Sigurno ste imali priliku da u poštanskim sandučićima dobijete po jedan primjerak reklamnog materijala od gore napomenute kompanije gdje se navodi da u subotu 12.02.2011. od 12:00 posjetite preuređeni Techno šop (kod mljekare).
Na tom reklamnom primjerku je istaknuto LG kućno kino na sniženju od 50% = 99,50 KM.
Zainteresovan ali naravno sa nevjericom znajući i da lošiji modeli koštaju skuplje nije mi bilo mrsko da se nađem u 12:00 na pomenutom mjestu.
Naravno, kamere, fotografi svježe obrijana lica u kravatama i par trgovaca u crvenim majcama su dočekali nekolicinu ljudi zainteresovanih za popuste te brojna druga iznenađenja.
Na polici je stajao taj model kućnog kina sa ekstra popustom i pisala je cijena 99.50 KM
Lično sam prišao pultu sa kasom i rekao da želim da kupim taj uređaj.
E sad počinje komešanje "samo malo da dođe trgovac u crvenoj majici".Dođe dečko ja mu iskažem svoj zahtjev, on se nagnu nad računar pa otvori aplikaciju pa je zatvori pa desni klik na desktop računara pa klik na Refresh, pa tako par puta.
Odgovor je usljedio: nemamo na zalihama trenutno taj model??????
Dobro, kažem ja: pa mogu li kupiti ovaj sa police (iako ne bih to uradio jer imam loša iskustva sa raspakovanim tehničkim uređajima).
Odgovor je: aa ne to je reklamni primjerak.
E sad pitam hoće li dobiti u naredno vrijeme taj model, naravno biće za jedno sedam dana....
Ljudi oko mene takođe se raspituju za taj model u nadi da bi barem taj sa izloga dobili ali ....
Nije mi bilo mrsko i nazovem Stanić Shop u Sarajevu i pitam za taj model i dobijem pošten odgovor: nema ,i taj model neće više biti na stanju.
E sad ljudi, šta je marketing tim ove firme uradio sa ovakvom reklamnom akcijom????
Mogli su bar taj jedan jedini model skloniti u magacin, bilo bi poštenije.
Ja stvarno ne znam...