Морам да се укључим у ову тему.
До скоро сам и ја слијепо вјеровао у ову причу што су политичари пласирали, али временом сам мало почео размишљати својом главом и наметнуло ми се неколико питања због којих мислим, да су ове бебе нажалост жртвоване због неких "виших циљева". а ево и зашто.
1.не могу да вјерујем да се нигдје није могао пронаћи кисеоник. знам да је тада свега недостајало, али због лакоће са којом се он прави и због тога што је Крајина имала огромне залихе у многобројним предузећима, не могу да вјерујем да није било довољно
2.један пилот, не могу сад да му се сјетим имена, свако је вече у ниском лету превозио хеликоптером најтеже рањенике из Крајине на ВМА. ако је већ био забрањен лет оном авиону из БГ-а да полети овамо са кисеоником, зар није могао тај пилот свако вече кад се враћао да натрпа неколико боца кисеоника у хеликоптер??? и чисто сумњам да међу свим оним храбрим пилотима у Србији се није нашао ниједан довољно одважан да на своју одговорност покуша пребацити тај кисеоник овамо.
3.да је тих дана на Паприковцу била тек рођена ћерка од Младића или Караџића, баш ме занима да ли би онда било кисеоника????
ово је једна веома тужна прича у којој су нажалост настрадале мале бебе које нису ни криве ни дужне
ја лично мислим да су те бебице жртвоване да би испало како су Срби жртве, а и да би мало напалили борце да што одлучније и са што више жеље крену у пробој коридора
исто тако вјерујем и да су Маркале одрадили муслимани из сличних разлога