banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 18:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Novi gradonacelnik Banjaluke
Dragan Cavic 54%  54%  [ 19 ]
Igor Radojicic 46%  46%  [ 16 ]
Dusko Tadic 0%  0%  [ 0 ]
Slavko Zupljanin 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 35
Autoru Poruka
 Tema posta: lokalni izbori 2016
PostPoslato: 22 Avg 2016, 23:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
Izbori samo sto nisu... kako, za koga, ima li ikakve razlike izmedju njih, dali uopste izlaziti...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 07:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2016, 17:26
Ko zeli neke promjene glasace za Cavu,a kome je dobro glasace za Dodilka/Radmanovica - stvari su proste,i samo naivni vjeruju da se "jedina postanjecina u SNSDa" Igor Radojcic moci da radi nesto mimo svog sefa,jednostavno.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
radojcic pristao na tv duel sto je za pohvalu

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 10:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Inače mrzim politiku i svako živo biće mlađe od 40 godina koje spomene politiku, al na svake izbore u zadnjih 14 godina sam izašao... Na par izbora sam radio i mogu reći (osim u užem centru BL, tu je 95% regularno), da svako ko ne izađe na izbore, glas daje ternutnom konjaniku... Na selima, koja imaju "99% izlaznost" se dobijaju izbori... Vidim da ima više ovih što pljuju vlast, al ako misle da će im sa nekim novim biti bolje, neće... Isto tako, neće nam biti bolje ni sa ovima što sad jašu, jednostavno "taki narod"... Ja glasam u kontru, samo zbog bahatosti tog naroda koji je zasjeo u državne institucije i čeka penziju, nebi li neka nova vlast malo preispitala postojeći kadar... Činjenica je da ti ljudi i ne mogu da rade bilo koji drugi posao... Prvo, ne znaju pričati... Drugo, 9 od 10 ih je nepismeno... Treće, samim tim što je zadovoljan na poslu na kojem ne radi ništa i ne razvija se u bilo kojem pravcu, govori kakav je imbecil... Jedino čemo se možemo radovati, su par saniranih ulica pred izbore, toliko smo u qrcu... Za 10 godina, doktor (i to priučen) će biti dostupan u BL, SA i možda Tuzli i Mostaru... Školovani doktori nam odlaze na njemačko govorno područje da mijenjaju guske penzionerima, jer tamo je se cijeni njihov rad?! Na parkingu kliničkog centra ima više auta, nego u većini "gradova" RS... Da ne nabrajam više, svi su stoka, pogotovo ovi od 20 godina koji se petljaju u najveću kurvu ovog svijeta, politiku...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Trapi je napisao:
Ko zeli neke promjene glasace za Cavu,a kome je dobro glasace za Dodilka/Radmanovica - stvari su proste,i samo naivni vjeruju da se "jedina postanjecina u SNSDa" Igor Radojcic moci da radi nesto mimo svog sefa,jednostavno.

Nepristrastan sam sto se tice stranki i zelim da nam je bolje. Koje bi to tacno promene Cavic doneo?

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Неко треба да дода "у БЛ" у наслов теме. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 12:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

To ce se tek da vidi,ali u svakom slucaju grad ne bi bio u sluzbi tajkuna koji su oteli dulume i dulume zemlje,sahranili KK - FK - RK Borac itd,generalno gradu treba neka promjena 20 god ovi ga jasu.

Takodje nam zelim najbolje i niko ne garantuje da ce Cava to i donjeti nam,ali covjek se zadnjih godina istakao kroz NS zanimljivm i direktnim djelovanjem,i kao gradonacelnik bi u buducnosti radio bez sefa,dakle samostalno,za razliku od Radojcica koji ima sefove iznad sebe koje mora da slusa i sa kojim funkcionise po principu "ja tebi vojvodo, ti meni serdare.. ...a obojica znamo kakva smo govna"

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
ratkop je napisao:
Trapi je napisao:

Nepristrastan sam sto se tice stranki i zelim da nam je bolje. Koje bi to tacno promene Cavic doneo?

Znam Cavu od 92god.....
Svako obecanje je iz supljeg u prazno.....
Da je gazda i da zna prvo bi uredio u i oko svog domacinstva......posto to nije u stanju cisto sumnjam da ce znati i sa gradom.......toliko

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
:popcorn:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 14:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Trapi je napisao:
To ce se tek da vidi,ali u svakom slucaju grad ne bi bio u sluzbi tajkuna koji su oteli dulume i dulume zemlje,sahranili KK - FK - RK Borac itd,generalno gradu treba neka promjena 20 god ovi ga jasu.

Nego u službi nekih drugih tajkuna. Da je Čava neki novitet u politici pa da i povjerujemo da će biti drugačiji. Ovako...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovako ostavljamo Lemiju da okreće volove...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
_зока je napisao:
Trapi je napisao:

Nego u službi nekih drugih tajkuna. Da je Čava neki novitet u politici pa da i povjerujemo da će biti drugačiji. Ovako...

Isto sranje drugo pakovanje!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Samo da Cava ne ispadne zelen ko Tadic onomad na tv duelu i bice neke sanse..

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 15:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Trapi je napisao:

To logikom kad se vodimo,bilo ko da dodje dovodice svoje ljude i birati svoje "izvodjace radova" :roll: ,to nije poenta moje konstatacije vec generalna promjena struktire koja vlada 20 god,neki novi talas u gradskoj vlasti nebi bio na odmet.

Da se razumijemo,najvise bi volio da nema ni Cave a jos vise ovog beskicmenjaka na sceni i da su novi ljudi u ponudi za gradonacelnika,ali jbg tao je kako je..

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Не може цунами да добаци до БЛ, предалеко је за "нови талас". :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 15:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Trapi je napisao:
Da se razumijemo,najvise bi volio da nema ni Cave a jos vise ovog beskicmenjaka na sceni i da su novi ljudi u ponudi za gradonacelnika,ali jbg tao je kako je..
Znači da mijenjamo samo da bi mijenjali?
Sondri je napisao:

Volovi nisu Lemijev izum nego ovih iz opozicije....al' nebitno, meni samo ide na 'rac ovo predstavljanje opozicije kao poštenjačina, a koga nisu pokušali nisu ni zajebali.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Radojicic uzima sigurno izbore za gradonacelnika. Pitanje da li ce SNSD imati 16 odbornika ili ne.
Njima je to glavna meta ovih izbora.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
_зока je napisao:
Trapi je napisao:
Znači da mijenjamo samo da bi mijenjali?
Sondri je napisao:

Volovi nisu Lemijev izum nego ovih iz opozicije....al' nebitno, meni samo ide na 'rac ovo predstavljanje opozicije kao poštenjačina, a koga nisu pokušali nisu ni zajebali.

Треба мијењати, ако ништа друго оно ради промјене саме, свако двије године, па се можда и прочисти та сцена један дан. Овако нон-стоп прича да су ови други гори. Де да покушамо. Што се саме БЛ тиче, нема ту неких недоумица, није Чавић добар кандидат и јеби га. Ту је главно питање хоће ли СДС освојити ниједно или јено одборничко мјесто.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Niko tebe ne tjera da mjenjas,pravo izbora,ali ponuda je takva da NA ZALOST novih likova nema,biraj izmeju ponudjenog ma kavi oni bili u vlastitim glvama

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Gledajuci Cavine kandidate, puca na gradsku raju.
Dobro sto su oba kandidata pismena, znaju da se izrazavaju i ne potpadaju pod stereotip klasican srBski politicar. Ali svakako su to lopovi, samo biras hoce te krasti elegantnije ili..
Omladina gotivi Radojicica. Ali to je grupa koja ne izlazi na izbore.

Zbog rodjaka cu najvjerovatnije glasati za Cavu, ali i najveci optimisti znaju da tu nece biti nista bolje. Nova garnitura, novi tajkuni, sve kao prije samo drugi ljudi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]