anjamirk je napisao:
Tek sam sad nasla na netu uopste ovaj sajt......
Ne znam sta da vam kazem.......
mi tebi kažemo "dobrodošla" a ti nama reci "hvalaboljevasnašla"
anjamirk je napisao:
Ne mogu da vjerujem da ima tako ODVRATNIH i BEZOSJECAJNIH!!!!!!!!!!!!!!
nismo odvratni i bezosećajni, samo smo realni
anjamirk je napisao:
Pogunu 4 takoreci djeteta,a neki debil kaze KO IH JEBE!!!!!!!!!!!!!!!!
takoreći deca ne trebaju upravljati motornim vozilom. za takoreći decu su dečija kolica, trotineti, bicikli sa pomoćnim točkićima, romobili, tricikli... bolji epitet je "takoreći majmuni".
anjamirk je napisao:
Ja sam iz Visegrada....Sa dvojicom zajedno od prvog razreda,dvojicu sam relativno DOBRO znala............
to je samo dokaz da si pristrasna. i ja sam znao budala i budala...ali o pokojnicima sve najlepše
anjamirk je napisao:
To sto pise u novinama....Najlakse je okriviti onoga kko se VISE NE MOZE BRANITI!!!!!!!!!!!!!!!!!
to što piše u novinama je informacija oko koje ne treba puno mozgati da se pretpostavi šta se desilo
anjamirk je napisao:
Slazem se,pili su....ali ne puno,kao i uvijek.........
devojko šta ti pokušavaš da kažeš??????
anjamirk je napisao:
Vi nemate pojma kako izgleda to njesto gdje su se prevrnuli.....Krivina je strasna.....i nema one kamene ograde koja bi tu trebala biti.....Put je los...
ja pretpostavljam da izgleda kao put, osim ako nije nalik na vrata pakla? ako izgleda kao put, onda se sigurno može živ i zdrav proći upravljajući motornim vozilom.
anjamirk je napisao:
Nasa opstina je dobila MILIONE da se uredi iu obezbjedi grad ove godine...medjutim...nekome je bitnije kupuiti vikendicu na moru,nego NECIJI ZIVOT......
Pao je u blato i osjetio cjev
vidio je facu bradatu i drsku
vidio je smrt i čuo je riječi
"Dobrodošli u Republiku Srpsku"
anjamirk je napisao:
Da su brzo vozili,nisu...jer da su vozili vise od 100 na sat preletili bi u Drinu.........Da su bilo kako drugacije pali,bilo bi sanse da prezive.......
ti si izgleda prespavala pojedine lekcije iz fizike, prvenstveno mislim na one o ubrzanju, gravitaciji, letenju i slobodnom padu...da su bilo kako normalno vozili, bilo bi šanse da prežive. i stvarno ti lopovi iz opštine su bar mogli da naprave pistu u produžetku, da budale mogu preletati (u) drinu.
anjamirk je napisao:
I NE ZNAM ODAKLE NEKIMA PRAVO DA KOMENTARISU TAKO NESTO NA TAKO JADAN I MIZERAN NACIN...
opet ti ponavljam, ovo je realan način, to bi isto rekao i za svog rođenog oca da se nalije, potrpa još troje ljudi u auto i sleti u krivini...ali neće...i dok to ne uradi ja ću njega smatrati pametnim čovekom a takve koji ginu budalama.
anjamirk je napisao:
Nemate pojma kako je meni i ostalima...Ovo je grad od 8000 stanovnika...svako svekoga zna.....
banjaluka je grad od 250000 stanovnika i nemaš pojma kako je meni i ostalima kad jednom u tri meseca pogine neko koga znaš, a ostalim danima ginu neki potpuno nepoznati ljudi...