banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 14:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2010, 22:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Maj 2010, 22:02
Pozdrav!

Ovako, vidm da su na ovom podforumu uglavnom zastupljeni fakulteti i teme koje podrazumijevaju visoku stručnu spremu. Mene zanima nešto drugo. Naime, trebam da se prekvalifikujem za kuvara, jer mi čovjek nudi posao u restoranu u inostranstvu. Naravno to mogu ostvariti samo ako imam diplomu da sam završio za je*enog kuvara, jer drugačije ne može.
Samo kuvanje mi i nije problem :D...
E, sad ja vas pitam ja kako najlakše do takve diplome? Gdje u Banjaluci mogu da upišem. Ili čak ako ima kurs. Nebitno, samo da završim. Inače imam ekonomsku školu, tako da ama baš nikakve dodirne veze sa kuhinjom nemam, pa sad pod stare dan moram da se cimam.

Hvala svima.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Jesi li probao kontaktirati ugostiteljsku školu?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Steta sto to nema u metalskoj (tehnickoj) skoli u BL, mogao bi za dva dana kupiti diplomu. Moze se to sigurno ispolagati vanredno u ugostiteljskoj, samo ne znam moze li po ovom "skracenom postupku".
Vidio sam skoro kod prijatelja - nesto za sina ganja - neka potvrda da ovaj ide vanredno u neku skolu u Livnu, saobracajni smjer (a znam da Livno u zivotu vidio nije). Raspitaj se, mora negdje biti "poprijeko", jbga, takvi smo.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 13:53
Znam iz prve ruke da se u ugostiteljskoj mogla kupiti bilo kakva diploma, pa cak i neka koja nema bilo kakve veze sa ugostiteljstvom :lol: . Danas ne znam kakvo je stanje, ali ne vjerujem da se mnogo promjenilo..

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 00:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
O prekvalifikaciji se govorilo, ali ne znam kada će se startovati sa time. Najvjerovatnije seljedeće godine, a u tvom slučaju to ne može ići brzo s obzirom da si rekao da imaš srednju ekonomsku ili da poslušaš savjete ovih gore.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 19:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2009, 12:09
:D :D

Poslednji put menjao russianspace dana 11 Jun 2010, 12:46, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 15:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Maj 2010, 22:02
russianspace je napisao:
karakter je napisao:
Pozdrav! Gdje u Banjaluci ,pa za nešto se povuci , i onda sve znaš :P bez zezanja

.

Ne kontam!? :scratch:

Dobro, hvala svima na savjetima, nisam bio na netu nekoliko dana, pa se nisam mogao ni javiti.
A sad nešto nemam inspiracije.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 21:04 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Maj 2010, 17:47
jel ima neka "precica" do diplome ekonomske skole? inace zavrsila sam gimnaziju i CAT u inostranstvu , medjutim traze mi da posjedujem znanje ekonomske skole. Nemam vremena da se sad provlacim po skolama, a u ovoj nasoj drzavi traze i nemoguce,
i sad su kao nasli vrednovati "domace" diplome, te se drze one "prednost imaju studenti sa BiH diplomom"....da se pojedem od muke!
Molim vas pomagajteeee

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 11:36 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Jul 2010, 11:26
...vdim da je sve aktuelnija ova tema vezana za prekvalivfikaciju i doskolovavanje...

...elem...imam prijateljicu koja je zavrsila za opticara (trogodisnja) u tehnickoj...ona bi da zavrsi i cetvrti neke druge struke (jer kod nas opticar je samo 3 godine) da bi mogla da upise faks...provjerila je u Novom Sadu...ima privatna srednja za opticare ali samo cetvrta godina kosta smijesnih 2000 eura :lol: :lol: a josh mora i da ide tamo svaki vikend na nastavu (ludi totalno)...ako ima neko neku ideju ili informaciju kako da se to rijesi ovdje u BL bio bih mnogo zahvalan...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 11:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Jul 2010, 11:26
blaf77 je napisao:
Steta sto to nema u metalskoj (tehnickoj) skoli u BL, mogao bi za dva dana kupiti diplomu. Moze se to sigurno ispolagati vanredno u ugostiteljskoj, samo ne znam moze li po ovom "skracenom postupku".
Vidio sam skoro kod prijatelja - nesto za sina ganja - neka potvrda da ovaj ide vanredno u neku skolu u Livnu, saobracajni smjer (a znam da Livno u zivotu vidio nije). Raspitaj se, mora negdje biti "poprijeko", jbga, takvi smo.

Jesi li ti siguran da je to josh uvijek moguce obaviti...mislim ta kupoprodaja????

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 22:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Maj 2010, 17:47
petropen je napisao:
blaf77 je napisao:

Jesi li ti siguran da je to josh uvijek moguce obaviti...mislim ta kupoprodaja????

Ako saznate nesto javite i meni....hocu da kupim diplomu i ja ! Cak sam spremna da platim jako dobro! Hvala

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]