E ja sam njihov poznanik, pa mogu reci ljudima da postave nesto o sebi, posto nisu ni znali da je ovdje postavljen video...
A sto se tice cjene i love oko spota to je izaslo O KM.
Posto im je to radio isto jedan kolega koji se bavi video i audio produkcijom, a prijatelj im je od osnovne jos skole, tako da je sve izaslo DZ

Momci relno nemaju toliko love da bi mogli to sebi priustiti, a znamo koliko jedan mladi covjek mora odraditi i da se izbori da bi mu partija, koja kod ona bila, plati nesto sto ovako izgleda...
Mislim da je vredno makar postovanja za ulozeni trud i kreativnost, jer na nasim prostorima jos niko nije imao ovakav vid politicke kampanje. A pogotovo mlad covjek koji ima potencijal i ima zelje da nesto pokusa da promjeni, opet napominjem nebitno kojoj politickoj opciji pripadao. Satori, volovi, i oni uzasno iritirajuci ozvuceni kamioni su stvarno nesto sto ide na zivce i sto mi je tako krkanski i primitivno da to ne mogu opisati.
Ljudi imaju razlicita misljenja i razlicite stavove prema ovome i to je normalno, al ovo makar zasluzuje postovanje za trud i kreativnost.