@NiZ Uuuu imalo bi se stosta napisati o svim mutnim radnjama u tom Ministarstvu, ja licno nisam u prilici o tome da pisem iz poznatih razloga... Dovoljno je samo reci da u Ministarstvu prosvjete i kulture nema niti jednog čovjeka koji je ikada radio kao prosvjetni radnik ili bar ima diplomu sa nekog od fakulteta koji su za to namjenjeni... Ipak postavicu par pitanja pa sami nadjite odgovore.
1. Koji Ministrovi savjetnici su vlasnici turisticke agencije o kojoj se pise ?
2. Ko stalno u Ministarstvu izjavljuje: "Ministri dolaze i odlaze, a mi donosimo odluke"!
3. Ko je zaista gradio Ekvator centar i ko je zbog toga lezao u zatvoru?
4. Ko ce postati Ambasador u Americi?
5. Zasto skole koje su pred zatvaranje dobijaju po 200 000 KM za obnovu?
6. Kakav uticaj vrši Rotari klub Banjaluka i kakve to veze ima sa stipendijama koje se dodjeljuju u Gimnaziji?
7. Čemu služi Školski odbor kad se ni jedna odluka ni jednog Školskog odbora nikad nije poštovala?
8. Kako je moguće da pojedini savjetnici Ministra pozivaju članove školskog odbora koji trebaju da budu nezavisni i da ih primoravaju da donose nelegalne odluke?
9. Kako je moguće da su Ministrovi savjetnici ti koji prije direktora donose odluke o nečijem zapošljavanju izvodjenju ekskurzija, škola u prirodi i sl...?
10. Kako je moguće da se tim istim direktorskim mjestima trguje po kafanama bez odluka Školskog odbora ili bilo čega što je legalno.
11. Kako je moguće da krečenje jedne škole košta 80 000KM?
12. Kakve su veze tog istog Ministarstva sa pojednim novinarima Press-a koji učestvuju u degradiranju banjalučke inteligencije? Scenario: Nisi u stranci, a kandidovao si se, sutra izlazis u Press-u, a prekosutra te zovu iz Ministarstva

13. I na kraju ima jedna narodna poslovica "Hebi slugu da dobijes gospodara", ko se pojavljuje uvijek sam, a ima suprugu, i ko se po noci sece po Seheru

Eto samo toliko...