TipMaster je napisao:
WhoMadeWho je napisao:
Vasa borba za dvoriste puno cvijeca i leptirova je vrlo romanticna,ali ubrzana urbanizacija je proces koji je nezaustavljiv.Jednostavno,interes krupnog kapitala nema obzira
ne moze taj kako ti kazes krupni kapital a ja bih ga nazvao mafijaski da ljudima otima privatnu imovinu jer se tamo nekom dodikovom krimosu prohtelo da tu gradi zgradu,jos jednom ponavljam vreme komunizma i nacionalizacija je odavno proslo,sada bi trebalo da su druge vrednosti u opticaju,privatna imovina je najveca svetinja ....16 juna BiH treba da potpise sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju sa EU ,ne znam kako misle u EU a da otimaju narodu privatnu imovinu i naplacuju kiriju za privatnu imovinu,ove dodikove baje izgleda jos zive u komunizmu,dodikovim bajama gradavinskoj mafiji se samo tako prohte da gradi svoje kule i da otima privatne posjede,bajama se niko ne suprostavlja pa misle da mogu raditi sta hoce bez posljedica ali jednom kad proradi kuka i motika

Zašto uopšte odgovarate tom balavcu i šovinistu?
To što ti pričaš TipMaster bi trebalo biti u teoriji, ali sam si svjedok da je kod nas sve moguće, pljačkaju kako hoće. I bojim se da od te kuke i motike nema ništa. Jesi gledao danas šta je bilo sa Kostićem i njegovim udruženjem?

Raspoloženje je takvo da ljudi prosto uživaju u kriminalu i neslobodnom diktatorskom režimu koji vlada. Naravno podržavam ljude koji ne žele mijenjati svoje kuće, ali kao što reče djevojka gore na kraju te natjeraju kad svi odu. Kad razmislim, bez želje da nekoga uvrijedim, Banjalučanima tako i treba kad tako glasaju. Očigledno je raspoloženje sad takvo da građani žele da im primitivci sve određuju, pa kad je tako onda ne treba se čuditi takvim stvarima. Onda budite pametniji i recite NE građevinskoj mafiji na sljedećim izborima.