banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 00:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Heh, Honey .. sta smo ti mi tupili prethodnih 20 dana :) Sretno.
Jesi li ti 8 ostavila nezaokruzene? Koliko ja znam na MF nema negativnih bodova ..

Kad su rezultati?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 22:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
V@nja je napisao:
Heh, Honey .. sta smo ti mi tupili prethodnih 20 dana :) Sretno.
Jesi li ti 8 ostavila nezaokruzene? Koliko ja znam na MF nema negativnih bodova ..

Kad su rezultati?

Ma tek su desetog!
Iz hemije sam ostavila 4 i to jednacine, nemam ih pojma raditi, pa sam ih ostavila, jer bi se samo izlupala! :lol: A iz fizke, jedan deo teorije nisam bila spremila,vise sam spremala zadatke, posto profesori rekli da ce biti vise zadataka vec teoretskog dijela.Na kraju bilo 15 teoretskih, a samo dva zadatka. :cry: Nisam jos zaokruzila ta 4 iz fizike, nisam ih imala pojma (ko da su mi ih napisali na kineskom, nisu mi bila nimalo poznata). :-? Tu je trebalo zaokruzit vise tvrdnji,no nisam se htijela izlupati. :P Na kraju je dobro sto nisam, jer one sta sam htijela tvrdnje zaokruziti nisu bile tacne, ha-ha-ha! :lol: :lol: :lol:
Nista, sad je samo cekati do 10.7. Ne brinem se vise nimalo, ako me i ne prime, potegnut ce mama neke veze i bit ce sve dobro. :P No, ne vjerujem da me nece primiti, svi kazu da su im pare potrebne, a samim tim i strani drzavljani!! :lol: :lol: :lol:A ja sam medju njima....ha-ha-ha... :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ccc tebe .. kako ces ostaviti nezaokruzene. Ako nema negativnih bodova, samo zaokruzuj ..

Ja, kada ne znam rijesenje, igram eci-peci-pec na prvom pitanju ko je ne znam i onda kad do kraja zaokruzim na svim takvim pitanjima ono sto sam dobio na pocetku.

Uvijek sam htio izaci na test i zaokruziti sve pod A .. cisto da vidim koliko bi poena imao :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 22:49 
Pripravnik
Pripravnik

V@nja je napisao:
Ja, kada ne znam rijesenje, igram eci-peci-pec na prvom pitanju ko je ne znam i onda kad do kraja zaokruzim na svim takvim pitanjima ono sto sam dobio na pocetku.

Ha ha ha, mozda sam i ja trebala tako, no sta je bilo bilo je...nema povratka.... :cry:
No, nema veze....valjda ce sve biti ok :) ....valjda.... :) !
Ma bit ce!!! :P Necu opet ubijati se sta ce biti?, kako ce biti?, itd.
Primit ce oni mene...."milom ili silom"... :laughing6: :laughing6: :laughing6:, al' ce me primiti!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ti sretna shto primaju strane drzavljane, a ja se za iducu god tripam jer se bojim da ce ih biti vishe od 5 i da me nece primiti... Ajd, bice ok! Pijemo kafu kad dobijesh rezultate.... :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 00:15 
Pripravnik
Pripravnik

Lisa_Simpson je napisao:
Ti sretna shto primaju strane drzavljane, a ja se za iducu god tripam jer se bojim da ce ih biti vishe od 5 i da me nece primiti...

Ne razumijem cega se ti bojis?
Lisa_Simpson je napisao:
Ajd, bice ok! Pijemo kafu kad dobijesh rezultate.... :D 8)

Ah, kafa!! :)
Ma castit cu te, cim se upisem. :) Moram vec i V@nju i Invandera castiti i kafom i sladoledom, obecala! Pa cemo se dogovorit kad se upisem jedan dan da vas sve taj dan castim, posto nisam bas tako cesto u BL. :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 09:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
V@nja je napisao:
Ccc tebe .. kako ces ostaviti nezaokruzene. Ako nema negativnih bodova, samo zaokruzuj ..

Uvijek sam htio izaci na test i zaokruziti sve pod A .. cisto da vidim koliko bi poena imao :)

znas ono :) kada se igras eci peci pec :) a imas tri ponuedjena odgovora dobices uvijek odgovor pod a
hehe

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 10:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Apr 2006, 00:30
Konacno i to gotovo :) Sad imate citavo ljeto da se naodmarate i uzivajte jer vise nikada toliko slobodnog vremena necete imati. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 11:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2006, 17:46
Ma koje slobodno vrijeme!? :x
Ja vec sad imam citava dva mjeseca isplanirana - i sat vremena potrosenog ''bezze'' moze izbaciti iz takta. :mad:

A da ne pricam koliko cu morati skratiti spavanje da bi i to planirano bilo na vrijeme. Sta mogu ja kad diskoteke najbolje rade kad se treba spavati :D

Ali sve OK nego samo da mi bi doci vec jednom do tih rezultata, ali ne nerviram se :roll: samo onako da mi bi, eto, znati.

Jest to kod nas nekako sporo. U Srbiji na sajtovima faxova postane rang liste mal-te-ne istog dana. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
honey je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Ti sretna shto primaju strane drzavljane, a ja se za iducu god tripam jer se bojim da ce ih biti vishe od 5 i da me nece primiti...

Ne razumijem cega se ti bojis?

Bojim se kad se iduce god budem upisivala u stranoj zemlji....
honey je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Ajd, bice ok! Pijemo kafu kad dobijesh rezultate.... :D 8)

Ah, kafa!! :)
Ma castit cu te, cim se upisem. :) Moram vec i V@nju i Invandera castiti i kafom i sladoledom, obecala! Pa cemo se dogovorit kad se upisem jedan dan da vas sve taj dan castim, posto nisam bas tako cesto u BL. :P

Pa, moooooze. :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 16:55 
Pripravnik
Pripravnik

SmileY je napisao:
znas ono :) kada se igras eci peci pec :) a imas tri ponuedjena odgovora dobices uvijek odgovor pod a
hehe

Igrala bi se i ja mozda eci peci pec da mi nije bilo ponudjeno pet tvrdnji, od njih 5, 3 tacne....pa sta onda zaokruziti... :-?
No, hvala Bogu to je sad iza mene, ne brinem se puno. :P Samo sta je sad mama moja zabrinuta da'l ce me kao starnog drzavljanina primiti. :-?
Citav dan ona ludi po kuci, kad li ce vise rezultati... :roll: ...zena me izludi, pocela je svoj strah prenositi i na mene!! Prvo je ona bila ta koja je prije par dana rekla meni "kceri, nista se ne brini...ako i ne budes nista uradila na prijemnom, sredit cemo nekako da te pime na faks"....a sada, kada se ja ne brinem, ona se brine.... :roll:
Odlucila sam ako me ne prime ovu godinu, pauzirat cu godinu ili upisati nesto tek tako, a na godinu ponovo pokusati! 8) Valjada ce me primiti jos ove godine. [-o< Samo Boga molim da sve ispadne dobro!

Zna li iko od vas da'l su izasli rezultati na med. fakultetu od prijemnog. U konkursu pise da ce izaci tek 10.7.No, to pise za sve fakultete, a na arhitekturi su vec izasli. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema nista na MF. Jutros sam ja bio.

Oduzimaju se bodovi na Ekonomiji.

Rezultati su prosle godine bili na sajtu Ekonomskog fakuletata. Za ostale ne znam. Na medicini ih sigurno nije bilo :)

Citiraj:
Konacno i to gotovo Sad imate citavo ljeto da se naodmarate i uzivajte jer vise nikada toliko slobodnog vremena necete imati.

Ziva istina :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Jel na ekonomiji jos uvijek ona sprdacina od prijemnog?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
recimo :)
hehe

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]