banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 21:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Paintball
PostPoslato: 26 Sep 2002, 19:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Jan 2002, 01:00
Mozda je vec negdje otvoreno ,ne znam ...

No , jel probao neko ovo ? Ako ima takvih neka napisu utiske ...

Kao , ima negdje kod Incelovog bazena ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2002, 18:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Da ima kod Incelovog bazena. Cijena je 10 KM sat vremena. Bili su moji prijatelji (ja nisam zbog ispita) i kažu da je bilo ludo - uz priličan broj modrica.
Pogledaj na http://www.paintball.rs.ba, ako su pokrenuli stranicu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2003, 17:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Sep 2002, 10:32
Ma kakvi bolan Svedjani? To su ti izgleda oni Leteci Holandjani, hahahaha. Momcima se pripucalo pa to ti je.... Sta ces, tesko djetinjstvo i tako to...

Paintball postoji i na Jahorini kod hotela Sator. Cijena je ista a ugodjaj pravi, sumski. Cist zrak, dobra kondicija i sta za pojesti, pa udri brate do mile volje. Imam prijatelja koji ce uskoro da napravi nesto slicno i u Sarajevu. Pa sramota ba, fol glavni grad a nemamo nesto slicno... Al bolje da ne pocinjem, nabrojat cu onda jos 1000000 stvari koje ostali gradovi imaju a Sarajevo NE! Fuj!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2003, 21:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2002, 01:00
ja u italiji igram softair (usavrsena verzija paintbolla) i mogu vam rec da se super provodimo.... Ovde cak postoji drzavno i i regionalno prvenstvo.
Ma u ti 10KM je uracunata i oprema (oruzije, zastitna maska(naocale) odjeca ili samo iznajmljuje teren??? Mi uglavnom igramo u sumama (gdje dobijemo saglasnost od vlasnika) pa bi mozda i vi mogli da se posluzite ovom forom a koliko znam u BL ima i drzavne sume (koja nije daleko od grada) pa im nemorate ni da placate.....
ako vas vise interesuje o SoftAir-u http://www.softairnews.net (stranicaje na italijanskom) ali postoji http://www.softairnews.net/airforum pa onda international airsoft forum(ovog puta engleski) ali mozete pregledati slike, pokupit kakav fazon,.......
Dobar provod

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]