banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 20:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2006, 11:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Nov 2006, 11:44
Zalosno ljudi,pa sve mladi ginu.

U teškoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila noćas u mjestu Dušče u općini Višegrad poginula su četiri mladića.
Smrtno su stradali Saša Šerhovac 19, Miloš Samouković 18, Đorđe Bujak 18 i Marko Uljar 16, potvrdila je glasnogovornica CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Do saobraćajne nesreće je došlo sat vremena iz ponoći, kada je putničko vozilo "golf 2", kojim je upravljao Samouković, sletilo sa kolovoza, najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine uvjetima puta i prevrnulo se.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

http://www.youtube.com/watch?v=_E4wL86FmZk

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 11:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Nov 2006, 14:23
Nema sta zalosno, opet brzina kriva

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 12:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Nov 2001, 01:00
[Rs-Clan] je napisao:

A da nije mozda kriva losa putna infrastuktura to jeste lose ceste koje niko ne odrzava i na kojima imas rupe koje lice na kratere,manjak signalizacije... ili da mozda nije kriva neispravnosti tog vozila? Kada pogledas kakve se krntije voze po tim cestama onda ti je sve jasno o kvalitetu "tehnickih pregleda".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
zalonso :(

a uglavnom omladina gine, tek polozi, slabo auto, slabi putevi, neiskustvo, i to je to :(

pokoj im dusi :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 13:13 
Citiraj:
a uglavnom omladina gine, tek polozi, slabo auto, slabi putevi, neiskustvo, i to je to Sad

i alkohol....

Citiraj:
A da nije mozda kriva losa putna infrastuktura to jeste lose ceste koje niko ne odrzava i na kojima imas rupe koje lice na kratere,manjak signalizacije...

stari moj pa onda bi ginulo 500 ljudi svaki dan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
[Rs-Clan] je napisao:

Ma nije golf II mogla ici 200 km/h.
Svega tu ima pomalo brzina, putevi, alkohol, neiskustvo.
A najmanje se govori o putevima koji su katastrofa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Vuk_samotnjak je napisao:
[Rs-Clan] je napisao:

Ma nije golf II mogla ici 200 km/h.
Svega tu ima pomalo brzina, putevi, alkohol, neiskustvo.
A najmanje se govori o putevima koji su katastrofa.

Sto je najgore pojedini golfovi mogu ici 200 km/h ali se ne moze vladati njime ili ne daj boze zaustaviti... UZAS!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 14:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
Sto je najgore pojedini golfovi mogu ici 200 km/h ali se ne moze vladati njime ili ne daj boze zaustaviti... UZAS!

Ja imam golfa II na 100km/h trese se ko da vozim Dajca :D . A nije u tako losem stanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Ma, dajte ljudi, sad krivi putevi sto je nadobusni klinac od 18 godina jurio autom u to doba noci i sletio sa puta?! Da je samo do puteva, fakat bi, kao sto neko rece, dnevno ginulo 500 ljudi. Ovako, ja najcesce primjecujem da ginu oni sto vole da se, da izvinite, kurce po putu, a nemaju cime. Naravno, uvijek ima izuzetaka kad ginu i oni koji nisu krivi za nesrecu, ali mislim da u ovom slucaju nije to u pitanju. Zao mi je, ako grijesim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 15:54 
moon je napisao:
Ma, dajte ljudi, sad krivi putevi sto je nadobusni klinac od 18 godina jurio autom u to doba noci i sletio sa puta?!

E to hotju i ja da kazem....kao shto citat kaze:

Citiraj:
sletilo sa kolovoza, najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine uvjetima puta i prevrnulo se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 08:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Kad sam procitao u novinama koliko imaju godina najezio sam se,slava im.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ma kakva crna slava. jebala ih auto skola koja ih voziti ucila. debili. sto su trazili, to su i dobili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
a zašto svi ti idioti moraju potrpati još dvojicu, trojicu u auto? ako im se gine, ko ih jebe, nek ginu, ali sami.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
u tom slucaju se ne zna ko je veci idiot, onaj koji vozi pun auto 'civila' i onaj ko je spreman sjesti u auto sa tako 'prespremnim' vozacem. radije bih pjesacio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
daj ne laprdajte sad po momcima, kad udari alkohol u glavu, k'o da on onda razmilslja, mladost ludost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Istina je da su nam ceste generalno lose, ali zato prilagodis brzinu uslovima na putu. Nije bitno da li je losa cesta ili je pao snijeg ili...prilagodis se stanju.
Oni nisu bili ni slijepi ni ludi da ne znaju kakve su nam ceste, ali usprkos tome jure.

I ne samo van grada.
Vikendom se i po gradu moze vidjeti sve i svasta.
Meni je, iskreno receno, prvenstveno zao ljudi koji se tad pjeske vracaju kuci. Ako je budala za volanom pa divlja, i kad pogine nije mi toliko zao koliko mi je zao covjeka sto je prelazio ulicu na pjesackom prelazu vracajuci se s posla, a zgazio ga mladi divljak koji se kurcio i htjeo pokazati da je neka faca.

Oni su, pretpostavljam, iskoristili vikend da malo cugnu, opuste se i malo divljaju.
Dobro je da nisu jos koga sa sobom poveli u smrt.
Zao mi je njih jer su mladi, ludi i mislim da su roditelji krivi (uslovno receno) sto su im dali auto.
Zna se da mladi vikendom rijetko piju sok, da su opusteni i u drustvu, a "gomila" mijenja covjekovo ponasanje. Bolje je da te djete probudi u 3 sata noci, pa da ti odes po njega, nego mu dati mladom, zelenom i ludom auto u ruke.

24.11.2006. vracala sam se iz Gradiske, gdje je 'lola' preticao kolonu auta ispred kojih je bio kamion, za koji se ispostavilo da je kamion s prikolicom. :D
Upao je u "makazice" i da vozac nekog kamioncica koji je isao iz suprotnog smjera nije skrenuo skroz sa puta radi budale, od doticnog 'lole' bi ostao samo cokolino.
U srijedu 22.11.2006. u Krupi na Vrbasu je bio udes, na ulazu u naselje, kod restorana "Ada".
Pao je sumrak, kisica sipila, pomalo magle, odmah tu je i krivina bila...prednji dio oba automobila je izgledao grozno...izgleda da su se direkt lupili...
Po svemu sudeci uzrok je bila neprilagodjena brzina, 'lola' je izletio iz krivine prebrzo i u pogresnoj traci i bilo je bum...
Skoro je i u Mejdanu, gdje zivim, kod pekare "Banjalucanka" mladi vozac zavrsio na trotoaru, pokupivsi nekog (biciklistu, cini mi se).

Kad vozis normalno uglavnom stignes odreagovati pravovremeno, a i posljedici prilikom sudara ce biti manje.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Po mom misljenju za ovakvo jadno stanje kod nas krivi su svi - od auto skola, divlje mladjarije, preko roditelja, do policije.

- Da je vise policajaca vikendom na cesti (koji rade svoj posao, a ne spavaju po autima i ne cugaju po birtijama) i da su kazne drasticnije (vece novcane kazne ili oduzimanje vozacke na duzi period) - bilo bi manje divljanja.
Naravno, uslov je i da ne mozes cusnuti plavcu 10-20 km za cugu, pa da te on pusti da vozis dalje i da na sledecoj raskrsnici zgazis necije djete.
- Da auto skole bolje rade svoj posao na ulicama bi bilo manje nesigurnih vozaca, koji voze 'eto samo da se auto kotrlja nekud'.
- Da su roditelji odgovorniji ne bi dali djeci volan u ruke samo da ih se rijese ili da ne moraju ici kasno nocu po njih ili da im ne moraju dati za taksi. A s djecom treba i razgovarati o odgovornosti za volanom, jer ne rizikuju samo svoj zivot, vec i zivote drugih ucesnika u saobracaju.
- Da je omladina malo normalnija bio bi faca onaj ko je pametniji, bolji sportista, ko je vjest u nekim drugim stvarima, a ne onaj ko smije (u prevodu ko je dovoljno lud i neodgovoran) juriti sto brze po cesti.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 03:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
zalosno da tih mladih zivota sada vise nema...... sjecam se jednom davno , kada mi je bilo 18, nas jedno 10tak sa dva auta bili smo na Sehitlucima, cini mi se da je bio 13 Juli, dan milicije , davne 90te.
Pri povraatku nasi "iskusni vozaci" odlucise da se trkaju...... dzabe sto smo ih molili da stanu.... govorili da nije zajebancija...... okuka za okukom da ne duzim , nas auto je stao kada smo umalo upali u provaliju... "Misko vozac" se tek tada ukenjao........ eto moglo je umalo da nas nema vise zbog dva neodgovorna 18 godisnjaka.

Iskreno saucesce familijama nastradalih. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
anjamirk je napisao:
Tek sam sad nasla na netu uopste ovaj sajt......
Ne znam sta da vam kazem.......

mi tebi kažemo "dobrodošla" a ti nama reci "hvalaboljevasnašla"

anjamirk je napisao:
Ne mogu da vjerujem da ima tako ODVRATNIH i BEZOSJECAJNIH!!!!!!!!!!!!!!

nismo odvratni i bezosećajni, samo smo realni

anjamirk je napisao:
Pogunu 4 takoreci djeteta,a neki debil kaze KO IH JEBE!!!!!!!!!!!!!!!!

takoreći deca ne trebaju upravljati motornim vozilom. za takoreći decu su dečija kolica, trotineti, bicikli sa pomoćnim točkićima, romobili, tricikli... bolji epitet je "takoreći majmuni".

anjamirk je napisao:
Ja sam iz Visegrada....Sa dvojicom zajedno od prvog razreda,dvojicu sam relativno DOBRO znala............

to je samo dokaz da si pristrasna. i ja sam znao budala i budala...ali o pokojnicima sve najlepše

anjamirk je napisao:
To sto pise u novinama....Najlakse je okriviti onoga kko se VISE NE MOZE BRANITI!!!!!!!!!!!!!!!!!

to što piše u novinama je informacija oko koje ne treba puno mozgati da se pretpostavi šta se desilo

anjamirk je napisao:
Slazem se,pili su....ali ne puno,kao i uvijek.........

devojko šta ti pokušavaš da kažeš??????

anjamirk je napisao:
Vi nemate pojma kako izgleda to njesto gdje su se prevrnuli.....Krivina je strasna.....i nema one kamene ograde koja bi tu trebala biti.....Put je los...

ja pretpostavljam da izgleda kao put, osim ako nije nalik na vrata pakla? ako izgleda kao put, onda se sigurno može živ i zdrav proći upravljajući motornim vozilom.

anjamirk je napisao:
Nasa opstina je dobila MILIONE da se uredi iu obezbjedi grad ove godine...medjutim...nekome je bitnije kupuiti vikendicu na moru,nego NECIJI ZIVOT......

Pao je u blato i osjetio cjev
vidio je facu bradatu i drsku
vidio je smrt i čuo je riječi
"Dobrodošli u Republiku Srpsku"

anjamirk je napisao:
Da su brzo vozili,nisu...jer da su vozili vise od 100 na sat preletili bi u Drinu.........Da su bilo kako drugacije pali,bilo bi sanse da prezive.......

ti si izgleda prespavala pojedine lekcije iz fizike, prvenstveno mislim na one o ubrzanju, gravitaciji, letenju i slobodnom padu...da su bilo kako normalno vozili, bilo bi šanse da prežive. i stvarno ti lopovi iz opštine su bar mogli da naprave pistu u produžetku, da budale mogu preletati (u) drinu.

anjamirk je napisao:
I NE ZNAM ODAKLE NEKIMA PRAVO DA KOMENTARISU TAKO NESTO NA TAKO JADAN I MIZERAN NACIN...

opet ti ponavljam, ovo je realan način, to bi isto rekao i za svog rođenog oca da se nalije, potrpa još troje ljudi u auto i sleti u krivini...ali neće...i dok to ne uradi ja ću njega smatrati pametnim čovekom a takve koji ginu budalama.

anjamirk je napisao:
Nemate pojma kako je meni i ostalima...Ovo je grad od 8000 stanovnika...svako svekoga zna.....

banjaluka je grad od 250000 stanovnika i nemaš pojma kako je meni i ostalima kad jednom u tri meseca pogine neko koga znaš, a ostalim danima ginu neki potpuno nepoznati ljudi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 17:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

=D> =D> sve na svom mjestu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]