banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 17:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2004, 18:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Imam iskustva sa tim stvarima.. ma masa fukara i budala..
pomogao bih ti da mogu ali.. tamo je sve mega zajebano.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 13:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Izjava da je Vujat prepustio Urbanisticki zavod "seljacicu"(Jovi Vidovicu) jednostavno ne odgovara istini,jer je Vujat izbacen iz Zavoda akciji koja se moze nazvati "pucem"...I bilo kakav pokusaj poistovjecivanja Jove i Vujata je u najmanju ruku smijesan,ipak se zna ko je shta bio prije rata..I to shto AD Projekt dobija neke poslove..??..Pa ko treba da dobija te poslove...Incel,Cajavec,Cvjecar??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Privatizacija ustanove kao sto je Urbanisticki zavod RS je najveca sramota, jer radi se o izrazito znacajno instituciji za drzavu, a ona je upravao u priv. rukama.

Ni manje ni vishe kupio ju je gosn' Vidovic i postavio svog zeta za direktora ...A poznato je da vlasnik gradi masu zgrada i poslovnih objekata po gradu, a koliko ima za to sve legalnih urbaniticko-tehnickih uslova ??!!.... suludo je pricati....

Umjesto da izgleda korumpira sefove on je kupio kompletan zavod...mnogo isplativiji deal..
:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 13:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Gipsy,direktor U.Z -Dado,nema nikakve porodicne veze sa Jovom..Ne znam sta ima cudno sto je direktor takve ustanove,arhitekta koji je i prije bio zaposlen u toj ustanovi??..Jedan je od najperspektivnijih arhitekata kod nas...Mozda je i losh,ali mi bolje nemamo...Da je Jovo postavio za direktora nekog portira,onda bi kritike bile i opravdane..ovako...Slazem se sa tobom da je bila kakva privatizacija ovakve ustanove u najmanju ruku sramotna,i da bi odgovorne za tako nesto trebalo objesiti ispred Boske
"Nista briga,nista muka,samo nasha Banjaluka":)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
MuskoBre je napisao:
Gipsy,direktor U.Z -Dado,nema nikakve porodicne veze sa Jovom..Ne znam sta ima cudno sto je direktor takve ustanove,arhitekta koji je i prije bio zaposlen u toj ustanovi??..Jedan je od najperspektivnijih arhitekata kod nas...Mozda je i losh,ali mi bolje nemamo...Da je Jovo postavio za direktora nekog portira,onda bi kritike bile i opravdane..ovako...Slazem se sa tobom da je bila kakva privatizacija ovakve ustanove u najmanju ruku sramotna,i da bi odgovorne za tako nesto trebalo objesiti ispred Boske
"Nista briga,nista muka,samo nasha Banjaluka":)

Nemam ja nista protiv Dalibora Bjelice i negovog znanja....cak naprotiv ... :wink:
cujem da je ozenio Vidovic kcerku....no logicno je to i da je tako, da ce svoj svoga, ne zamjerim to je tako svagdje ....

.. ali opet kazem zamjerim cinjenicu da je privatizovana ustanova koja bi trebala biti 100 % objektivna jer se ipad radi o zvanicnim drzavnim pitanjima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 21:45 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2004, 09:33
:cry: Mislim, covjek stvarno ne moze a da ne bude razocaran glupostima koje se mogu ovdje procitati, o kojekakvim dilovima i rodbinskim vezama, Stvarno bi bilo lijepo da se ljudi koji prenose komentare >rekla-kazala< okanu corava posla.
Kad budete shvatili da je sva prpast Urbanistickog Zavoda RS, politicka igra mocnika pojedinih SRPSKIH stranaka, onda ce te mozda i biti na tragu pravih zbivanja.
Zasto nikad niste sebi postavili pitanje, zasto je g-din Davidovic ustupio dionice Grada Banjaluka na upravljanje G-dinu Vidovicu...
Samo shvatite da je Urbanisticki Zavod RS eminentna ustanova kojoj i dan danas ne mogu parirati ni mnogo vece ustanove na prostorima bivse Yu.Ni u kvaliteti ni u brzini izrade pojedinih dokumenata...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...ma,sto se mene tice moze i propasti ona zgrada u zemlju... gadovi se i ovako i onako znaju izmedju sebe svi,i ne daju jedan na drugoga,...a ko je dorektor i sekretarica,to je NAJMANJE vazno... Idi seko u opstinu...tamo se to sklepa mnogo brze...samo da imas nesto sa pecatom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]