banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 06:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2010, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ne mogu da vjerujem. Do kada ce ti "vulturesi" da maltretiraju svoje sugradjane???
Nakon utakmice Vivodina - Partizan pretucena su 4 momka samo zato so su imala obiljezja Partizana.
Neki dan pricam sa poznanikom, vatrenim vulturesom, koji kaze da ce zabraniti da se po Bl nose obiljezja drugih klubova?!?!?! Napacena djecica.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
mogu da nam popuše...počeli su juče navijati za borac i sad su neki faktor. samo lagano, spustiće se oni na zemlju.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije mi jasno kako ne kontaju neke stvari. Pobogu pa otice neko u BG da gleda Srbiju i dobice tamo batine bez potrebe.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 14:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Ma sve su to ortodoxni debili, furaju se na engleske huligane. Ali ze razliku od Engleza koji su momcine i sami i goloruki se zalete na 10 ljudi vulturesi su pi...ce i bez palica i brojcane nadmocnosti ne smiju nikom ni prici. Zao mi je samo pravih i iskrenih navijaca Borca sto se i njihovo ime blati zbog nafuranih klinaca... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 14:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
их било је мудоња и већих од ових данашњих кинаца, па мурија мало бубреге помјери и ено их узорни грађани, иду на факултет, полажу испите... :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Vulturesi - gomila iskompleksirane djece sa krizom indentiteta i par starijih idiota. Inace ti likovi sto se furaju na to, kako bi ga nazvao, navijastvo :D , su mi zesci debili.
Kontam da neko voli sport, ali cemu takvo ponasanje? Sta s tim zele da postignu? Nema niti jednog racionalnog objasnjenja nego da je to neki psiholosko-psihicki poremecaj.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Grupa debila koja siri nasilje po gradu. A sto to rade...pa vjerovatno zato sto je to jedini nacin da sami sebi dokazu da su neko i nesto. Sramota je ovo sto se desilo.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 20:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Cisti debilizam...Valjda im to igranje huligana daje neki osjecaj pripadnosti i sigurnosti kad tako coporalno uhvate nekog maltretirati.Ono momaka sto ja poznajem da su Vulturesi su vecinom ionako polupismeni ljudi koji nemaju svoj stav ni o cemu, pa se tako ne razumiju cak ni u tu navijacku tematiku koja im,eto kao, predstavlja toliki dio zivota.

ferdinand je napisao:
Ne mogu da vjerujem. Do kada ce ti "vulturesi" da maltretiraju svoje sugradjane???
Nakon utakmice Vivodina - Partizan pretucena su 4 momka samo zato so su imala obiljezja Partizana.
Neki dan pricam sa poznanikom, vatrenim vulturesom, koji kaze da ce zabraniti da se po Bl nose obiljezja drugih klubova?!?!?! Napacena djecica.

Moj prijatelj zamalo nije dobio batina od njih nekoliko samo zato sto je nosio sal Partizana. Presreli ga i trazili sal, jer ovo je kao grad Lesinara.Sto je najzesce, momak uopste i ne prati fudbal i sal je kupio cisto da ima za zimu, pa je eto izabrao onaj Partizana,svidio mu se. Na kraju im ga je dao, bezveze rizikovati frakture i lomove zbog sala koji nista ne znaci, i ovi otisli puni sebe, k'o da su napravili ne znam ni ja sta.

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to je sve tačno...sledeći odlazak borčevih navijača u srbiji (na utkamicu reprezentacije ili vojvodine - bratskog im kluba) je odlazak po osvetu...bezveze su tražili đavola. i što je najgore može i neko drugi da najebe a da nije pripadnik lešinara. na primjer: ode neka grupa ljudi da gleda srbiju...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Ala brate.. pa ovo je nečuveno. I šta sad raditi "neposlušnom" djetetu (maloljetnom naravno) kada on nema 3 bitne stvari u glavi - mozak, razmišljanje i oči. Naravno, tome kada se doda da roditelji kažu "dobro, bilo jednom neće se ponoviti" i tako svaki put.. djete ode u krajnost i.. eto ti.. propao život, propade sve..
Mada ovaj "kung-fu" navijača mi više liči na "pokupljenu foru sa zapada" pa to i ovi hoće da pošalju lijepu sliku o Srbiji i navijačima. Al` ajd izvlači nas činjenica da nismo sami :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
zbog debila sutra treba da strahujemo da dobijemo batine kad odemo na neku utakmicu zato smo iz bl!!!

ta balavurdija se previse digla,a svi znamo kakav bi scenario bio da su dosli pravi navijaci partizana ili zvezde,svi bi ostali u svojim misjim rupama.

cuj oni oduzimaju salove partizna ili zvezde po gradu :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
mandrak je napisao:
a svi znamo kakav bi scenario bio da su dosli pravi navijaci partizana ili zvezde,svi bi ostali u svojim misjim rupama.

Al upravo to.Bas bi volio da vidim kako bi se onda ponasali i kome bi to oni skinuli sal.

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 22:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
pa ebiga kad ste ih pustili, u mom kraju svakog klinca koji se uskofrči mi stariji dobro išutamo, nekad ih išamaramo i bez razloga, čisto preventive radi, a ako žele pravit sranja onda idu negdje drugo.
tako umjesto da se žalite, stvar u svoje ruke i nedozvolite klincima da uzmu fursata. :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 01:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
contador je napisao:
to je sve tačno...sledeći odlazak borčevih navijača u srbiji (na utkamicu reprezentacije ili vojvodine - bratskog im kluba) je odlazak po osvetu...bezveze su tražili đavola. i što je najgore može i neko drugi da najebe a da nije pripadnik lešinara. na primjer: ode neka grupa ljudi da gleda srbiju...

Nigdje nije rečeno da su pretukli navijače iz Srbije.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 02:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Dok god se ti navijaci medjusobno mlate, podrzavam. Nek se poubijaju, nije neka steta.

Problem je kad napadnu neduznog prolaznika, zato sto ih je pogledao.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 02:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:
Dok god se ti navijaci medjusobno mlate, podrzavam. Nek se poubijaju, nije neka steta.

da...lešinari uglavnom napadaju obične prolaznike...evo počeli i preko fejsbuka da prijete... :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 04:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
contador je napisao:
Timotic je napisao:

da...lešinari uglavnom napadaju obične prolaznike...evo počeli i preko fejsbuka da prijete... :lol:

Sta je smijesno? Ti kao da ne citas novine...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
contador je napisao:

Nigdje nije rečeno da su pretukli navijače iz Srbije.

Nije nigdje receno ali...mislis da se nece procuti kako ovdje tuku grobare ili delije?

Cuo sam pricu da su ih grobari cekali u Novom Sadu, kada je igrala vojvodina - Partizan. Ovi se nisu tada pojavili.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 09:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Samo strogo kaznjavanje moze suzbiti ovakve pojave, ali kod nas se ubice i razbojnici krecu slobodno, sta onda ocekivati za ove idiote. Nedaj boze da mi se nesto ili nekom mom desi, ja ne bi cekao zakon, jer ga ionako nema.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 10:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
LemiGO je napisao:
Samo strogo kaznjavanje moze suzbiti ovakve pojave, ali kod nas se ubice i razbojnici krecu slobodno, sta onda ocekivati za ove idiote. Nedaj boze da mi se nesto ili nekom mom desi, ja ne bi cekao zakon, jer ga ionako nema.

Tad bi ga bilo kao i za onu djevojku u Sarajevu :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]