banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2007, 17:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
BANJALUKA - Vojne vežbe i ceremonije u banjalučkoj kasarni „Krajiških brigada“ u Zalužanima uskoro bi mogle da zamene sajamske manifestacije i brojne pridošlice iz svih krajeva sveta. Naime, ako Predsedništvo BiH usvoji predlog izveštaja radne grupe Ministarstva odbrane BiH, ova kasarna bi već početkom iduće godine trebalo da bude vraćena Vladi RS i gradu Banjaluci.

Zamenik ministra odbrane BiH Igor Crnadak kaže da će radna grupa MO BiH predložiti članovima Predsedništva da se u okviru racionalizacije vojnih objekata u BiH, šest kasarni u četiri grada u BiH proglasi neperspektivnim vojnim objektima i da ih stavi na raspolaganje entitetskim vladama, kao i određeni delovi drugih kasarni.
„Radna grupa je već postigla saglasnost da se kasarna u Zalužanima vrati Vladi RS, a kasarna ‘Kapetan Husein Gradašević’ u Tuzli - Vladi Federacije BiH“, kaže Crnadak.
On ističe da bi vraćanje kasarne u Zalužanima omogućilo sprovođenje ideje grada Banjaluke i Vlade RS o izgradnji velikog sajamskog centra na ulazu u Banjaluku, dok bi tuzlanska kasarna bila pretvorena u studentski kampus. „Predložili smo i da deo kasarne ‘Vojvoda Stepa Stepanović’ u Bijeljini bude vraćen Vladi RS, a naknadnom dodelom opštini Bijeljina, mogao bi biti rešen važan problem oko putne komunikacije. To je ova opština već davno tražila od MO BiH“, kaže Crnadak.
On navodi da će svi detalji predloga MO BiH biti saopšteni kada izveštaj bude potpuno usaglašen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
A ne bili Bog dao, pa da i onu stazu neko prepozna kao potencijal jer zaista i jeste sa polozajem, prstorom...pa da uloze neke novce i da cijele godine imamo priliku gledati razne trke kupove (nesto kao Grobnik).....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 23:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2006, 01:57
The Godfather je napisao:
A ne bili Bog dao, pa da i onu stazu neko prepozna kao potencijal jer zaista i jeste sa polozajem, prstorom...pa da uloze neke novce i da cijele godine imamo priliku gledati razne trke kupove (nesto kao Grobnik).....

Ja cuo da ce se tu praviti Velika nagrada Banjaluke u F1,o to me su razgovarali jednom prilikom Toni vlasnik F1 i Dodik.Kad je zena od Tonija dolazila u posjet svojoj rodbini a ona je sa ovi prostora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 08:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
da cuo sam to, ali to je ipak neslana sala....ko imalo prati i razumije se u F1 zna da je to prica malo veca i opasnija....
Ali zasto ne neka staza koja moze da ugosti, euro kupove motora auta, neke regionalne trke, sad barem tih sportova ima vise nego ikada vezanih za oktane....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Jos malo pa ce i od parka i stadiona napraviti prodavnicu, trgovacki centar, kladionicu, kafic ili sajam. :lol: Bivsa jugoslavija mi pocinje liciti na jednu veliku prodavnicu. Samo otvaraju neke prodaje i sajmove a proizvodnja stoji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
...

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 27 Nov 2007, 19:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
mr_acid je napisao:
The Godfather je napisao:

Ja cuo da ce se tu praviti Velika nagrada Banjaluke u F1,o to me su razgovarali jednom prilikom Toni vlasnik F1 i Dodik.Kad je zena od Tonija dolazila u posjet svojoj rodbini a ona je sa ovi prostora.

Prica oko F1 u Zaluzanima je krenula jos 2000.-ite...

Moje licno (ne)djelo... Palio raju da putujem u Englesku na sastanak sa Ekelstonima :D Sta cu, kad sam bio u prilici :D Mislim, da palim...
8)
A vidim da su neki zajebanciju shvatili preozbiljno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 17:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
vim je napisao:
Jos malo pa ce i od parka i stadiona napraviti prodavnicu, trgovacki centar, kladionicu, kafic ili sajam. :lol: Bivsa jugoslavija mi pocinje liciti na jednu veliku prodavnicu. Samo otvaraju neke prodaje i sajmove a proizvodnja stoji.

:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...za bih bi i bilo najbolje da je pretvore i zvanicno u free shop kineske i egzoticne robe, a sve nas u trgovce i opsluzitelje trgovaca...ovako je nezvanicno i lose uredjeno...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]