banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 20:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2013, 14:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2009, 14:00
Citiraj:
BANJALUKA - Mirko Glavić iz Banjaluke tvrdi da su izbacivači u noćnom klubu "Milenium" brutalno pretukli njegovog sedamnaestogodišnjeg sina S.G. u nedjelju iza ponoći.

Prema izjavi oca, izbacivači su prestali sa premlaćivanjem kada je mladić pao u nesvijest od zadobijenih batina.
Kako priča Glavić, njegov sin se posvađao sa drugim mladićima u klubu, a izbacivači su ga odveli u zasebne prostorije kluba i pretukli.
Brutalnom premlaćivanju maloljetnika prisustvovao je i vlasnik noćnog kluba Boris Udovičić, koji je bio dužan da obavijesti policiju.
O brutalnosti napada govore višestruke povrede i podlivi po tijelu koje je zadobio sedamnaestogodišnjak.
Epilog svega, kako je potvrđeno, bilo je privođenje Alekse Arsenića, izbacivača u lokalu, kao i Udovičića.
Juče nismo uspjeli da stupimo u kontakt ni sa kim od zaposlenih u "Mileniumu", jer je klub bio zatvoren, a vlasnik, kako smo saznali, na saslušanju.
Našem listu je potvrđeno da je policija tokom istrage otkrila još najmanje dvije osobe iz noćnog kluba koje će takođe biti procesuirane zbog premlaćivanja maloljetnika.
Ogorčeni otac pretučenog mladića u ispovijesti za "Nezavisne" ističe da su izbacivači njegog sina tukli u odvojenom boksu, daleko od očiju javnosti.
"Sin je sa društvom izašao u taj lokal. Trebalo je to da bude noć kao i svaka druga. U jednom trenutku društvo u kojem je bio moj sin i društvo za susjednim stolom su se počeli prepirati. Nije bilo nikakvog fizičkog obračuna ili slično, već klasično zezanje mladića", priča Glavić.
On smatra da je u najgorem slučaju trebalo da izbacivači istjeraju sve iz lokala, no uradili su upravo suprotno, tukli su ga do iznemoglosti.
Nakon svega, kako kaže, zbog druge djece neće dopustiti da čitav slučaj ostane nerasvijetljen.
"Znam da čovjek može pogriješiti, ali zbog drugih mladića kojima se ovako nešto može desiti, ali i svega ostalog, istrajaćemo da ovaj slučaj izvedemo pred lice pravde", kazao je Glavić.
Policija je dojavu o incidentu u noćnom klubu "Milenium" primila u nedjelju oko pola časa iza ponoći.
Tokom uviđaja u noćnom klubu policija je otkrila tragove krvi u lokalu, što je osim zadobijenih povreda kod mladića bio još jedan krunski materijalni dokaz da su se u pomenutom lokalu dogodile protivzakonite stvari.
Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, istakla je da je u toku kriminalistička obrada privedenih, nakon čega će biti odlučeno za koje će ih krivično djelo teretiti.
"Nakon kompletiranja predmeta biće dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka", objasnila je portparol CJB Banjaluka.
Kako saznajemo, osumnjičene će teretiti za nanošenje tjelesnih povreda.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
viewtopic.php?f=68&t=41116&start=540#p1913215

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
meni nije jasno kako je ovo novost
ajde da su izbacivaci milovali djecaka ili da je djecak pleasao sa izbacivacem pa i da razumijem da je novost
ovako svak svoje zna mali srao oni laufali i svako na svakom

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Cekaj jel ovo mali St...n Glavic, trenirao rukomet u Borcu?

Ako je to taj, znam momka, ali sportista je to, uopste nije problematican. Treba malo sacekati da se prvo sve rijesi izmedju njih, pa onda komentarisati. Medjutim nije mi jasno jel mogu uopste u Milenium uci mladji od 18 godina? kontam to je greska ovih iz uprave kluba..

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ej osterajh aj ne seri ljeba ti znao sam i ja dragu udovcica fin covijek miran tih nije doduse trenirao u borcu ali nisu mu to uzimali kao minus

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
hahaha...taman sam juče pomislio na Dragu, i onu pjesmicu što su mu kasnije pjevali

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
to je on.. :(

chils je napisao:
ej osterajh aj ne seri ljeba ti znao sam i ja dragu udovcica fin covijek miran tih nije doduse trenirao u borcu ali nisu mu to uzimali kao minus

imao bi sta da kazem ali necu vise nista pisati, nije u redu prema momku i njegovoj porodici. za 3-4 dana kad se sve smiri nije problem pojasniti pricu..

a udovicic junior je vise puta dokazao svoje ljudske manire i "vrline"..

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Pravo covjek vise nije pametan ko tu bolje postupa - da li je izbacivacima dovoljno samo da "izbace" lika iz lokala ili da ga malo pritisnu. Da ne bude da su nekog mrko pogledali i izgurali vani, a on se vrati sa haubicom i ....

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 20:22 
Nemaju oni pravo tuci nekoga tako...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Nemaju, nemaju.
Moj brat je u Del Kapu ili kako se vec zove, popio, napravio sranje i umjesto da ga samo izbace, jedan ga je uhvatio za ruke, stavio mu na ledja, a drugi se zaletio i opalio ga sakom po nosu. Nista. Buraz samo pozvao policiju, dosli oni specijalci (oni jedva cekaju da se izive na izbacivacima), usli unutra i napravili popis robe.
Ti izbacivaci su stoka. To su ljudi koji kontaju da su neko i nesto zato sto mogu odredjivati ko moze ili ne moze uci u pisljivi, zadimljeni klub.

Vjerujem da ovaj mali nije cvjecka, ali ovo nije nacin.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 00:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
stvarno nije tesko biti normalan, ali opet svako je drugaciji kada popije ili kad se qrci bez pokrica...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Chils objasnio neke stvari, uostalom ovoga je bilo i bice.
Ko ga sisa kad izlazi u Milenium i nije dovoljno kul da pije dvolitru sa metalcima u parku :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
tensSa je napisao:
Nemaju oni pravo tuci nekoga tako...

Kakvo pravo o cemu ti...ovdje je cista samoodbrana.

Dolaze advokati. 8) 8)

Onda to ide ovako…
Izbacivac nije tuko vec se branio od nasrtaja…mali se povredio kad je bjezao i pao, tj udarao niz stepenice. :wink:

Advokat koji zastupa vlasnika najvjerovatnije kosta dobro, a dobro i zna svoj posao, naravno ovaj ga sebi moze priustiti.
Ako se mali izvine za narusavanje ugleda lokala i ….mozda sve prodje dobro po njega.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Vlasniku je vjerovatno u interesu premlacivanje musterija...?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 03:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Timotic je napisao:
Vlasniku je vjerovatno u interesu premlacivanje musterija...?

Ne mora biti pravilo i u ovom slucaju.

Ali generalno vlasniku je prvo u interesu da dobro zaradi, proda sto vise alkohola u sto kracem vremenu dok je lokal otvoren jer to donosi pare.
A kome se toci i u kakvom stanuju,jel komsijin mali zeleni ili mala od 16 to je posebna prica, uvijek se nadje opravdanje.

Kad se dobro nakvase ako podrignu, izbacivaci ih najblaze deloziraju na plocnik a poslije …poslije srecu mog brata, neciju sestru, oca na ulici da se smire…A gazda, gazda obicno nemoze spavat cijelu noc jel ga nesto zulja u dzepu.

Ne znam …samo ne volim kad neko lomi djecu po kafani…

Ako ostavlja pare kod njega neka tamo idu malo i problemi.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 06:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Bio je moj dobar half u klubu to vece...valjda su zakuvali jer je neko nekog iz drustva zvao Sipi [sto je skraceno za Siptar, jelte] i neka grupica 'srbendi' je to cula i krenulo gurkanje, unosenje u facu i slicno...Arsena je pokusao da ih razdvoji i taj lik sto je dobio batina [dobar sam sa njim, al' nzm da l' da kuckam prezime :)] je skocio na Arsenu...trebali su ga malo prevaspitati i pustiti kraju...ovako su svi privedeni, ukljucujuci vlasnika lokala, sa Arsenom i jos dva lica...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 06:36 
Koji ku**i i izbacivaci, pravi izbacivaci to odrade sve kulturno, bez ikakve pompe, bez unosenja licnog u posao. Dakle samo onesposobe decka i izvedu ga van lokala i to je to, ako se opet vrati zovu policiju ili kako vec zakon nalaze, sa minimalnom upotrebom sile.

A to sto njemu taj pijani magarac krene psovati pa on shvati licno, jbg...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 07:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
У сваком случају, избацивачи су доњи. Нису требали пустити малољетника, продавати му алкохол и још на крају га претући, па све и да је заслужио да га умлате. А отац од малог је већ прву ствар урадио паметно, слике и новине.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 07:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Slazem se...prica se da je bila tuca 1:1 i da su ga mali ispresavijali...ne znam sta bi bilo da su ga stvarno tukli, kad sad izgleda onako kako izgleda :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 08:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
Izbacivaci znaju biti debili, ali gosti jos veci.
Kao ovaj pretuceni momak dobar, pa ga hajmo svi zaliti, a Aleksej nije dobar momak, zato sto radi kao izbacivac, svasta.

Maloljetnici su poslijedica drustva, agresivni, prepusteni sami sebi...Tesko da je bila prekomjerna upotreba sile, ako je on napao izbacivace, i tu se zavrsava sva prica. Greska izbacivaca je sto su pustili maloljetno lice u lokal i za to ih treba kazniti, ali svakome gostu traziti licnu kartu da provjeravas da li te laze je degutatno, prije svega zakazala funkcija roditelja.

Interesatni su ljudi koji skoce na izbacivace, a kada specijala (i to sa strane) maltretira banjalucku dijecu, samaraju, lupaju, hapse, tuku a prave kriminalce pozdravljaju i pricaju sa njima kao jarani, nadju se pametnjakovici braniti ih, kako sve to treba tuci, u logor itd. sjebano drustvo pa to ti je...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]