banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 21:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2001, 21:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Sep 2001, 01:00
LJUDI STA MISLITE O CAREVIMA SA MEJDANA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2001, 10:08 
MA KAKVI CAREVI SA MEJDANA
MA ONI SU OBICNI DRIPCI PROPALICE
JEDNOM RECI KURAC NA BICIKLU

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2001, 18:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Nov 2001, 01:00
e moj anonimusu da u tebi ima imalo znanja i pameti znao bi da to sto si rekao vrijedi (a ne "vredi") za vas koji ste tamo,a boga molite(ako ga imate,u sta nisam bas najsigurniji) da se nalazite negdje drugdje,pa makar to bilo i tamo gdje je samo malo bolje nego kod vas.Zato bolje ti je prodaj taj kompjuter i kupi lopatu(sto i jeste za tebe) i prihvati se zemlje i kopaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2001, 18:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Nov 2001, 01:00
Dali postoji razlika izmedju potocana i raje sa Mejdana. Poznato je da su na mejdanu kuce bile naj orulijenije u BL
Pozdrav Saneli sa mejdana "KUD Pelagic"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2002, 20:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Nov 2001, 01:00
Nema vise ni P od Potoka, sto je nekad bio.

Anonymous mislim da je tvoj nastup jako uvrjedljiv i jako nekulturan. Idi zabi se negdje u neku rupu odakle si dosao ili se pokri po glavi da te ne gledamo. :)) Ma nemam ja nista protiv tebe, samo se pitam sta to imas prodiv Mejdana ili nedaj boze mog Potoka, gdje zivim od rodjenja. Da te nisu negdje Potocani nalemali? Ili te neka cura iz Mejdana ostavila? Uglavnom, kako god da je, nije fino ono sto si gore napisao. To ocituje tvoju kulturu. Nekazem da smo mi u Potoku nesto kulturni, ali brate ti ga pretjera. Cik dodji na irc rostilj, pa mi to reci gore u lice. :) Kazem irc rostilj, jer se sjecam nekih tvojih polemika u vezi irc-a i chata na za borbu palom forumu "Chat", a jos nijednom nam se nisi pridruzio na nasim irc okupljanjima, a kao odavno si tu. :) Ode ja na druge teme, znam ja tako. :)

Nego Mejdan ostaje Mejdan, raja se mjenja pomalo, ali ima uvijek one harizme, od zimskih radosti - mjesta za sankanje i skijanje: Dolova, Begovog brda, Tekije, Orlovackog puta, Dedine vode (zvali smo to Bob staza), Pionirske, pa sve do ljetnih atrakcija uz Vrbas pored Zelenog mosta, Abacije, ispod Gradskog mosta, te samog skakanja sa Gradskog mosta ili spustanja na slaufu niz Vrbas. Sve su to istaknute aktivnosti kojima su se stanovnici Mejdana bavili i jos se bave.

Pozdrav iz Potoka, Mejdana, Banja Luke, RS, BIH, Evrope, Planete Zemlje, Alfa kvadranta Galaksije Mlijecni put, Svemira (daleko se cuje o nama),

Golub The Magician

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2002, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2001, 01:00
ih je napisao:
Zahvalite se Bogu sto vas je rat spustio s brda u Banja Luku, a nas otjerao na privremeni rad u inostranstvo da meljemo keks i uzivamo.

Yeah, evo ja se zahvaljujem Bogu sto vas otera u inostranstvo i zahvalicu se jos vise ako ostanete tamo.

Drugo, oko "careva". Kakvi carevi ? Sta znaci car ? Biti klosar bez zuba, vucarati se po ulazima, pusiti uzicanu cigaru, maltretirati decu iz osnovne skole ?

CAR je definicija za coveka koji je postigao nesto u zivotu na polju edukacije, biznisa ili bilo cega drugog. Od predratnih klosara ne znam nikoga da je "car" ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2003, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
hazoous jel ti to mozda hocees sa tim da kazes...da ako medi nema 10 predaka koji su iz BL da je on seljak ili sta vec??? LOL
pa za mene je i svaki covjek koji je rodjen u BL SELJAK... pa i ja sa njima... ako si ikad negdje bio vani(dovoljno samo do zagreba, beograda, zadra, rijeke) pa da vidis koji seljaci su u banjaluci...sad i prije bili(prije i veci seljaci nego sad)...
bash kao sto techx rece...neko misli da je RAJA i CAR ako klosari po nekom naselju, kao sto po mom klosare i ispod prozora mi prolaze i dernjaju se(takvi sami sebe u mom naselju nazivaju RAJOM i CAREVIMA) a za mene su obicni jebi-vjetri, idioti, kriminalci, narkomani....da ne nabrajam dalje...
sta je to ta BANJALUCKA RAJA napravila u ovom gradu??? nista...

josh me zanima samo ko je to vas otjerao vani??? pa vi sami...vani vam nevalja???pa zasto se onda moje komsije cim prodaju stan, kucu i imovinu sele u sarajevo, ili inostranstvo??sad mozete da se vratite...a vas nema!

p.s.
ovo gore napisano mozda sve od uticaja mog poslednjeg posjeta zagrebu, zagorju...da vidite tamo seoskih kuca...ma sve uredjeno, trava pokosena...a kod nas zovjek sa ogromnim dvoristem u centru BL nema travnjaka vec smetliste ispred kuce...

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2003, 13:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Maj 2003, 14:19
i tema a i vase prepucavanje je bez veze.
ko je iz banjaluke zna da je od uvijek mejdan bio mjesna zajednica visokog rizika i da tamo tj. u mom slucaju preko mosta nisi smio ici ako nemas nekog tamo ko ce stati na tvoju stranu.sjecam se da sam kao djete dosao najdlje do sporta gdje su prije bile igrice a i tamo za malo da dobijem po guzovima.
takva su vremena bila, ali sa druge strane raja iz mejdana nije smjela na nasu stranu sem ako bas traze belaja.
mislim da je onaj lik sto rese o keksu u stvari prolupo i nema pojma da je ljudima koje je rat otjerao sa ovih prostora u inostranstvo u stvari ucinjena usluga i treba da se tome raduju jer nisu 10 godina zivili u govnima i ne fali im taj period zivota kao sto je ukraden nama koji smo ovdje ostali a da ne pricam o tome kako sada zive
zato dajte ove sumorne teme ostavite za holivudsku produkciju i nadjite korisnu temu .
ja cu uvaziti bilo koji savjet ko mi posalje kako da uzmem neku kintu ili nesto slicno a od nacionalistickog sranja ni hljeba ni para tako da me zato zabole dupe.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]