banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 01:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
simplicity je napisao:
A sto vishe zvanje tim za zaposlenje bolje. Bojim se da dolazi vrijeme da se sa SSS tesko moci naci zaposlenje(danas i za sluzbenike, sekretarice postoje visoke skole, koledzi...)
Tek ce biti sve dok nam se pokrene privreda. Tada ce ljudi sa strucnim srednjim skolama jedinomoci ocekivati da rade skladno svojoj kvalifikaciji.

A do tada vazi pravilo-snalazi se kako znas i umijesh!

Sva sreca, moja struka(dr stomatologije) je josh uvijek trazena, tako da nemam sikiraciju po pitanju toga. Kad bih isla vani (trebala bih nostrfikaciju)-sto ne planiram, tako da me to ne zanima, a sa svojom buducom dipomom mogu na sve i jedan kongres, usavrsavanje, edukaciju... gdje god apliciram. Prema tome-ni to me nesikira! :)

Posao asistenta je odlican (s ozbirom na zvanje jeste -platica , ali daje sansu za placenu specijalizaciju :) sto je primarni cilj tog zaposlenja, stalno si u novim tokovima i u kontaktu sa prof...a omoguava ti da sastrane radis privatno za normalniju platu. :)

Dakle
broj 1: znanje,kvalitet, pozrtvovanost, predanost
broj 2: poznanstvo i preporuka.

:drinking:

slozicu se sa tobom sve je ovo ovako po ps... ja tamo a ono medjutim...
zaboravljas bitnu cinjenicu da ovdje kod nas tek za 15ak godina se mogu ocekivati da stvari dodju na svoje mjesto ... tako da bices vec pred penzijom ali ne onom radnog vijeka vec starnosnom...a ako pogledas do tad proslost - bilo,ostalo i bice...para vrti gdje burgija nece tj stela radi i uvijek ce raditi ...
valjda nekom negdje odgovara da ima ovakvo drustvo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]