heheh po pitanju voditelja se definitivno slazem....a i onaj Aleksa Kuburovic sto radi priloge ..nije mnogo drugaciji....uostalom 80% muske ekipe RTRS ima neku "frku sa hormonima"
Ja sam sam gledala dio te emisije, i izbor gostiju je inace jako losh, mnogo bolje bi bilo da je napravio negacijsku ekipu i afirmacijsku ekpiu (nesto poput parlaonice na HRT-u koja jeste zapravo pravi talk show).
U afirmacijsku ekipu znaci onaj momak iz BG, organizator gay parade, i na djevojka lezbejka iz Sa, a negacijska ekipa recimo neko svesteno lice, pravno lice i neki ostri pojedinci protivnici homosexualizma.
A psihijitri i psiholozi kao osobe koje mogu da daju stav o pojavi homosexualizma kao i samom stavu gostiju...
Da vidimo prave "sukobe" argumenata obe strane i za i protiv....
Pa tek onda da publika glasa i prosudjuje....
No ocigledno je da je on samo zelio da prikaze kako homosexualaca ima mnogo, kako oni nemaju svoja prava i kako je nasa sredina josh dosta konzervativna po tom pitanju.....pa dalje misljenje o cilju emisije nije potrebno komentarisati..janso je sta je zelio reci.....
I josh nesto....meni se uopste ne svidja ono njegovo setkanje pretjerano po pozornici ...OK je da nije ukocen i treba da se pomijera po sceni, ali ne da forsira i da time skrece paznju sa onog sto govori, vec da povremeno promijeni poziciju , vrlo lezerno....
I samo jedna pohvala ....Hrsum malo se porpavio po pitanju oblacenja i stajlniga

voditelja omladinskog foruma....ono sa kosuljom dugih rukava pa preko sportskom majicom kratkih rukava u nekim budi-bog-snama bojama je vishe licilo kao da ide na igraliste...bilo je skroz loshe i neprimjereno....bolje je obucen na ulici nego u onim proslim emisijama.....