banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 08:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Gay-Pride BL/RS
PostPoslato: 18 Nov 2003, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Sinoc je na RTRS-u u Omladinskom Forumu tema bila homosexualnost. To je ujedno i prvi put da mediji pokrenu raspravu o toj taboo temi kod nas. Sa gostima u studiju i komentarima mladih i ukljucenjem telefona i citanjem e-mailova je dokazano da je nase drustvo izrazito rigorozno prema homosexualcima i da ce proci dosta vremena dok se ne budu paradirali ulicama Banjaluke ili Sarajeve ili ne daj Boze nekog drugog grada!
U tome uostalom i jeste problem sto su oni i sinoc u emisiji poceli da se hvale, paradiraju kako su oni drugaciji, kako nije sve sivo....blablabla!

Bolje da su pukli pricu na diskriminaciju, na njihova ljudska prava, a ne da se hvale kako su drugaciji!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2003, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
nemam nista protiv homosexualaca, to je njihov licni izbor, ali to treba da ostave za sebe, u sklopu svoje intime, a ne da paradiraju ulicama.

Niko od nas koji smo straight ne radi nesto tako, pa ne vidim zasto bi oni na taj nacin naturali nama do znanja da se moraju postovati...samo stavraju kontraefekat time....

a sto se tice onog pitanja....da li bi radije da ti je brat narkoman ili gay......ja kazem izmedju te dve opcije: gay naravno....
a ljudi u onom studiju masom odgovorili narkoman...za nepovjerovati kako plitko.... :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2003, 11:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
gledao sam jedan dio tog omladinskog foruma i jos jednom mi je aleksandar hrsum pokazao zasto ga ne volim.

prvo emisiju uopste nije zamislio tako da govori o toj homoseksualnosti, pozvao je goste koji su skoro u glas govorili ja sa za homoseksualizam. gdje je tu druga strana. svo vrijeme govori da se javljaju gledaoci, da salju mailove i sl. i ona se desi da ga nazove svesteno lice s zeljom da procita nekoliko pasusa iz Svetog pisma a on ga ladno iskulira, ne dozvolivsi to, kao nema se vremena.
omladinski forum, koliko puta treba aplaudirati? iz emisije u emisju taj hrsum sa svojim kretenskim osmijehom trazi od publike ajmo aplauz za ovo, ajmo aplauz za ono. morbidno nema sta. plus ovo reklamiranje firmica je ka koja preliva casu, narocito kada je u jednoj emisiji hrsum zamolio publiku da podignu flasice sa vitaminkinim sokom.

i na kraju voditelje je zesci derpe.
pa da se dotaknem i toga. ne tolerisem pedere nikako. i dobro pitanje jednog gledaoca, zasto imaju potrebu da paradiraju? pa kad tako nesto urade zale se kako ih raja napada, ma nek paradiraju u bl, pa nek se ponovi beograd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2003, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

heheh po pitanju voditelja se definitivno slazem....a i onaj Aleksa Kuburovic sto radi priloge ..nije mnogo drugaciji....uostalom 80% muske ekipe RTRS ima neku "frku sa hormonima" :D :D

Ja sam sam gledala dio te emisije, i izbor gostiju je inace jako losh, mnogo bolje bi bilo da je napravio negacijsku ekipu i afirmacijsku ekpiu (nesto poput parlaonice na HRT-u koja jeste zapravo pravi talk show).
U afirmacijsku ekipu znaci onaj momak iz BG, organizator gay parade, i na djevojka lezbejka iz Sa, a negacijska ekipa recimo neko svesteno lice, pravno lice i neki ostri pojedinci protivnici homosexualizma.
A psihijitri i psiholozi kao osobe koje mogu da daju stav o pojavi homosexualizma kao i samom stavu gostiju...
Da vidimo prave "sukobe" argumenata obe strane i za i protiv....
Pa tek onda da publika glasa i prosudjuje....

No ocigledno je da je on samo zelio da prikaze kako homosexualaca ima mnogo, kako oni nemaju svoja prava i kako je nasa sredina josh dosta konzervativna po tom pitanju.....pa dalje misljenje o cilju emisije nije potrebno komentarisati..janso je sta je zelio reci..... :roll:

I josh nesto....meni se uopste ne svidja ono njegovo setkanje pretjerano po pozornici ...OK je da nije ukocen i treba da se pomijera po sceni, ali ne da forsira i da time skrece paznju sa onog sto govori, vec da povremeno promijeni poziciju , vrlo lezerno....

I samo jedna pohvala ....Hrsum malo se porpavio po pitanju oblacenja i stajlniga :) voditelja omladinskog foruma....ono sa kosuljom dugih rukava pa preko sportskom majicom kratkih rukava u nekim budi-bog-snama bojama je vishe licilo kao da ide na igraliste...bilo je skroz loshe i neprimjereno....bolje je obucen na ulici nego u onim proslim emisijama..... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2003, 16:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Hrsum nije nikako osoba da vodi bilo kakvu emisiju na tu temu, to je morao izbjeci ......jer sam njegov lik i pojava....... ne ide .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2003, 19:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2003, 01:20
za rshuma neam rijeci konto sam da je gej jos kad je vodio "djeciju svrshionicu"....... al dobar je lik :D
al najjaci mi je adrenalin hahahah citiram ga ... " :D Najjači je bio onaj jaro što se javio i rekao... nešto kao... "Sve je to OK, ali šta ćemo mi koji se ne možemo pronaći u ljubavi sa drugim ljudskim bićima... nego... imam ja jednu kozu... nemojte me pogrešno shvatiti... nisam neki ruralan tip... diplomirani sam antropolog..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2003, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...eih, ko ih jebe nek jebe... iskreno ja ne znam ko je gori... onaj sto ga gurka ili onaj sto ga prima... u stvari isti su to djavolcici :)
...a i imao sam jednog takvog u razredu... i kad sam cuo da je manjakv u muzevnosti(oik oik) imao sam osjecaj da mi je to uslo na jedno uho a na drugo izaslo, i obratno; jer sam nekako znao po ponasanju... jebi ga... ko kad za narkomana znas da je narkoman...
Slazem se sa postom ove cigancice, mislim sa prvim... ovaj dole drugi je sazvakan prethodni, al ajd....nek bar neko koristi to na nabija poene :)
U svakom slucaju nek se jebe ko s'kim hoce....ja Bogu dragom hvala, imam svoju mackicu,i prezadovoljan sam onim sto nas dvoje gajimo... mozda se jebes ga jednom nadje neko takav i da homo-se zaljubi,ne znam kako bi reka' (ima u Izraelu jedna zoo vrt/park gdje je zabiljezen slucaj da se pragije savijaju kod dva jelena... da... ovi zidovi su im ubacili zenku s' namjerom da ih rastave,ali nakon nekoliko dana su ova dvojica nastavili se macevati dok piske....A ljudi nisu jeleni:)valjda )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ma on nije u stanju da VODI emisiju, cak i kad ima dobre goste+dobru temu!!! emisija je privukla paznju,naslovom, ali nazalost nicim vise!!!

zali boze uslova+para+gledanosti...

po pitanju homoseksualnosti sam "zaostali balkanac"!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 13:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2003, 10:33
nisam gledao tu emisiju i zao mi je
moram napomenuti nisam bogomoljac nisam peder i nemam nista protiv pederaq dok se nekace za mene tada dolazi dokrvi takav bijes mi izaziva da bi mu polomio sve i jednu kost u tijelu .
prvo taj peder vodi emisiju i staje na stranu pedera mogao je i dacu da pozove.
drugo nije bilo ni svestenika kao suprotna strana ili neki doktor.
ajde covek peder pa neka je ali sta on ima da paradira i da izlazi na tv i govori o tome
ajmo i mi paradirati i izlaziti i govoriti ja sam heterosexualac.
i jos traze da usvajaju djecu i da ih uzgajaju kao pedere.
pa gde tu ima logike i razuma?
neka se oni medjusobno ezne ebu ili sta vec rade ali neka se ostave dece i javnog sranja.
neka zivi i cuti.
oni su glavni nosioci bijele kuge. :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 15:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
drugo nije bilo ni svestenika kao suprotna strana ili neki doktor

Malo smijesno.
Zasto bas svestenik ili doktor (bas kao da i njih nema homoseksualaca :lol: ) ????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

EZAN je napisao:
Citiraj:
drugo nije bilo ni svestenika kao suprotna strana ili neki doktor

Malo smijesno.
Zasto bas svestenik ili doktor (bas kao da i njih nema homoseksualaca :lol: ) ????

Upravo tako! Bravo!
0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da slazem se da homosex. ima i mendju tim profesijama....znamo svi sta se desava i koje su afere u UK bash sa crkvom i "svestenstvom" homosexualcima....

ali sto nije doveo i takve...sigurno bi bili mnogo interesantniji da narod cuje i vidi od onog momcica sa roza salom ... bash tipican gay... nista neobicno.... :D

a najbolji je hrsum....e kao da vidimo sta ima gospodin (zaboravih ime, taj iz BG peder..) da kaze na sve to...i dok ovaj prica..kamera zumira hrsuma :lol: u onako duboko upijajucem predanom pracenju sta mu gost prica :lol: .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2003, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jes, jes... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2003, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
hehehehehehe :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma emisija je bila losak, ona cura iz publike se toliko izlupala, a ne zna ni gde je suplja. :roll:
Hrsum je bas dosadan tip, najvise se bojim njegovog osmeha, skuzite samo. :o Btw neko rece da mu se popravio imidz, ako ja nisam corav onaj sako je bar dva tri broja veci. :lol:

Ja nemam nista protiv gay ljudi, kako se lepo kaze zivi i pusti druge da zive.
8) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2003, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Slična i trenutno aktuelna tema na "Čovjek i društvo"
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=6754

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2003, 10:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Avg 2003, 15:16
pederski lobi je mnogo ojachao tj.izashao iz sjenke u svijetu pa je tako doshao i do nas, sve pod plashtom demokratije i nashe zelje da i mi budemo dio Evrope,pa tako dobismo i emisiju poput ove,mislim stvarno bolesno,poshto se ova emisija emituje u udarnom terminu na drzavnoj televiziji,ciljna grupa su mladi od recimo 12-22 a emisija nosi ime omladinski forum,zashto da placamo tv pretplatu kada imamo ovakve trovachke emisije,kako niko da se oglasi za ovakve emisije to mi nije jasno,emisiju nisam gledao ali chini mi se da je upravo bila propagiranje bolesnih likova kao shto je i sam hrshum,intersantno je da je pedera najvishe na/u medijima ali rtrs najvishe,ima tu josh i rejnat m. pa na radiju rtrs,pa imamo na oksigenu onog igora t. ako se neko sjeca to je onaj lik shto je radio one muzichke portrete na nezavisnoj tv josh na pochetku televizije,ma ima ih mnogo vishe u nashem gradu,ja zeljno ochekujem nekakvu paradu slichnu Bg-oj i u Bl a vjerujem i oni pa da pokazemo tim bolesnicima shta mi mislimo o njima 8) ja cu biti prvi sa svojom ekipom od jedno 30-ak malo starijih''omladinaca''da iskazem svoje mishljenje a do tada treba da malo vishe obratimo paznju ko nam hoda ulicama grada :oops: a mozda i bude neka akcija za ove za koje ja znam 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2003, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Slična i trenutno aktuelna tema na "Čovjek i društvo"
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=6754

Sta sad? Da prekinemo?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2003, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
AntiDope je napisao:
Sta sad? Da prekinemo?!

Ma neee
To je samo obavještenje da oni koji hoće pročitati još mišljenja mogu pogledati i na drugu temu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2003, 00:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
chlan II je napisao:
ja zeljno ochekujem nekakvu paradu slichnu Bg-oj i u Bl a vjerujem i oni pa da pokazemo tim bolesnicima shta mi mislimo o njima 8) ja cu biti prvi sa svojom ekipom od jedno 30-ak malo starijih''omladinaca''da iskazem svoje mishljenje a do tada treba da malo vishe obratimo paznju ko nam hoda ulicama grada :oops: a mozda i bude neka akcija za ove za koje ja znam 8)

Interesantno je da psiholozi kažu da su najžešći protivnici homoseksualaca uglavnom latentni homoseksualci koji svoje sklonosti ne žele sebi priznati i potiskuju ih duboko u sebi. Ustvari, borba sa samim sobom i stalno potiskivanje upravo dovodi do takvih izliva negativne energije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2003, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Heh, to su pisali psiholozi homoseksualci!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]