banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 07:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2016, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Na zalost, pesimista sam i zbog toga smatram da otvaranje Ferhadije zasluzuje posebnu temu.
Prosle godine smo u Srebrenici vidjeli da bosnjacki nacizam nema respketa ni prema vlastitim zrtvama, s toga me nece zacuditi da se pokusa oranizovati opstenarodni dernek u Banjaluci ili povodom Banja Luke.

Fiki je na drugoj temi pomenuo Papinu posjetu. To smo odradili gospodski ali i braca Kroasani su se gospodski ponasali. Iskreno sumnjam da ce sada ta prica piti vode.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 08:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Samo ih treba iskulirati i praviti se da se nista ne desava, to je mislim najpametnije, da pokazemo ipak da smo ispred ove zaostale i primitivne rulje koja ce da dodje iz Kljuca, Sanskog Mosta i slicnih kasaba...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Na sta aludiras...jel na nerede.....nema od toga nista......blokirace sve od gradskog mosta do boske i ni muha nece moci proci.....

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
_Krol_ je napisao:
Na sta aludiras...jel na nerede.....nema od toga nista......blokirace sve od gradskog mosta do boske i ni muha nece moci proci.....

Jbg, ici ce na to da te isprovociraju...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Blokirali ili ne, ko im je8e mater... Iskulirati, otici negdje na slavu drugi dan Djurdjevdana a oni neka arlaucu... Svakako je dzamija otvorena poodavno i sve regulare. Ljudi non stop tuda prolaze i ne zarezuju ni 2% sto je po meni normalno.

Jedino sto ce opet biti kolaps u saobracaju i zbog toga ce da padne je8anje milosne :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
eto prilike lesinarima, skinhedima i ostalim nacionalno svjesnim banjalucanima da pokazu kako se brani krajina

al nazalost, ovo nije 2001. i nije predsjednik mirko sarovic, tako da ce sve proci glatko, niko nece rijec reci

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Predsjednik je bio Cava......nema veze koja je godina....samo do policije je...i tad je tako bilo....kad su napravili zajebanciju od obezbjedjenja pa narod bio ispred Exa nane u dimijama su skakale u Crkvenu a na ponovljenom skupu nisi mogao vidjeti dzamiju ni iz daljine.....sad ce kordon biti kod poste....sto neko rece najvise ce ih boljeti ignorisanje...nasilje oni i prizeljkuju

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

boga mi je sarovic bio 2001.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

_Krol_ je napisao:
Predsjednik je bio Cava......nema veze koja je godina....samo do policije je...i tad je tako bilo....kad su napravili zajebanciju od obezbjedjenja pa narod bio ispred Exa nane u dimijama su skakale u Crkvenu a na ponovljenom skupu nisi mogao vidjeti dzamiju ni iz daljine.....sad ce kordon biti kod poste....sto neko rece najvise ce ih boljeti ignorisanje...nasilje oni i prizeljkuju

Cak ni toliko obezbjedjenje nece trebati, siguran sam. Dalje od zgrade Ekvadora ne treba da se ide, gradskog mosta... Koga je briga za njima, pojesce se od muke. Ista stvar kad je federacija gorila a ovdje ljude boli patka... A lajace sigurno, one seljacke provokacije iz pasjaluka iz nemoci.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
giometar je napisao:
eto prilike lesinarima, skinhedima i ostalim nacionalno svjesnim banjalucanima da pokazu kako se brani krajina

al nazalost, ovo nije 2001. i nije predsjednik mirko sarovic, tako da ce sve proci glatko, niko nece rijec reci

Reci da se zajebavas. Bilo kakav nered bi nam se obijao o glavu godinama. Oni prizeljkuju nerede, mi ne treba da nasjednemo, policija da se pobribw da tako i bude. I naravno da je sve do policije. Tacnije, kakvo ce im naredjenje biti izdato.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Klajv_Biksbi je napisao:
giometar je napisao:

Reci da se zajebavas. Bilo kakav nered bi nam se obijao o glavu godinama. Oni prizeljkuju nerede, mi ne treba da nasjednemo, policija da se pobribw da tako i bude. I naravno da je sve do policije. Tacnije, kakvo ce im naredjenje biti izdato.

Sta ce se obijati o glavu godinama? Previse mi sebi pridajemo nekog znacaja? Budu neredi, bice nam isto poslije, ne budu neredi takodje. Malo zabave i to je to.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sta ako krenu tekbirati na muriju kao ono u Kozarcu pre koju godinu? Ili na neke od institucija?
Najvise me brine ova isfrustrirana dijaspora.

I jos nesto glede posjete Pape... Tad je ivent organizovan prakticno na poljani van grada. Doslo je oko 70.000 Hrvata.
Bojim se da ce za koji dan krenuti medijsko hajcanje da se ide u Banja Luku. Pa ti smjesti i osiguraj veliki broj ljudi na tako malom prostoru.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
giometar je napisao:

Reci da se zajebavas. Bilo kakav nered bi nam se obijao o glavu godinama.

e ako je ta prica onda smo stvarno u kurcu, bolje da nam se odma popisa pas po republici srpskoj.
u srebrenici kamenuju predsjednika jedne drzave pa nikom nista, jos camil dobije nagradu za licnost godine

Poslednji put menjao giometar dana 23 Feb 2016, 09:43, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
The_new_Statesman je napisao:
A sta ako krenu tekbirati na muriju kao ono u Kozarcu pre koju godinu? Ili na neke od institucija?
Najvise me brine ova isfrustrirana dijaspora.

I jos nesto glede posjete Pape... Tad je ivent organizovan prakticno na poljani van grada. Doslo je oko 70.000 Hrvata.
Bojim se da ce za koji dan krenuti medijsko hajcanje da se ide u Banja Luku. Pa ti smjesti i osiguraj veliki broj ljudi na tako malom prostoru.

Ogradiš zonu za to dešavanje i kažeš da ne može više jer ne možeš garantovati sigurnost.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako krenu da laju na policiju, policija neka postupi u sklopu svojih ovlastenja.
Papa nije bio samo na livadi, dosao je i do grada. I druga stvar, porediti katolike koji prate papu i ove ovamo... Ne ide jer katolici nemaju tu provokatorsku notu na ovakvim skupovima.
Meni su smjesni.

I jos nesto,mislim da ako bude tu onaj brko iz turske i sl glavonje, da ce to biti skup za manji broj ljudi, da se tako izrazim :D
Nece policija pustiti buljuke tih indijanaca da dodju iz" sigurnosnih razloga".

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Treba jednom pokazati ljudskost i dostojanstveno dočekati ljude koji žele prisustvovati vjerskom skupu.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=g6BdTO9mWqg[/video]

Ne treba vječno dokazivati kako je glupost bezgranična i postupiti kao najgori ološ.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shaka, sta ako 200.000 krene put BL? Onda ce zona desavanja biti citav grad.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 10:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Znači da će turizam cvjetati, treba pripremiti dovoljno mesine, ćevapa, piva i ostalog za doček. Tu ima šanse čak i za tebe. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Lijepo,onemogućiš ulazak u grad. Sve zarad sigurnosti učesnika skupa.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 10:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Shaka, sta ako 200.000 krene put BL? Onda ce zona desavanja biti citav grad.

Kojih 200000? Pa nije Meka da idu na hadz :D

Al' najjace bi mi bilo kad bi se pojavio neki bradonja koji ne pika reisa Kavazovica i kao takav napravio cirkus :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]