Nema vise ni P od Potoka, sto je nekad bio.
Anonymous mislim da je tvoj nastup jako uvrjedljiv i jako nekulturan. Idi zabi se negdje u neku rupu odakle si dosao ili se pokri po glavi da te ne gledamo.

) Ma nemam ja nista protiv tebe, samo se pitam sta to imas prodiv Mejdana ili nedaj boze mog Potoka, gdje zivim od rodjenja. Da te nisu negdje Potocani nalemali? Ili te neka cura iz Mejdana ostavila? Uglavnom, kako god da je, nije fino ono sto si gore napisao. To ocituje tvoju kulturu. Nekazem da smo mi u Potoku nesto kulturni, ali brate ti ga pretjera. Cik dodji na irc rostilj, pa mi to reci gore u lice.

Kazem irc rostilj, jer se sjecam nekih tvojih polemika u vezi irc-a i chata na za borbu palom forumu "Chat", a jos nijednom nam se nisi pridruzio na nasim irc okupljanjima, a kao odavno si tu.

Ode ja na druge teme, znam ja tako.
Nego Mejdan ostaje Mejdan, raja se mjenja pomalo, ali ima uvijek one harizme, od zimskih radosti - mjesta za sankanje i skijanje: Dolova, Begovog brda, Tekije, Orlovackog puta, Dedine vode (zvali smo to Bob staza), Pionirske, pa sve do ljetnih atrakcija uz Vrbas pored Zelenog mosta, Abacije, ispod Gradskog mosta, te samog skakanja sa Gradskog mosta ili spustanja na slaufu niz Vrbas. Sve su to istaknute aktivnosti kojima su se stanovnici Mejdana bavili i jos se bave.
Pozdrav iz Potoka, Mejdana, Banja Luke, RS, BIH, Evrope, Planete Zemlje, Alfa kvadranta Galaksije Mlijecni put, Svemira (daleko se cuje o nama),
Golub The Magician