banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 05:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
jellyfish je napisao:
Pogrijesio si jer jvjerovatno ides po starom programu. Po bolonjskom programu mora se dolaziti na predavanja, na koja dolazi izmedju 90 i 95 posto studenata. Naravno do prije par godina kad nije bio bolonjski program dolazilo je 10 posto. Sad je fakultet kao srednja skola, moras dolaziti na predavanja i vjezbe svaki dan.

epic fail!

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
BSE je napisao:
jellyfish je napisao:
Pogrijesio si jer jvjerovatno ides po starom programu. Po bolonjskom programu mora se dolaziti na predavanja, na koja dolazi izmedju 90 i 95 posto studenata. Naravno do prije par godina kad nije bio bolonjski program dolazilo je 10 posto. Sad je fakultet kao srednja skola, moras dolaziti na predavanja i vjezbe svaki dan.

epic fail!

kao sto BSE rece.

Da, po bolonji sam, ali isto tako potpisujem pored sebe jos 5-6 kolega na jednim predavanjima, oni mene na drugim, ali ne da bi dobio potpis nego ona 4 boda, na zalost 90% profesora ne gleda te potpise koji od tebe zahtjevaju da budes na 80% predavanja inace ne mozes dobiti potpis, odnosno kao da nisi odslusao predmet t.j. mozes ga polagati tek sledece godine. Do sada je ta praksa bila samo kod dekana, a i on je davao potpise ako stavis razlog da si bio bolestan ili slicno...znaci nista od toga da moras biti na predavanjima :wink:

A posto je na mom fakultetu, najbolje izrazena bolonja, ne vjerujem onda da je i na ostalim ista bolje, cak mislim da je znatno gore nego na ekonomiji.

Ali to uiopste nije bitno, bitno je koliko studenti ucestvuju u raspravi/natavi i koliko njih zanima njihova buduca struka. Imam situcaiju da na 3. godini jako rijetko vidjas studente da postavljaju pitanja, da daju neku svoju konstataciju, sta bi oni izmjenili/dodali itd...zalosno.
Isto tako imamo situaciju da jedna super studentica na 4. godini koja sve cisti za redom i ima poveci prosjek nema mail adrese, nikada nije koristila internet...pa cak ni za fb. Pa ja ne bih nikada zaposlio takvu osobu...zamisli produktivnosti ako bude nesto kucala na racunaru...a hoce.ali otom potom

U svakom slucaju, dosta studenata su nezainteresovani, a ne mozes ih ni kriviti kad prakse i istrazivanja na fakultetima nema...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Dražen.85 je napisao:
Ja hoću da upišem neki fakultet na kom mogu studirati preko Interneta. Jedino mi tako odgovara jer radim puno radno vreme. Preporučite mi molim vas neki dobar fakultet, i ako znate koje smerove nude takvi fakulteti.
Hvala!!! :)

Moj bivši faks fit.ba

Kod njih postoji mogućnost Distance Learning studiranja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]