilo veze.

btw
rece mi insruktorka da u BL, 2% ih polozi iz prvog puta, a i to sto polozi iz prvog, da je to uglavnom preko veze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Tommy da ti nije Olja instruktorka?
Ta teta je bas sofercina :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Moram priznati da mi je bilo smiješno vidjeti na automobilima danas usred bijela dana upaljena svjetla na automobilima! I rekoh sebi super od prvog dana poštuju zakon, ali odmah iza jednog ćoška jedan auto zašlajdra ispred mene što je po novom zakonu takođe kažnjivo i nedaleko od nas bili su i saobraćajci, ali ga nisu kaznili jer je automobil vozio policajac! Ali naravno privatno auto! Pa mene zanima da li policija u svim prilikama ima pravo kršiti
zakon! A što se tiče polaganja, mene to puno i ne zanima jeste da me moji starci tjeraju ali pazite sad ovo, moj pokojni pradeda nije znao ni biciklo da vozi jer ga nije interesovalo, moj pokojni deda volio je voziti biciklo pa čak i u 60. nije silazio sa njega, a moj pokojni otac imao je samo 12 godina vozačkog staža, ali ga je rat prekinuo , a meni su 23 godine i ne planiram polagati vozački! I još nešto me zanima u novom zakonu o saobraćaju pročitao sam i član koji govori da biciklsti kako profesinalni tako i amateri moraju imati zaštitnu kacigu na glavi, e sad otkud onom jadnom penzioneru od 120 KM mjesečno sa biciklom starosti 30 godima pare za kacigu, pa ni ja ne bih bacao pare na to!
Još veću zbrku će napraviti kod tek punoljetnih osoba čija će auta biti obilježena posebnom oznakom i neko stariji koji će morati u kasne sate sjediti pored njih kad pođu u grad i naravno taj neko mora imati vozačku dozvolu! Ne smijem ni da zamišljam kakav će haos nastati u većim gradovima BiH!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2006, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
azdajica-ny je napisao:
Tommy da ti nije Olja instruktorka?
Ta teta je bas sofercina :lol:

a moze biti, ima kratku crnu kosu, ne znam joj ime , auto skola volan

cini mi se da je olja (cini mi se)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2006, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Vesna je u Volanu... Ona je meni bila instruktorka...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2006, 01:09 
Pripravnik
Pripravnik

tommy, kako prodje bolan, polizhi li vishe? nekako imam osjechaj da smo svi bili uz tebe od samog pochetka, od kad si se raspitivao za testove, preko autoshkole pa sve do vozhnje, neshto kao ochinski osjechaj hahahaha :iconbiggrin:....shalim se, ozbiljno, dokle si stigao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2006, 18:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2003, 09:23
xD i ja sam polozio pre mesec i po .
30. jula voznju (iz prve :) )
29. juna pismeni test (0 negativinih)
( u povjerenju : ja sam prvi kandidat kome su se otvorila vrata u toku voznje . naime instruktor mi je nesto objasnjavao dok smo cekali komisiju i nije dobro zatvorio vrata, i prva krivina lijevo i vrata su se otvorila , tako da sam se ja prvih 3-4 minuta izvinjavao i objasnjavao da ja nisam kriv. zatim sam trebao da krenem sa koriscenjem rucne . tu smo ostali 5 minuta , jer je bila tolika guzva da se nisam mogao ukljuciti , ja samo da dam lijevi pokazivac, kad neko dolazi, pa ja brzo desni.........)

Lucifer himself

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]