banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 04:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2010, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Како дознајемо, у вечерњим сатима у сриједу 7. јула 2010. године оскрнављена је џамија Ријека у Зворнику. Починитељ, К. Б. звани Робија ушао је на мунару са припремљеним алкохолним пићем, храном и српском заставом.
Српску заставу је поставио на друго шерефе. Услиједило је довикивање и бацање пивских флаша са мунаре. Све ово је изазвало пажњу многих знатижељника. Махање заставом му је био посебан ужитак уз громогласно одобравање и навијање многобројне публике, говоре очевици.
Полицијске снаге, ватрогасци су покушавали да га убиједе да сиђе са мунаре. Тек након два сата полиција и ватрогасци су развалили улазна врата на мунари, починитеља ухапсили и одвели. Починитељ је отпраћен уз громогласне аплаузе присутних, наводе свједоци. Удружење демобилизираних бораца Армије Р БиХ Зворник огорчено је синоћњим дешавањима у центру града Зворника у којем је пред око хиљаду људи скрнављена централна ријечка џамија. У саопћењу овог удружења наводи се, како је то директан напад на све Бошњаке у Зворнику и да се тим директно поручује да нису пожељни на тим просторима, стоји уз остало, у допису којег потписује предсједник Удружења, Рахман Нукић.
Синоћњи вандалски чин осудила је и Бошњачка заједница културе ''Препород'', Опћинско друштво Зворник. Како се наводи у саопћењу, двосатно дивљање неодговорног појединца са мунаре зворничке џамије громогласно је подржавано од масе која се окупила и аплаудирала на махање српском заставом са мјеста гђе се налазила застава Исламске заједнице Босне и Херцеговине. Није нам јасно зашто је полиција чекала два сата да прекине овог неодговорног појединца чије је дивљање, на наше велико запрепаштење, наишло на громогласну подршку велике већине пролазника и окупљених испред џамије, ''Препород'' Зворник тражи да се енергично казне сви одговорни за овај немили догађај, како се слични догађаји не би поновили и да се тиме из Зворника поводом јубилеја 600 година града Зворника пошаљу слике љубави и мира, а не мржње и исламофобије, наводи се у саопћењу којег потписује предсједник БЗК ''Препород'' Зворник, Амер Реџић.

Какав лудак :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ima već tema na psihologiji :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Како дознајемо, у вечерњим сатима у сриједу 7. јула 2010. године оскрнављена је џамија Ријека у Зворнику. Починитељ, К. Б. звани Робија ушао је на мунару са припремљеним алкохолним пићем, храном и српском заставом.
Српску заставу је поставио на друго шерефе. Услиједило је довикивање и бацање пивских флаша са мунаре. Све ово је изазвало пажњу многих знатижељника. Махање заставом му је био посебан ужитак уз громогласно одобравање и навијање многобројне публике, говоре очевици.
Полицијске снаге, ватрогасци су покушавали да га убиједе да сиђе са мунаре. Тек након два сата полиција и ватрогасци су развалили улазна врата на мунари, починитеља ухапсили и одвели. Починитељ је отпраћен уз громогласне аплаузе присутних, наводе свједоци. Удружење демобилизираних бораца Армије Р БиХ Зворник огорчено је синоћњим дешавањима у центру града Зворника у којем је пред око хиљаду људи скрнављена централна ријечка џамија. У саопћењу овог удружења наводи се, како је то директан напад на све Бошњаке у Зворнику и да се тим директно поручује да нису пожељни на тим просторима, стоји уз остало, у допису којег потписује предсједник Удружења, Рахман Нукић.
Синоћњи вандалски чин осудила је и Бошњачка заједница културе ''Препород'', Опћинско друштво Зворник. Како се наводи у саопћењу, двосатно дивљање неодговорног појединца са мунаре зворничке џамије громогласно је подржавано од масе која се окупила и аплаудирала на махање српском заставом са мјеста гђе се налазила застава Исламске заједнице Босне и Херцеговине. Није нам јасно зашто је полиција чекала два сата да прекине овог неодговорног појединца чије је дивљање, на наше велико запрепаштење, наишло на громогласну подршку велике већине пролазника и окупљених испред џамије, ''Препород'' Зворник тражи да се енергично казне сви одговорни за овај немили догађај, како се слични догађаји не би поновили и да се тиме из Зворника поводом јубилеја 600 година града Зворника пошаљу слике љубави и мира, а не мржње и исламофобије, наводи се у саопћењу којег потписује предсједник БЗК ''Препород'' Зворник, Амер Реџић.

Какав лудак :lol:

Sta je rijecka Dzamija jeli to neki plutajuci objekat na drini ?

Kakav je ovo nepismeni bilmez pisao unfeckinbelivable :lol: pijani Robija naoruzan slaninom i pivskom flasom punom komadare zacepljenom otocinom junak dana?

odoh sad simultano povracati i njatike

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

не залазим тамо..
и не контам чему оваква тема на психологији.. ал` добро :)

текст преузет са:
http://rtvtk.ba/index.php?option=com_co ... Itemid=197

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Debil.Opaliti mu dve-tri dobre pleske da se malo prizove.....Duduše po nadimku bi mu se reklo da ga ni debre batine ne bi opametile....Robija... :S

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
АЛЕКСАНДАР je napisao:
и не контам чему оваква тема на психологији.. ал` добро

Ako ova tema nije za psihologiju tj. psihijatriju, ne znam koja jeste :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
U svakom slučaju, prezime mu je više nego prikladno :D :D :D
A ovome se ne treba čuditi
Citiraj:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Trobojka na džamiji! To je samo sramoćenje zastave! Mogao je da uradi taj svoj performans i bez nje...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Što je sramoćenje trobojke?Sramota je biti musliman,šta li?
Nebitno.Svi su osuđivali kada su na Manjači muslimani istakli zelenu zastavu na šatoru koji im je služio za bogosluženje.Što sad ne osuđuju skrnavljenje džamije?Pri tom ne mislim na trobojku,nego na idiotsko ponašanje i unošenje alkohola.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni je glupo iznijeti trobojku na džamiju. Što se mene tiče, trobojka treba da se drži što dalje od džamije odnosno džamije treba da se drže što dalje od trobojke... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
pri tom se misli na trobojku (kao simbol jedne vjerske skupine ) i sprdanje sa pod jedan religijskim objekotom druge (vjerske skupine) na kojoj ta zastava nije pozeljana bez predhodnog odobrenja visih instanci a pod dva sa blacenjem postenog naroda u zvorniku koji ne zasluzuje ovakve ridikule

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Da se neko sprdao sa pravoslavnom crkvom do sada bi dvadeset ljudi tražilo ovde njegovu glavu.
Ovako kuliraju....kao smješno je....

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Boze sta je budala na svakom koraku.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Da se neko sprdao sa pravoslavnom crkvom do sada bi dvadeset ljudi tražilo ovde njegovu glavu.
Ovako kuliraju....kao smješno je....

Kulirali su i muslimani skrnavljenje srpskih objekata i imovine. Šta očekuješ? Lično mi se ovo ne sviđa ali iskreno me boli briga i ne zamaram se previše trenutno sa ovim. Ovo je samo jedan čin naspram mora onih koje Srbi trpe u BiH... ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 16:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Znači ako su oni,haj'mo i mi....Ako oni pojedu go*no,trebamo li i mi?
Zašto da mi ne budemo bolji?Da svijetlim primjerom pokažemo njima?Pa će onda i oni kao i mi sledeći put pokušati biti bolji?

Oni i mi....a ustvari smo ista stoka.......

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Zašto da mi ne budemo bolji?Da svijetlim primjerom pokažemo njima?Pa će onda i oni kao i mi sledeći put pokušati biti bolji?

Sve ja to znam. Nisam ni rekao da treba da radimo što i oni i kako napisah ne sviđa mi se ovo ali u isto vrijeme me i boli briga donekle ali ne treba očekivati, a i tražiti od ljudi da osude ovaj čin kad smo kao što ti reče svi mi isti. Sutra će oni nama vratiti budi siguran u to...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 17:04 
Administrator
Korisnikov avatar

I tako u krug do kraja vremena.....I onda kažemo da nam je loše.....:S

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 17:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Budala i krivih drva nikad nece nestati

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:

кад су год Срби били добри према њима и направили уступак ови су тражили још више.
једном се мора рећи доста.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 18:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ludak, ne znam sta je sa ovim dokazao. Mogu samo reci da smo stoka, i to ona najveca, nigdje reda ni zakona.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]