Dva jako bitna komentara na ovaj tekst, upravo procitah ispod teksta na presu... Upravo ono o cemu sam pisao, prvo je da se oni striktno pridrzavaju pravi;a (deca preko godine starosti moraju ostati sama), a drugo je koji je lopov ovaj nacelnik KC-a
Da je stanje lose jeste, ali opet mi je malo cudno da se to desilo bas na ovom odelu, mada je svasta moguce... Ljudima je sok sto tako malo dete mora ostati samo, pa im samo negativne stvari upadaju u oci i cesto preuvelicavaju... Ljudi moraju razumeti da na tom odelu leze pacijenti sa raznim teskim infektivnim obolenjima, kojima lako mogu zaraziti druge sobe, a ova majka misli da samo njoj ne daju da ostane sa svojim detetom, jer ona ne vidi rizik...
Sta znam, ne mogu odluciti na koju stranu da prevagnem, mada mislim da je ovo malo preuvelicano

Citiraj:
majka [neregistrovani] (11. 09. 2012, 00:24:22)
...
Moj sin je prosle godine lezao na infektivnoj klinici u Banja Luci i tada je imao 2 god.Pravila su takva da na toj klinici ne moze majka da bude sa djetetom iznad 1 god.I sta je tu majci cudno.Pravila su pravila.I nije realno za ocekivati da ce sestra konstatno da bude u sobi sa bebom.Ima ona i drugih pacijenata.Ja sam bila jako zadovoljna odnosom sestara prema mom djetetu.One su ga cak i mazile,i on je njih zavolio.Kad smo krenuli kuci jako je zagrlio sestru koja ga je pazila.
pošalji odgovor
Unknown [neregistrovani] (11. 09. 2012, 06:43:12)
KBC
Tako funkcionise sadasnja bolnica, gore je raspad sistema, Topic je najgori direktor koji je ikad bio na celu KBC-a. Vazno da je njemu dobro sada i da moze da zaposljava kako mu ko kovertu donese.