banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 23:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Nov 2011, 23:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2011, 00:20
Prebacite ako mislite da nije u odgovarajucem podforumu, mada mislim da je vijest prilicno znacajna.
Mozda to oni odavno prikazuju, ja sam vidio tek preksinoc, slucajno, pa sam se potrudio da nadjem taj dnevnik na netu, da vidim
da mi se mozda nije ucnilo jer sam vidio krajickom oka, kad je prilog vec bio pri kraju.
Mislim da je to tesko provociranje i bezobrazluk, jer uopste nije bilo znacajno za taj prilog crtati kartu Srbije i staviti zastavu na nju.

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Jebo im ja mater!

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
A Srbiji u stvari pripada Kosovo, ima potpunu upravu nad njim?

Kosovo je davno izgubljeno, sa tim se treba pomiriti.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
siki2086 je napisao:

E nemoj da se preseravaš. Zato što je davno izgubljeno treba dopustiti da neki anonimusi iz objesti prikazuju Srbiju bez Kosova. Jedva su dočekali da Šipci proglase nezavisnost pa da mogu da umanje Srbiju, a komentari kao tvoji im samo dopuštaju da budu drskiji nego obično. Da, Srbiji stvarno pripada Kosovo i ima potpunu potpuno pravo nad njim...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 23:46 
Početnik
Početnik

siki2086 je napisao:

Nije na BHTu da odredjeju ko gdje ima upravu.
Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo, a pogotovo sto je to "javni" servis za koji mi placamo pretplatu.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ma nek idu oni u tri lepe lukic ja sam jos kivan na njih sto su nam kninsku krajinu i slavonije skinuli sa mapa

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Prikazivace uskoro i BiH bez Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 23:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Maj 2008, 22:25
Kosovo treba pustiti da ide. To je činjenica koja je bolna koliko i razvod braka.
Srbi su narod širokih pogleda i ako su za par dana mogli da prebole teritorije na kojima su bili apsolutna većina u Krajinama poput Kninske i Bosanske Vrhovine onda bi Kosovo i Metohiju trebalo da preoble još lakše.
Evo jednog pitanja koje će da vas zamisli i pruži jednu sliku o Kosovu kao omiljenom mjestu "Srba".
Koliko poznajete srba, u svom ličnom okruženju, koji su bili ili poznaju nekoga ko je bio na Kosovu i Metohiji?
Ove podatke uporedite sa proporcionalno jednakim pitanjem koliko poznajete srba koji su bili u Srbiji, a da nisu bili isključivo na širem području Beograda i Novog Sada, a onda te iste srbe testirajte na pitanju koliko su od kraja rata u BiH i Hrvatskoj išli i boravili na Jadranskoj obali tačnije na potezu od Dubrovnika do Zadra???
Licemjerno je pričati o Kosovu.....

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Da, Srbiji stvarno pripada Kosovo i ima potpunu potpuno pravo nad njim...

:lol:

petrovic je napisao:

Nije na BHTu da odredjeju ko gdje ima upravu.
Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo, a pogotovo sto je to "javni" servis za koji mi placamo pretplatu.

Nije, ali takodje ima Srba koji rade na BHT-u, zasto oni ne reaguju? Zato sto smo prodane duse, zbog toga smo i izgubili Kosovo i izgubicemo mi jos toga. Realnost je takva, Srbija je bez kosova i to moramo sto prije prihvatiti, prihvatiti nezavisnost i povezati ekonomiju, privredu, povezati sve sto se moze sa Kosovom. Te silne milijarde koje Srbija trosi na "ocuvanje" pametnije bi bilo da trosi na ekonomske veze sa RS i republikom Kosovo.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

siki2086 je napisao:
Panzer je napisao:
Da, Srbiji stvarno pripada Kosovo i ima potpunu potpuno pravo nad njim...

:lol:

Joj što volim ovakve debile koji samo opale random smajli...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Panzer, ti si debil jer ocito kapiras kao debil.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:09 
Početnik
Početnik

siki2086 je napisao:
Nije, ali takodje ima Srba koji rade na BHT-u, zasto oni ne reaguju? Zato sto smo prodane duse, zbog toga smo i izgubili Kosovo i izgubicemo mi jos toga. Realnost je takva, Srbija je bez kosova i to moramo sto prije prihvatiti, prihvatiti nezavisnost i povezati ekonomiju, privredu, povezati sve sto se moze sa Kosovom. Te silne milijarde koje Srbija trosi na "ocuvanje" pametnije bi bilo da trosi na ekonomske veze sa RS i republikom Kosovo.

http://www.bhrt.ba/lat/?p=5

Nesto ne vidim Srbe ovde.
A to sto kazes za realnost, nisam otvorio ovu temu da se vrte price o Kosovu, mada kad tako spomenes, ne mogu da ne odreagujem.
Zasto se stalno od nas samo trazi prihvatanje realnosti, zasto Hrvati nisu prihvatili realnost, kao, sta ce nam onih 300.000 hiljaada Srba, pustite to, oni svakako nece da zive u Hrvatskoj, povezimo se ekonomski sa Republikom Srpskom Krajinom. Pa mislim da to ni jednom Hrvatu ni na pamet nije palo, a kamoli da su sami sebe ubijedjivali u to, kao mi. Ili sto Izrael ne prihvati realnost Palestine, Kina Tajvana itd.

Stalno mi nesto trebamo prihvatiti.

Poenta je da nas ovi iz Sarajeva namjerno provociraju, i ma koliko se trudio da pocnem prihvatiti citavu BiH kao svoju, otjeraju me.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bez obzira na necije zelje a i trenutno stanje na terenu, BiH jos nije priznala Kosovo kao nezavisnu drzavu i samim tim ovaj cin nema opravdanja nego je cista provokacija. Takodje, ubijedjen sam da nije slucajna.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Avg 2011, 08:54
incel je napisao:
Kosovo treba pustiti da ide. To je činjenica koja je bolna koliko i razvod braka.
Srbi su narod širokih pogleda i ako su za par dana mogli da prebole teritorije na kojima su bili apsolutna većina u Krajinama poput Kninske i Bosanske Vrhovine onda bi Kosovo i Metohiju trebalo da preoble još lakše.
Evo jednog pitanja koje će da vas zamisli i pruži jednu sliku o Kosovu kao omiljenom mjestu "Srba".
Koliko poznajete srba, u svom ličnom okruženju, koji su bili ili poznaju nekoga ko je bio na Kosovu i Metohiji?
Ove podatke uporedite sa proporcionalno jednakim pitanjem koliko poznajete srba koji su bili u Srbiji, a da nisu bili isključivo na širem području Beograda i Novog Sada, a onda te iste srbe testirajte na pitanju koliko su od kraja rata u BiH i Hrvatskoj išli i boravili na Jadranskoj obali tačnije na potezu od Dubrovnika do Zadra???

Власт Србије не довољава да се иде на Косово,ово до сада што иду људи су сви ``илегално`` тамо дошли разно разним шумским путевима.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:15 
Početnik
Početnik

shakal je napisao:
Bez obzira na necije zelje a i trenutno stanje na terenu, BiH jos nije priznala Kosovo kao nezavisnu drzavu i samim tim ovaj cin nema opravdanja nego je cista provokacija. Takodje, ubijedjen sam da nije slucajna.

И неће док се Срби нешто питају!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka

Dect je napisao:
incel je napisao:

Власт Србије не довољава да се иде на Косово,ово до сада што иду људи су сви ``илегално`` тамо дошли разно разним шумским путевима.

ja sam zivio 8 mjeseci u kosovskoj mitrovici i pola godine u pristini prema tome nix lupati da ne probudis komsije

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:17 
Početnik
Početnik

chils je napisao:
Dect je napisao:
incel je napisao:

ja sam zivio 8 mjeseci u kosovskoj mitrovici i pola godine u pristini prema tome nix lupati da ne probudis komsije

Мислим на овај период од постављања барикада

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

petrovic je napisao:
http://www.bhrt.ba/lat/?p=5

Nesto ne vidim Srbe ovde.
A to sto kazes za realnost, nisam otvorio ovu temu da se vrte price o Kosovu, mada kad tako spomenes, ne mogu da ne odreagujem.
Zasto se stalno od nas samo trazi prihvatanje realnosti, zasto Hrvati nisu prihvatili realnost, kao, sta ce nam onih 300.000 hiljaada Srba, pustite to, oni svakako nece da zive u Hrvatskoj, povezimo se ekonomski sa Republikom Srpskom Krajinom. Pa mislim da to ni jednom Hrvatu ni na pamet nije palo, a kamoli da su sami sebe ubijedjivali u to, kao mi. Ili sto Izrael ne prihvati realnost Palestine, Kina Tajvana itd.

Stalno mi nesto trebamo prihvatiti.

Poenta je da nas ovi iz Sarajeva namjerno provociraju, i ma koliko se trudio da pocnem prihvatiti citavu BiH kao svoju, otjeraju me.

Velika je razlika izmedju Krajne i Kosova, jedna od njih je da je Milosevic imao priliku 90tih da ocisti Kosovo od ektremista (ne mislim i na postene Alabance) i nije to uradio. Hrvati su Krajnu ocistili od svih Srba. Ko nama je kriv kad smo prodane duse.

Slazem se sa tim da je to provokacija. Isto tako ne moramo mi da novac od rtv takse uplatimo na racun BHT-a, sve dok i Srbi ne budu udovoljnom broju zaposleni u BHT-u. Ali ipak uplacujemo, sto nas vraca na pricu na nemamo i nikad nismo imali sposobne vodje.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

siki2086 je napisao:
Panzer, ti si debil jer ocito kapiras kao debil.

Ma ti si meni pokazao kapiranje dalje od ":lol:", poklopi se. Šta ti je smiješno koje pičke materine? To što su neki Indijanci uspjeli da sjednu Srbima golom guzicom za vrat i otmu im ono što je uvijek bilo njihovo? To što su uspjeli da protjeraju ljude sa svojih ognjišta? To što su Srbi ginuli zbog tuđih ciljeva? To što ono malo jada što je ostalo na Kosovu stoji na onim barikadama i brani jedino što im je ostalo? To što je neko uspio da otme Srbima zemlju koja je bila njihova hiljadu godina? Koje je tvoje kapiranje? Šta, je li ja treba da kažem da treba da se otkači Kosovo i da kažem "Ma nema veze, došli Albanci tu, sad je to njihovo"? Čak i ljudi koji nemaju veze sa Srbijom, Kosovom i situacijom uopšte kontaju koliko smo ispušili zbog faca kao što si ti koji su rekli "Ma nema veze, došli Albanci tu, sad je to njihovo".

Poslednji put menjao Panzer dana 04 Nov 2011, 00:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka

kojih barikada ?
onih njihovih iz 81 onih nasih iz 01 ili ovih danas
kosovo je otislo prije 10 godina a kod nas se ljeljci pale danas
eeeeeeee

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]